Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 7:50:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Se vam z Lovlotom lahko pridružim na novem delu ? Se opravičujem, ker sem včeraj odpikala brez pozdrava. Malega sem nesla kar k sebi v posteljo, da je zaspal in sva se cartala, nato v njegovo posteljico, nato sva še Jerneju set menjala, se šla končno tuširat in zaspala kot ubita . Tina--kako je z Nejcem? Kleo--kako je s tvojimi očmi? Danes imamo spet misijo vrtec. Lep dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 7:59:12
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro AS in Lovro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 8:20:54
|
|
|
|
babysolza
|
Jutro! Evo mene, kot zmeraj zamudim vso zabavo. Sabina je pa danes pokonci od 3.30. Sploh ni več hotla zaspat, jo je ati ponašu pa hranu pa previjal do 5.30, potem sva pa zamenjala. Zdejle je odspala urco in pol, zdejle pa že spet razsaja. Zdejle bo pa treba spet kej pojest, potli greva pa kr ven, da si mal zbistrim glavo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 8:21:24
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro po dolgem času čestitke vam pridnim čveklam za 8. del, zakon ste Kaj je kej novega? Pa da mal povem zakaj nič ne čavekm. Jaka se je odloču, da bo čez dan spal sam 1 urco men se bo kr , cev dan letam okol k zmešana. Mali ma ful energije, HB zvečer kr pade v postlo, mami pa ponavadi že pred deveto zaspi na kavču. Drugač smo kar vredu, prijelo se ni še nič, ko se bo izveste takoj. V službi me ne čaka nič dobrege, tko da me kar stiska v želodcu ko pomislim, da bom mogla it nazaj . Če se boste za kakšen čvek v Lj menile, dejte mi prosim kakšen sms poslat, da prideva še midva, ker meni kronično primankuje časa za RR in FB . Se počutim kot odrezana od sveta Mojca in Alea uživejta na koncertu AS dobro opravite v vrtcu Zdej pa še mal slikic od mojga razbojnika
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 9:05:56
|
|
|
|
Cofijana
|
Zivjo vidm da ste ze na novi strani no jaz bom dons mal na dovg napisala ker me dolgo ni bilo mi je biv racunalnik pokvarjen . No da vam povem Jan ima angino in bronhitis tako da smo hodil 3 dni na kisik je pa dobiv pumpico pa sirup tako da je malo bols z njem ima pa dons pregled in bomo vidl kako bo. Sam si sploh ne morem predstavlat da ima po men angino upam samo da ne bo kej hujsga da slucajno dobi astmo sm pa v k......Pa se to dos je dubu zobka 5 imamo pa se pred 2 dnevoma je shodil tako da sm kr vesela da je mi ne bo treba tok casa ga nost. Pa zdravnici sem rekla za napotnco za alergologa in smo naroceni 30.4. no da vam povem nism nc brala za nazaj tako da vam vsem lepo cestitam v dnevu zena in materinstva pa vse naj za rojstne dneve in zobke pa za bolane z Janom vred da se cim hitreje pozdravijo no pa vam se kej dons popovdne napisem kako je bilo pri zdravniku. Lepo se imejte in cim vec se smejte caw baw.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 9:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Imam eno super lepo novico,moja sestra se poroci,pa bom za porocno prico . AS,oko je bolje,sem dala dol prevezo,tako da danes malo bolje vidim,ocala imam pa se kar seveda.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 9:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,lepo se imejte v vrtcu . Jaka,kako si ze velik,pravi gospodic . Cofjana,ti le sporoci kako boste opravili Tina,kaksna je bila noc in kako je danes ? ...grem zdaj pospravljat,sem danes nekoliko spregledala ....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 9:45:12
|
|
|
|
Samsa
|
oj oj anaj: fulll lepe fotke pravi pobič je babysolza: nisi še hotla naziva URADNA ČVEKA cofijana: , da se čimprej pozdravite kleo: vauuuuuuuuuu... za sestrico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 9:46:25
