Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:00:22
|
|
|
|
arabela*
|
itak...mi gori pod prsti....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:01:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pred tem sem bila pa pod drugim nickom prijavljena user posted image Že med 1. user posted image , tak nekje v začetku 2005. Kaj ste zdej vse umaknile datume prijave? jaz nisem nič prklala...ga že prej ni bilo pa ne vem zakaj verjetno se v profilu da uredit... ne najdem, sem že parkrat gledala.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:02:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ampak jaz vas sploh ne folgam sledit, tako tipkate amapk res norimo..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:03:18
|
|
|
|
arabela*
|
pa res ni v profilu...piši na rr
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:04:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
est sem pa naredila na rd, 19.1. to je bilo veselja !!! Imaš rojstni dan 19.januarja? Jaz tudi... Samo moja letnica je precej drugačna, verjetno... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:05:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tolk se imam za učit...pa mi ni........ maš še veliko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:05:42
|
|
|
|
Čarli08
|
Koliko vaši otročki popijejo čaja/vode/soka dnevno? Naš dobi dvakrat po deci in pol. Je to dovolj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:06:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tolk se imam za učit...pa mi ni........ meni tud ne..... samo jaz se ne rabim .... me pa spet mika, da bi šla naredit pedagoško- andragoški izpit..... Bi pa mogla pol naredit 5 izpitov...no, mogoče se bi mi psihologija priznala A ve katera mogoče kak je s tem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:06:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mene so spravljale babnce na badminton..... Uf, badminton... mi je fuuuul fuuuuul všeč.... samo mi je fajn igrat z nekom, ki tudi zna... moj pikec ga trenira....pridi...lopare tud imamo ...pa najboljše, da prideš v petek...pred 15...bodo še tam...pa bosta lahko na mreži igrala ..jaz pa bom lariko pazila tačas Uf, zakaj sem tako daleč.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:07:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ampak jaz vas sploh ne folgam sledit, tako tipkate treniramo malo spet za službo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:08:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Koliko vaši otročki popijejo čaja/vode/soka dnevno? Naš dobi dvakrat po deci in pol. Je to dovolj? Ne vem... Ji pa stalno turam tisto flaško z vodo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:08:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja 40 jih je in je cena 7.99 eur. bom šla drug teden 1 kupit, da vidim... kak so pa ob strani narejene, tam ko se skup zalepijo....se fajn prekrije..... jaz bi našemu kar tiste easy up...rdeče vzela....zgledajo najbolj zaprte ob strani.... meni,ko sem skomplicirana,so vredu... ....mene skrbi, da mu tud te ne bi premočile....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:09:38
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft est sem pa naredila na rd, 19.1. to je bilo veselja !!! Imaš rojstni dan 19.januarja? Jaz tudi... Samo moja letnica je precej drugačna, verjetno... haha Se ga bova skupaj napili naslednje leto! Jaz še tamalega nisem zapila, tako kot moj . Ni nujno, jaz sem menda kar med starejšimi tu gor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:09:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Koliko vaši otročki popijejo čaja/vode/soka dnevno? Naš dobi dvakrat po deci in pol. Je to dovolj? ...naš noče nič.... ....v tem primeru dobi tvoj ful...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:09:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
....mene skrbi, da mu tud te ne bi premočile.... Ti pošljem eno po pošti za probat?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:11:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tolk se imam za učit...pa mi ni........ maš še veliko? jap..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:11:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Haaha.... fiška... gledam oke od moje Lare in oke od tvoje ribice... Tam tam so...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:11:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Koliko vaši otročki popijejo čaja/vode/soka dnevno? Naš dobi dvakrat po deci in pol. Je to dovolj? Ne vem... Ji pa stalno turam tisto flaško z vodo... jaz našemu tud pa noče.... niti vode, niti soka frutkovega, niti čaja....zadnjič sem pa naredila čaj od teekanne winter time... pa sladkala...pa dala delavcm, ko je bilo ful mrzlo.. pa sem mu malo v flaško dala in je malo pil.... ..pa nisem upala več mu dat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:11:59
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Koliko vaši otročki popijejo čaja/vode/soka dnevno? Naš dobi dvakrat po deci in pol. Je to dovolj? ...naš noče nič.... ....v tem primeru dobi tvoj ful... Moj bi še kar pil, menda tudi če bi bilo 3 deci. Vode pa ni šans, mu je fuj in fej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:12:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tolk se imam za učit...pa mi ni........ meni tud ne..... samo jaz se ne rabim .... me pa spet mika, da bi šla naredit pedagoško- andragoški izpit..... Bi pa mogla pol naredit 5 izpitov...no, mogoče se bi mi psihologija priznala A ve katera mogoče kak je s tem? ups...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:12:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft est sem pa naredila na rd, 19.1. to je bilo veselja !!! Imaš rojstni dan 19.januarja? Jaz tudi... Samo moja letnica je precej drugačna, verjetno... haha Se ga bova skupaj napili naslednje leto! Jaz še tamalega nisem zapila, tako kot moj . Ni nujno, jaz sem menda kar med starejšimi tu gor. Naslednje leto pa res..... jaz jih bom 40 mela... yihaaaaaaaaaaaaaaaaa.... stara koka, dobra juha... haha... fajn tolažba...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:13:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mene skrbi, da mu tud te ne bi premočile.... Ti pošljem eno po pošti za probat? ..če ne prej grem v četrtek v mb..... ..... drugače pa ....ideja ni slaba.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:13:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Haaha.... fiška... gledam oke od moje Lare in oke od tvoje ribice... Tam tam so... ..ja, pa še iz iste strani gledata
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:13:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Koliko vaši otročki popijejo čaja/vode/soka dnevno? Naš dobi dvakrat po deci in pol. Je to dovolj? nič. bubiki so te stvari ful nagravžne Če ji pogrejem, spije kakih 40 recimo. Mogoče ima dovolj tekočine, ker večinoma dobi kar eno flašo mleka sredi dneva
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:14:12
|
|
|
|
Čarli08
|
Saj res, ko smo že pri cukru. S čim pa lahko sladim čaj? Včasih vem, da je bil saharin ali nekaj podobnega. Zdaj je tudi v modi? Ker jaz mu dam kar Hippov čaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?