Gina
|
Joj, pika, da te ne bom strašila zdaj, ko ni treba. Lej, če samo na začetku, ni nič hudega, sploh če je rjavo. To je pogosto in je ponavadi zaradi hormonov. Če bi npr. ful krvavela zaradi tega, ker ti manjkajo hormoni, potem ti dajo celo tablete (jaz sem jih 2x imela). In pomagajo, nehaš krvavet, če je to vzrok. Potem je možno, da imaš nizko posteljico, takrat tudi lahko krvaviš, če kaj fizično počneš. Pa lahko je samo tako zelo občutljiva sluznica, da ob kakšnem fizičnem naporu, ni treba da ravno:sloncek:, zakrvaviš, ker v nos. se čisto spremeni sluz zaradi hormonov, ki divjajo v tebi. No, lahko je pa kaj resno narobe. Ampak sploh ne misli zdaj na to, ker ponavadi tale rahla krvavitev večinoma sama mine in kot pravim, je kar pogosta. Sploh pa, dokler ne krvaviš zelo, je vse ok. Pa še če začneš zelo krvavet, ni nujno kaj narobe. Jaz sem npr pri Lani 1x tako krvavela, da je prišlo čez kavbojke čez in čez, zelo veliko, pa ni šlo naprej. Ti zdaj lepo božaj bušija in se pogovori s tole dušico, ki te obletava, naj pri tebi ostane. :):):)A nisi ravno iz laparo ali kako že, saj potem je veliko več možnosti, da zanosiš, a ne?
|