|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
9.5.2009 22:38:33   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? user posted image

Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal user posted image Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven user posted image Saj ga razumem, no. user posted image ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma user posted image

Olala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se pa že 3 dan jebe z računalnikom. Ne glih dobesedno user posted image

Jaz sem pa mislila, da dobesedno user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, si vklopljena user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
9.5.2009 22:38:54   
lunca14
user posted image user posted image user posted image evo,sam da grem,pa začnete čvekatuser posted image user posted image user posted image .................ve kar

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
9.5.2009 22:39:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj Slovenka, je tvojmu uspel današnji šoping?user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4753
9.5.2009 22:41:10   
Tina 28
didlina....verjamem...je bil Nejc tak...se lažje diha...tko je pa en por nasadil cel projekt, ker mi skoz na gredico leze...in sem pol poklicala od njega mamo, ki je blizu doma, če bi prišla malo k nama, da se bosta mal ogledali okrog....vreščanje da znoriš. Men je tko grozno. sta šli mal stran...in ne..ona je vreščala jokala, se otepalaa, dokler ni mama omagala in sta prišli nazaj k meni in mi jo da v naročje...konec joka. Men to ni več smešno. Še dobro, daje na atija navajena, sam njega ni velikdoma, da bi mi jo pomerkal za kakšno delo...upam, da jo bo tale vrtec kaj streznil...drugače jim pbo do julija štale delala. Pa zadnjičje bla še OK...sam na vsake tolk časa je prečikirala, če sem zraven. Sam vas se ni bala, ker jo še nikoli nobena ni od mene vzela za kratek čas.. Na piki ima tako ravno najbližje sorodstvo in vzgojiteljiceuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
9.5.2009 22:41:55   
slovenka
No, moj pa keramiko polaga na terasi. Je velika terasa - okrog 60m2 in na dveh straneh 4 stopnice dol (8x8m). Je hotel sam položiti, je tudi cena za toliko stopnišča zelo visoka, pa imamo ploščice, ki točno pašejo na širino stopnic, tako da ni treba nič rezati in hitro gre. Keramičar pa ima 20 eur, da 3 ploščice položi... No, zdaj pa ko moj niti službe nima več garantirane, kar to sam polaga. Sedaj je na dopustu do konca odpovednega roka. No, v sredo se gre pogovarjat za eno službo, menda je lahko njegova, če bo hotel... ne vem user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
9.5.2009 22:42:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image evo,sam da grem,pa začnete čvekatuser posted image user posted image user posted image .................ve kar

Pa zakaj ne ostaneš?user posted image Sej te ne podimo spat,še lahko noč ti nismo rekle, tak da nimaš dozvole za spanje.user posted image

Zdej mora še Kleo uletet, da odpre novi del.

Kleoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
9.5.2009 22:42:58   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem sinoči napisala, da bosta šla s Sofijo na šoping, ne?

No, je bilo tako, da mi je po gsm-u rekel, da ne bosta šla, naj grem kar sama, da gresta onadva male mačke gledat k tastu in tašči. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
9.5.2009 22:45:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

didlina....verjamem...je bil Nejc tak...se lažje diha...tko je pa en por nasadil cel projekt, ker mi skoz na gredico leze...in sem pol poklicala od njega mamo, ki je blizu doma, če bi prišla malo k nama, da se bosta mal ogledali okrog....vreščanje da znoriš. Men je tko grozno. sta šli mal stran...in ne..ona je vreščala jokala, se otepalaa, dokler ni mama omagala in sta prišli nazaj k meni in mi jo da v naročje...konec joka. Men to ni več smešno. Še dobro, daje na atija navajena, sam njega ni velikdoma, da bi mi jo pomerkal za kakšno delo...upam, da jo bo tale vrtec kaj streznil...drugače jim pbo do julija štale delala. Pa zadnjičje bla še OK...sam na vsake tolk časa je prečikirala, če sem zraven. Sam vas se ni bala, ker jo še nikoli nobena ni od mene vzela za kratek čas.. Na piki ima tako ravno najbližje sorodstvo in vzgojiteljiceuser posted image .

