Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:34:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sem se zdej spomnila, kako je lastnica restavracije, v kateri smo imeli večerjo in zabavo debelo gledala, ko sva prišla plačat. Je bla čist paf, ker je mislila, da bo moj oče plačal sanjaj svinja o koruzi ane...ja moji nimajo, da bi plačal...kaj naj pol. Plačaš sam alpa si koruznik sej je po eni strani bol tko. Moji imajo dost, pa sva vseen vse sama financirala. Je pa tolk bolš filing, ko nikomur nisi nič dolžen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:35:06
|
|
|
|
RMRM
|
oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:37:10
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa važička
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:38:30
|
|
|
|
Tina 28
|
kako ste kaj drugače...aja Anja se zna usest... ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:38:30
|
|
|
|
Samsa
|
Jaz grem oz pred TV gledat Milorda... se pa počutim kot da bi bila peš v Kamniku... jej jej, kaj dela EMŠO Lahko, dolgo in mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 kako ste kaj drugače...aja Anja se zna usest... ... Bravo Anja Drgac smo pa tako tako...visim na rr ceprav me oci spet pecejo.Bi me moral nekdo v rit brcnit...samo moz ze spi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lejo lejo, še povdarit je mogla vse skupaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lejo lejo, še povdarit je mogla vse skupaj. Ce je pa prvic
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,nekam na knap sva v stevilu postov...te imam namen ujet
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lejo lejo, še povdarit je mogla vse skupaj. Ce je pa prvic
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:42:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lejo lejo, še povdarit je mogla vse skupaj. a veš da sploh ne vem kaj sem pritisnila, se nikakor ne morm navadit na laptop. Pa Anja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:43:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lejo lejo, še povdarit je mogla vse skupaj. Ce je pa prvic ne pa ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:44:42
|
|
|
|
RMRM
|
Samsa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Samsa Ja Samsa,lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:46:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,nekam na knap sva v stevilu postov...te imam namen ujet pohiti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
čer, čer - bravo Anja - naš se je tud dans sam vsedel - do zdej je blo vedno kej takega na dosegu, da se je lahko vstal - ja, poroka - jaz bi se, pa se zarad ekonomske računice ne bomo, dokler otroc ne bodo šli v šolo - danes smo prvič jedli meso - ni blo glih najboljše, se je kr neki afnal, ampak ni druge - bo kr treba, mamo železo na meji - anaj in cofijana - na prvi strani imamo dva seznama, ta drugi je krajši, vpisujem samo tiste, ki bodo javile podatke za 9 mesecev - na zs - tko da bejbe, pošljite podatke - anaj - Jaka je res cuker - cofijana in tina - za otročke - držte pesti jutri zame, da je sedež na cilju - baje da naj bi bil pravijo na dhl, tam bomo pa vidli, če je res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Samsa Ja Samsa,lahko noc Da ne pozabiš na jutrišnji zajtrk!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,nekam na knap sva v stevilu postov...te imam namen ujet pohiti Spet narobe vidim...sem tisto stotko spredaj zgresila...tako da,ne vem ce bo izvedljivo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
nya, saj ima dhl sledenje po evropi. Lahko spremljaš svojo pošiljko ali paket. Midva sva spremljala prenosnika, ko sva ga dala na servis. Je blo tolk smešno, je stalo 2 uri na letališču. Kleo, ti me kar lovi ja. Čaki, bom šla še kam čvekat, pa bom mela še več postov.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,nekam na knap sva v stevilu postov...te imam namen ujet pohiti Čak, da si oči spočijejo, pa bo dala v reaktivno prestavo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:51:01
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, sem te že parkrat hotla vprašat, pa vedno pozabim. A si dobr uredila na davčni?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya čer, čer - bravo Anja - naš se je tud dans sam vsedel - do zdej je blo vedno kej takega na dosegu, da se je lahko vstal - ja, poroka - jaz bi se, pa se zarad ekonomske računice ne bomo, dokler otroc ne bodo šli v šolo - danes smo prvič jedli meso - ni blo glih najboljše, se je kr neki afnal, ampak ni druge - bo kr treba, mamo železo na meji...daj mu avokado vsaj 1x na teden,spinaco,blitvo...je moja tut bolj slaba z mesom,samo se pocasi navaja. - anaj in cofijana - na prvi strani imamo dva seznama, ta drugi je krajši, vpisujem samo tiste, ki bodo javile podatke za 9 mesecev - na zs - tko da bejbe, pošljite podatke - anaj - Jaka je res cuker - cofijana in tina - za otročke - držte pesti jutri zame, da je sedež na cilju - baje da naj bi bil pravijo na dhl, tam bomo pa vidli, če je res...drzim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa nya, saj ima dhl sledenje po evropi. Lahko spremljaš svojo pošiljko ali paket. Midva sva spremljala prenosnika, ko sva ga dala na servis. Je blo tolk smešno, je stalo 2 uri na letališču. ja sej vem, sam do zdej ga nism mogla spremljat zarad fixcode - no zdej mi pa piše, da je na cilju :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:51:47
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,nekam na knap sva v stevilu postov...te imam namen ujet pohiti Čak, da si oči spočijejo, pa bo dala v reaktivno prestavo. sej res, kleo je bol leteča
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:52:22
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa nya, saj ima dhl sledenje po evropi. Lahko spremljaš svojo pošiljko ali paket. Midva sva spremljala prenosnika, ko sva ga dala na servis. Je blo tolk smešno, je stalo 2 uri na letališču. ja sej vem, sam do zdej ga nism mogla spremljat zarad fixcode - no zdej mi pa piše, da je na cilju :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?