|
|
|
|
Samsa
|
Kleo, super, da bolje vidiš Pol ne boš vidla več čudnih stvari? ( debeluške in podobno)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 9:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 10:47:36
|
|
|
|
slovenka
|
Saj ne morem verjeti, VII. del Vas grem poiskat za sinoči
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 10:50:52
|
|
|
|
*anamor*
|
VII del ve ste pa res pridne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 11:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Saj ne morem verjeti, VII. del Vas grem poiskat za sinoči nekam dolg te ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 11:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj lušten je tale tvoj Jaka kleo-čestitke za sestro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 11:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Cofijana par za zdravje in čestitke za hojo Eni ste pa res zgodni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 11:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič, se je Ema zbudila tako, da ji grem sadje naredit potem pa šibava malo na sončka.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 12:10:32
|
|
|
|
Tina 28
|
jutro...dan mamice No mi smo noč preživeli brez vročine. Je pa Nejcu po drugi voltaren svečki (nasvet zdravnice) vročina padla na 35.7 in je kar taka ostala. Ko sem ga preblekla se je zbudil in se mi je zdel ful čuden...se mi zdi, da je bil kar mal odsoten in me je čudno gledal. Se mi zdi, da ni bil čisto pisebi...kot, da je mal zadet. Po 10 min je k seb rišel...meni je blo že prov mal tesno. Ne vem, a je to posledica voltarena . No zjutraj je blo OK...jhe jedel čokolino...sva se oblekla. Je pa moja mami prosila mojega atija, če pride mal okol Nejcu družbo delat, da sem Anjo peljala na sprehod, pa da je zaspala. Zdaj spi zunaj...nejca pa je pred pol ure že začelo zebsti...in ni še nič kazalo vričine...zdaj pa je že 38.00. Spet bo kuhanje popoldan Ampak bomo že! Anamor...ti pa tud pocartej božčka vašega. So pa zdaj naši glih tolk sposobni, da jih mormo skoz gledat. Je včeraj moj mal zafrknil in je dal Anjo spat ob 18.30, ker mu popoldan ni uspel. In se je zbudila in bla pol čist prečuta...jaz pa še nisem vedla, ali bo treba v bolnico ali ne. no...pol sta k sreči ob 21.00 že oba spala. Jaz sem bla pa mal jezna na mojega, k ni pomislila, da Anja zvečer rabi dojit, da ve, da gre spat za nočko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 12:14:53
|
|
|
|
Tina 28
|
ups...cofiana....čimprej se pozdravte Kleo...bravo za poroko...glej, da boš lepa priča ..pada bo kaj za v mošnjiček
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 12:27:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jutro...dan mamice No mi smo noč preživeli brez vročine. Je pa Nejcu po drugi voltaren svečki (nasvet zdravnice) vročina padla na 35.7 in je kar taka ostala. Ko sem ga preblekla se je zbudil in se mi je zdel ful čuden...se mi zdi, da je bil kar mal odsoten in me je čudno gledal. Se mi zdi, da ni bil čisto pisebi...kot, da je mal zadet. Po 10 min je k seb rišel...meni je blo že prov mal tesno. Ne vem, a je to posledica voltarena . No zjutraj je blo OK...jhe jedel čokolino...sva se oblekla. Je pa moja mami prosila mojega atija, če pride mal okol Nejcu družbo delat, da sem Anjo peljala na sprehod, pa da je zaspala. Zdaj spi zunaj...nejca pa je pred pol ure že začelo zebsti...in ni še nič kazalo vričine...zdaj pa je že 38.00. Spet bo kuhanje popoldan Ampak bomo že! Anamor...ti pa tud pocartej božčka vašega. So pa zdaj naši glih tolk sposobni, da jih mormo skoz gledat. Je včeraj moj mal zafrknil in je dal Anjo spat ob 18.30, ker mu popoldan ni uspel. In se je zbudila in bla pol čist prečuta...jaz pa še nisem vedla, ali bo treba v bolnico ali ne. no...pol sta k sreči ob 21.00 že oba spala. Jaz sem bla pa mal jezna na mojega, k ni pomislila, da Anja zvečer rabi dojit, da ve, da gre spat za nočko. ^ No no,spet zoprnas Tina,cist mozno,da je bila doza prehuda za Nejca,sicer pa,poglej kako pise glede doziranja.Mogoce je bil pa samo svohcan,zaradi vrocine od prej. Kaj naj bi padlo,pa kaksen mosnjicek . Je bila ktera sestri ali bratu prica mogoce...me malo zanima kako je bilo to pri vas.Kaj je treba placat,kako sploh poteka...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 12:27:43