Šit nouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
9.5.2009 22:46:16   
Anonimen

No, moj pa keramiko polaga na terasi. Je velika terasa - okrog 60m2 in na dveh straneh 4 stopnice dol (8x8m). Je hotel sam položiti, je tudi cena za toliko stopnišča zelo visoka, pa imamo ploščice, ki točno pašejo na širino stopnic, tako da ni treba nič rezati in hitro gre. Keramičar pa ima 20 eur, da 3 ploščice položi... No, zdaj pa ko moj niti službe nima več garantirane, kar to sam polaga. Sedaj je na dopustu do konca odpovednega roka. No, v sredo se gre pogovarjat za eno službo, menda je lahko njegova, če bo hotel... ne vem user posted image

Priden ta tvoj možiček user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
9.5.2009 22:46:38   
Tina 28
Slovenka...fajn, da se je sam lotil. Mene bi blo groza, če bi mogla skoz ene obrtnike merkat v bajti...nisi sproščeno doma. Tko pa lepo svojegsa na kosilo pokličeš...seveda je pol tud pucanje za njim...ampak njega lohk saj ustaviš...dej se sezuj...obrtnika pa ne bošuser posted image . Pa moški morjo mal za tak prjet.

A traktor...jaz že ne...mi je za pol porodniške odžrl atija in sem skregana z njimuser posted image user posted image user posted image ...in sem rekla, da ga bom prebarvala na roza z rožicami, da se mu bo nerodno z njim peljat, pa bo rajš pr men doma ostaluser posted image user posted image user posted image ...da vrnem traktorju odžrto pozornost. Sam to je bil njegov projekt...in dokler ne bi končal (je vse sam rihtal in švasala in fleksal in kontal) ne bi bilo mira. Moj projekt je bil pa malo odlepit od mene do konca porodniške...no ta pa ni uspeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
9.5.2009 22:46:51   
slovenka
Hm, mi smo pa bili zadnjič v bifeju od moje sestrične, pa je bila tudi ena vzgojiteljica tam in začne našo klicat in ona po kolenih po sred bifeja proti njej, ona je bila pa tudi na kolenih, no čist malo preden je prišla do nje, se obrne in šic hitro nazaj k meni. Pa je bila enih 8 m stran user posted image

Drugače pa zadnjič sta moja mami in sestra Sofijo na sprehod peljali, brez mene, pa je bilo vse ok. Prav vidim, da se je navadila te žlahte, ker na začetku se je videlo, da od enega do drugega vikenda pozabi in se jih je bolj bala, sedaj pa vse pozna in se ji ne boji, samo vseeno je najraje, če jo midva imava na rokah ali pa da je na tleh. No, pa ta sosedova 8-letna si jo naloži in jo nese okrog - takrat Sofija tudi čudno gleda user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
9.5.2009 22:47:05   
Anonimen

No, je bilo tako, da mi je po gsm-u rekel, da ne bosta šla, naj grem kar sama, da gresta onadva male mačke gledat k tastu in tašči. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, si šla vsaj v miru.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
9.5.2009 22:48:23   
Tina 28

u...fino...naša je čist nora na mačke...sam stisne jih pa tko, da še čudež, da nima kakšnih usodnih praskuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
9.5.2009 22:48:37   
slovenka
Hm, Tina, se spomnim, ko je bila Sofija stara dober teden dni, smo imeli keramičarje v kleti in sem delala malco. Ni blo fajn user posted image Komaj na novo v hiši, mala je bila non stop na zizi, komaj sem tiste čevapčiče spekla... user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
9.5.2009 22:49:55   
slovenka

u...fino...naša je čist nora na mačke...sam stisne jih pa tko, da še čudež, da nima kakšnih usodnih praskuser posted image

