|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:12:42   
pika74
A mi lahko prosim katera opiše vgnezditveno krvavitev.

Zanima me, kako dolgo traja (ali je to samo nekaj dni ali dlje)?

Hvala:rozica::rozica:

:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:18:23   
tinkamiška
Jst bi ti rada pomagala, pa je pri meni ni blo:zmeden:
Moja znanka jo je mela 2 dni-tak kot en začetek M-je rekla.

Pa sej se bo kakšna našla, ki jo je mela.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:20:10   
pika74
O tinkamiška:love:.

Ja pri meni je bila do sedaj 2x malo bolj, potem pa vsak dan mogoče kakšna kapljica.

:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:20:36   
lenika
Pravijo, da traja 1 do 2 dni, nekaj dni pred menstruacijo, baje mora biti sveža kri, če se ne motim, vem pa ne, ker jo sama tudi nisem še doživela.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:23:02   
pika74
A tako lenika.
Jaz sem opazila, da potem izgleda kot nek rjavkast flekec na mini vložku.:zmeden2::zmeden2:

Tolk sem neučakana, da bi najraje premaknila čas za ene 3 dni naprej in vidla, ali je to M al ni:hudicek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:23:40   
Gina
Jaz mislim, da ženske govorijo o dveh stvareh, na začetku nos. Eno je kao vgnezditvena krvavitev, za katero nimam pojma, kako izgleda, drugo je pa rahla krvavitev v času, ko bi morala dobiti menstruacijo in je pri meni in še kateri znanki izgledala tako, kot da se bo M pokazala, potem je pa packalo čisto malo in packalo....Pri nekaterih samo en dan, pri drugih dva, pri meni 10 dni! Sem slišala, da to ni tako zelo redko.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:24:37   
lenika
To ti pa verjamem, kar se tiče premikanja časa. Počakaj malo mogoče se oglasi katera, ki jo je že imela in ti bo lahko povedala iz prve roke.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:27:03   
pika74
O Gina:love:

A ti si pa potem kar dlje časa malo krvavela.
Daj mi še nekaj povej, če slučajno veš. A te je kaj bolelo na začetku nosečnosti?
Meni se zdi, kot da se nekaj notri dogaja. Včasih je kot, da bi imela metuljčke. Včasih malo špikne. Včasih me pot oblije. Včasih mi srce malo podivja. Vse to se mi zdi, kot nekaj hormonskega... kot PMS ampak malo drugače. No, vsaj do sedaj takega občutka še nisem imela. Pa ta kri mi je nova v zadnjem tednu pred M:zmeden2::zmeden2:

Kr mal sm zbegana:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:28:03   
tinkamiška
joj Pika, sej vem, to čakanje je najhujše:grrr: Ampak jst še vseeno navijam, da je vgnezditvena:miska::miska::miska:

Je pa rekla tista znanka, da je delala test na dan, ko bi naj prišla M in je bil negativen. Pol je pa naslednji dan začela malo krvavet in je bla čisto nesrečna, kupila celo goro vložkov, ker je šla na dopust in tam pa M od nikoder. Ko je prišla nazaj z dopusta je nardila test in je bil +:zmeden: Svašta:)

Jst pa še kr navijam, da je vgnezditvena:)-:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:28:30   
pika74
Aja, pa še nekaj je čudnega. Vsake tolk cajta se mi pojavi kar neka utrujenost. Pa v bistvu ni razloga. Čist normalen dan. Pa bi šla kar spat sred dneva...:zaspan:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:30:19   
cmokec
Pika74, iz tvojega opisa je možno sklepati..., pa sem preveč vraževerna, da bi že napisala. :miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:30:20   
lenika
Test baje lahko pokaže negatino, če ga delaš prehitro. Koliko časa pa ti zamuja?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:30:36   
tinkamiška
Veš kaj pri meni so tut bli ti metuljčki in utripanje srčka, ampak tega pa nisem povezovala z9nebesa, sem misnla, da so živčki:zmeden: mogoče je pa res bilo zradi9nebesa:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:30:44   
pika74
Saj tinkamiška - jaz bi že kar danes naredla test, ko je 25. dan. Sam vem, da ne more nič pokazat, tud če je, je prezgodej.

