|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:48:24   
pika74
Hej Gina, še neki me zanima - ti boš najbrž vedla.

Zakaj pride do krvavitev v nosečnosti (pa ne mislim zdaj na vgnezditveno - tiste potem na sredi al pa še kasneje)?
A mogoče veš, kaj je razlog?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:55:46   
Pia73
:bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska:

8)8)8) A jaz to prav berem????? 8)8)8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:56:41   
Gina
Joj, pika, da te ne bom strašila zdaj, ko ni treba. Lej, če samo na začetku, ni nič hudega, sploh če je rjavo. To je pogosto in je ponavadi zaradi hormonov. Če bi npr. ful krvavela zaradi tega, ker ti manjkajo hormoni, potem ti dajo celo tablete (jaz sem jih 2x imela). In pomagajo, nehaš krvavet, če je to vzrok. Potem je možno, da imaš nizko posteljico, takrat tudi lahko krvaviš, če kaj fizično počneš. Pa lahko je samo tako zelo občutljiva sluznica, da ob kakšnem fizičnem naporu, ni treba da ravno:sloncek:, zakrvaviš, ker v nos. se čisto spremeni sluz zaradi hormonov, ki divjajo v tebi. No, lahko je pa kaj resno narobe. Ampak sploh ne misli zdaj na to, ker ponavadi tale rahla krvavitev večinoma sama mine in kot pravim, je kar pogosta. Sploh pa, dokler ne krvaviš zelo, je vse ok. Pa še če začneš zelo krvavet, ni nujno kaj narobe. Jaz sem npr pri Lani 1x tako krvavela, da je prišlo čez kavbojke čez in čez, zelo veliko, pa ni šlo naprej.

Ti zdaj lepo božaj bušija in se pogovori s tole dušico, ki te obletava, naj pri tebi ostane. :):):)A nisi ravno iz laparo ali kako že, saj potem je veliko več možnosti, da zanosiš, a ne?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:57:41   
pika74
O :love:Pia73:love:

a so doma že vsi zdravi?

Ja vidiš- zdej pa mene meče:ups::ups::ups:.

Sam ne vem, kdo bo prej obupal - jaz al tista reč, k mi metuljčke dela:metulj::metulj: spodi:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:01:05   
pika74
Joj Gina9nebesa kok si to lepo napisala:... Ti zdaj lepo božaj bušija in se pogovori s tole dušico, ki te obletava, naj pri tebi ostane.9nebesa9nebesa

Ti pa znaš :bravo::):):bravo:

Ja, 3.2. sem imela laparoskopijo in histeroskopijo. Pa sem potem morala 2 ciklusa abstinirat (po navodilih G) in šele ta mesec bi se uradno lahko prijelo. Če je božja volja taka:).

:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:01:36   
Pia73
Mi smo zdravi! :bravo: Upam, ko nikoli ne veš za katerim grmom nas čaka :hudicek:

Moja prijateljica, ki je marca rodila je krvavela v času, ko bi mogla imeti M, pa tudi drugače je imela full rizično nosečnost pa je rodila okoli roka kar močno deklico! Tako, da ni panike le pazi se!

Joj, kako srečo sem jaz imela, ko sem takrat zaradi napovedanih UZ čakala M in sploh nisem pomislila na :modri: , tako da sem test delala, ko je že zamujala, ja no samo en dan :ups:

Te čist razumem, pa držim pesti! :miska::miska::miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:03:21   
tinkamiška
Uuuauuua, uuuuaa:love::duda::roza::modri::rozica::miska::angel:

Tinka8)(da ne bš sam ti tista ko ji seka):)-

P.S.Je Gina tak lepo napisala, da boži bušja in se pogovarji z dušico, ki te obletava:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:03:28   
Gina
Potem pa že bo kaj, a ne!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:04:14   
pika74
No fino, da ste se pozdravl:bravo::bravo:.

Jaz bi pa najrajš z eno lupo pogledala v moje podvozje :)-:)-:)- - sm tak firbc.