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 12:53:30
|
|
|
|
Tina 28
|
Pri nas je naloga prič, da odkupijo nevesto od vaških šrangarjev (zaprejo pot s deblom in pol majo neke naloge za priče in zraven skubijo dnar...do 500€ sigurno). pol so pa verjetno bolj mestne variante, ki pa jih ne poznam. Najboljš da odpreš temo, pol boš pa sama vidla, kaj ti ustreza, kaj pa ne!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 12:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Pri nas je naloga prič, da odkupijo nevesto od vaških šrangarjev (zaprejo pot s deblom in pol majo neke naloge za priče in zraven skubijo dnar...do 500€ sigurno). pol so pa verjetno bolj mestne variante, ki pa jih ne poznam. Najboljš da odpreš temo, pol boš pa sama vidla, kaj ti ustreza, kaj pa ne! Sem odprla...sranga,pa kaj se.Saj clovk lahko se obuboza .In kdo dobi denar od srange?? Saj ona je tut iz vasi,saj ves Drugac me je ravn moz klical,kaj pocnem..pa pravim da sem na netu...me je koj nadru,kaj se igram,da je doktor rekel-nic rac.,tv,branja...jaz sem to preslisala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 13:06:20
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Pri nas je naloga prič, da odkupijo nevesto od vaških šrangarjev (zaprejo pot s deblom in pol majo neke naloge za priče in zraven skubijo dnar...do 500€ sigurno). pol so pa verjetno bolj mestne variante, ki pa jih ne poznam. Najboljš da odpreš temo, pol boš pa sama vidla, kaj ti ustreza, kaj pa ne! Sem odprla...sranga,pa kaj se.Saj clovk lahko se obuboza .In kdo dobi denar od srange?? Saj ona je tut iz vasi,saj ves Drugac me je ravn moz klical,kaj pocnem..pa pravim da sem na netu...me je koj nadru,kaj se igram,da je doktor rekel-nic rac.,tv,branja...jaz sem to preslisala Slišiš tist kar ti paše...kaj? Uf,...moža pa fajn skrbi zate Drgač dnar obdržijo tisti fanje, ki šrangaja..praviloma pa se jih povabi na ohcet po polnoči in takrat dajo darilo, za katerega morjo odšteti polovico dnarja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 13:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Pri nas je naloga prič, da odkupijo nevesto od vaških šrangarjev (zaprejo pot s deblom in pol majo neke naloge za priče in zraven skubijo dnar...do 500€ sigurno). pol so pa verjetno bolj mestne variante, ki pa jih ne poznam. Najboljš da odpreš temo, pol boš pa sama vidla, kaj ti ustreza, kaj pa ne! Sem odprla...sranga,pa kaj se.Saj clovk lahko se obuboza .In kdo dobi denar od srange?? Saj ona je tut iz vasi,saj ves Drugac me je ravn moz klical,kaj pocnem..pa pravim da sem na netu...me je koj nadru,kaj se igram,da je doktor rekel-nic rac.,tv,branja...jaz sem to preslisala Slišiš tist kar ti paše...kaj? Uf,...moža pa fajn skrbi zate Drgač dnar obdržijo tisti fanje, ki šrangaja..praviloma pa se jih povabi na ohcet po polnoči in takrat dajo darilo, za katerega morjo odšteti polovico dnarja. O hudo.Niti pod razno ne mislim dat denar kar nekomu!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 13:59:37
|
|
|
|
Tina 28
|
ja...pri nas je še ful ta običaj...ponavadi so šrangali dekletovi prjatli...oz. mladi neporočeni...mene bodo tud mogli odkupit iz vasi. Za sestro so dali 120 jurjev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?