:ups::ups:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:31:47   
pika74
lenika nč še ne zamuja :)-:)-:)- pa sm že čist zmešana - to mi sploh ni podobn

ponavad sm kul pa druge mirim na tem forumu 8)8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:32:54   
tinkamiška
Veš kaj Pika me je pa tako čudno tiščalo v trebuhu, pa sem misnla, da zaradi tega, ker sem začela delat trebušne, da bi mela poleti lep trebušček, pa me še zdej tako tišči, kot, da bi mela premal prostora za moje (borne:)- ) mišice:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:33:16   
cmokec
Res si sumljiva, sem te dala v prvi plan opazovanja :zmeden2: - :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:35:10   
tinkamiška
jst sem tudi komaj zdržala 30 dan pa sem si oblubla, da bom delala test šele najprej 35 dan8)

Tko da še mal pa boš lahko nardila test in upam da bo pluuuuuuuuuuuuuuuseeeeeeeeeeeeeeeeeek:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:35:12   
biba77
8) Pika74, do petka pocakaj.
Baje, da vedno, ko pridemo z nasega srecanja, katera od udelezenk kaj novega izve:
najprej je tia izvedela, da je noseca, potem po naslednjem srecanju Bambi, potem je po naslednjem pi izvedela, da ima dvojcke,...
En teden zdrzi v nasi druzbi, potem pa hitro delast test!! In, navijamo za :modri:! :miska::miska::miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:35:51   
Gina
Tinka, ti si pa tako napisala, kot bi jaz zdaj za eno znanko, ki je tudi pred dvema mesecema zanosila. Čisto enako se ji je dogajalo. 28. dan je bil CB minus. Pa dva dni malo flekec krvav, potem pa čez par dni CB +, pa šla je na umetno, tako da ni 14. dan po oploditvi še pokazalo+!!

Jaz sem se na začetku nos. počutila vsakič malo drugače, ampak vedno se mi je trebuh napihnil in takočudno me je bolelo, v bistvu čisto malo ampak imela sem občutek, kot da moram dobiti M. In ta občutek je kar trajal nekaj mesecev. V bistvu se vse v telesu pripravlja na otročka, maternica se obrne v pravo lego, se debeli, hormoni divjajo.... zato ti občutki v trebuhu. Pa na wc sem hodila, enkrat so me ful prsi bolele, predvsem pa tisti čuden občutek v trebuhu, pa napihnjenost. Točno po tem občutku sem drugič in tretjič takoj vedela, da sem nos. Ja, pa zmatrana sem bila celo 2. nosečnost za znoret. Od prvega dne menda.
Ful upam, da si res srečka!!:) Bom mislila nate. Glej da boš sporočila, kako je s tabo!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:36:00   
pika74
mene tud tišči - sam ne morm rečt, da me sam na levi al pa na desni strani - enkrat mal tle pol mal bolj dol, pol pr popku:)-. Pa sm prej že gledala, če je s šivom od laparoskopije vse v redu:)-:)-

Vse na svojem mestu:)-:)-

Aja, ne vem če sm omenila. Tist dan, ko mi je kri malo bolj pritekla, sem nardila eno mal daljšo furo s kolesom (25km), pa še dež me je pral vmes:(. Pa se spomnem, da me je tud tiščal not. Zdej sm pa bicikl kr v kot postavla:)-:)- do torka 8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:36:21   
lenika
Če imaš drugače redne M in je to packanje zdaj nekaj prej potem bi pa že znalo bit nekaj na tem. Poskušaj pozabit nekaj dni na to, potem pa le test naredi in poročaj.Bom držala pestke zate.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:39:37   
pika74
Hvala punce

Astra gor pa prideva z emomair:bravo::bravo::bravo:.

Sam a mate kakšen recept - kako odklopit zadnje dni pred testom?

Jst sm vsak dan hujš:ups:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:42:51   
tinkamiška
Pika jst sem se ful trudla pa ni šlo, sem si pa res začela žvižgat za vsak, ko sem začela štrudirat na znake. Pa z možekom sva se veliko potepala...pa ne s kolesom, motorja pa nimava:)-:)-:)-...pa je prej minilo. Ampak test sem pa delala ob 5.30 zjutraj8) ker me je tako lulat in sem hotla s prvo jutranjo lulnco:)-

Težko je ne mislit, ampak poskusi žvižgat:) Bo tvoj skos vedu kje si:)-

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   vgnezditvena krvavitev
7.5.2005 21:45:11   
pika74
tinka bom probala žvižgat, če še znam:)-:)- (že dolg nism)

bom k pejđer 8)8)8) za mojga :love:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.