Če ima :hudicek: za pridit, nej pride magar kšn dan prej.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:07:05   
Gina
Nč jo ne kliči, hitro jo zdaj pihaj stran od sebe (M mislim), evo, k meni lahko pride.:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:08:03   
Pia73
Ej, pika zdrž zdaj čez vikend, čez teden tako ni problema, ko si full zaposlena, pol pojdi v petek na srečanje, pol pa hop po test. Vmes se lahk še pri meni oglasiš! Saj ti bo ratalo jaz vem, da si full karakter! :bravo:

Te :darilo: čaka, veš,............

Nekaj mi RR šteka,........:hudicek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:09:19   
pika74
Prou Gina - ti bom z mašnco poslala - sam da ne bo pol poštar nazaj prnesu povratnico :)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:10:07   
Gina
Menda ne bo, sploh ker je pri nas poštarca:)-....ona to razume...saj veš, ženska posla.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:10:28   
pika74
Pia73 bom probala zdržat - če me poštar prej ne obišče :)-:)-

:love::darilo::love:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:11:23   
Pia73
Ga bom jaz z mojim :sloncek: prijemom zadržala,........

Sicer pa jaz verjamem vate,.... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:13:45   
pika74
O kok ste dobre :rozica::rozica::rozica::rozica:

sam upam, da vas ne bom pol razočarala, k bom rekla :hudicek:M:hudicek: je prišla :((:((:((

pol boste mele pa dvojn deu z mano:rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:15:23   
Pia73
:rozica: Veš kaj ne bo prišla! Pa pika! :rozica:

Lepo spančkaj, se jutri beremo, bom pretežno sama doma, moja dva gresta na dolg izlet,..........

Nočko,.... :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:17:09   
pika74
OK Pia73 - ji ne bom odprla vrat - bom rekla, peč pokvarjen:)-:)-:)-

jst grem tud :zaspan::zaspan::zaspan:

hvala vam za vse :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

se beremo:miska:

lp
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:17:31   
Gina
Pia ima prav.
Nočko tudi od mene9nebesa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:18:33   
pika74
pa-pa

:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 22:18:35   
tinkamiška
Lahko noč pa lepe sanje9nebesa

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   vgnezditvena krvavitev
8.5.2005 9:55:53   
PiaM
Jutro, babnce, kje ste danes?:zaspan:
Jaz že pijem :kava:.Še bi katera eno?
:kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:
Evo.
Kako je danes, Pika74?
Kaj pa joškice te kaj bolijo?Mene so takoj začele, cele napete in večje so bile.Komaj čakam, da javiš rezultate.Mogoče pa se boš v petek, ko se vidimo veselo smejala!!Ti držim pesti :miska: za :modri::roza:.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   vgnezditvena krvavitev
8.5.2005 9:58:31   
GoYa
Ej, pika, je lepo brat tole. Saj veš: upanje, da se res nekaj dogaja. Držim pesti, da bo v petek res pokazalo :roza: Jst kr mislim, da bo ;) Pa zdrži to takrat. Pošlji živčke na dopust.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   vgnezditvena krvavitev
8.5.2005 10:19:39   
pika74
Dobro jutro :love::love: PiaM in GoYa :love::love:

Midva sva danes malo :sloncek: (čist nežno, z občutkom, da ja ne bi bla pol kri ... pa ni blo nč.

Joški - hja - ne vem, par dni nazaj so ble zlo velike, občutljive. Dons zjutrej pa se mi zdijo čist normalne:zmeden2:.

Ampak sej, kaj čmo. V bistvu ne mormo vplivat na to, al bo al ne bo. Samo želimo si lahko.

Če mi je usojeno, potem bo. Če pa pikica ni dovolj močna, bo pa to naravna selekcija uredila. Bo pa drugič - ane ;).

Se morm mal skulirat 8)8).

:rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   vgnezditvena krvavitev
8.5.2005 10:34:23   
Pia73
Jaz še vedno: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.