Naša ga je baje kar za rep gor dvignila user posted image user posted image NE bo še za mačka, bi preveč nastradal zraven nje. user posted image Nimamo nobene živali, pa malo razmišljamo, da bi nekaj imeli, ampak letos ne. Psa najverjetneje. Pri mačkah me je preveč strah sranja po hiši, izkušnja od doma user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
9.5.2009 22:50:45   
Anonimen
Tina, tale traktor z rožicami bi pa rada vidla.user posted image

Sofija pa očitno  točno ve, da se samo pri mamici in očitu nosi po rokahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4766
9.5.2009 22:51:57   
Anonimen

Hm, Tina, se spomnim, ko je bila Sofija stara dober teden dni, smo imeli keramičarje v kleti in sem delala malco. Ni blo fajn user posted image Komaj na novo v hiši, mala je bila non stop na zizi, komaj sem tiste čevapčiče spekla... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4767
9.5.2009 22:52:59   
RMRM
uuuu, ste pa kar pridne user posted image user posted image user posted image .

Tina, upam da se Anja čimprej navadi na varstvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti nisem nič fouš. Pri nas zaenkrat še ni težav. Ga je v četrtek moja sestra pazila, ko sva šle s Saro po oblekco za valeto, pa je bil ful priden. Pa user posted image user posted image user posted image  da je traktor končan.

Slovenka, boš vidla kako boste imel lepo narejen. Moj je tud spodnji štuk velik sam delal, pa lahko rečem, da je vse veliko boljš narejen kot zgoraj, ko so majstri delali. Samo pri nas je največji problem čas. Tko da bo še nekaj majstrov pri hiši, sploh za zunanjo ureditev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
9.5.2009 22:53:41   
Tina 28

uf...to pa verjamem, da je bil podvig...jaz sm takrat komaj kavo skuhala za domače, ki so prišli Anjo pogledat...sem bla kar mokra od vsega hudegauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
9.5.2009 22:54:08   
Anonimen
Sara je glih včeraj take delala pri nas doma s psico.Roke ji je tlačila v gobec in jo kar za zobe vlekla.user posted image Pa zadnjič jo je brcala tko nalahko, sam psica itak misli, da je to igra in hopla na hrbet in se valat. Mamo pa problem, ker jo pokliče lepo po imenu, sam kaj ko je pol vsak pes ki ga vidi Ada.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
9.5.2009 22:54:19   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo to je res za smejat. Sigurno me še zdaj okrog šinfajo, kako ne kuham dobro. Ampak sedaj sem že dosti boljša. JE prej mami klicala, kako me je naš zet pohvalil za današnje kosilo. So kar vleteli na obisk, pa zet rad papca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
9.5.2009 22:55:11   
RMRM

Sara je glih včeraj take delala pri nas doma s psico.Roke ji je tlačila v gobec in jo kar za zobe vlekla.user posted image Pa zadnjič jo je brcala tko nalahko, sam psica itak misli, da je to igra in hopla na hrbet in se valat. Mamo pa problem, ker jo pokliče lepo po imenu, sam kaj ko je pol vsak pes ki ga vidi Ada.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
9.5.2009 22:55:42   
RMRM

Samo to je res za smejat. Sigurno me še zdaj okrog šinfajo, kako ne kuham dobro. Ampak sedaj sem že dosti boljša. JE prej mami klicala, kako me je naš zet pohvalil za današnje kosilo. So kar vleteli na obisk, pa zet rad papca user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image a si spet kakšne morske specialitete skuhalauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
9.5.2009 22:56:18   
Anonimen

uf...to pa verjamem, da je bil podvig...jaz sm takrat komaj kavo skuhala za domače, ki so prišli Anjo pogledat...sem bla kar mokra od vsega hudegauser posted image

jazdo 4 meseca velikokrat tud skuhat nisem mogla user posted image začela, sam končat pa nikakor ne user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
9.5.2009 22:56:55   
Tina 28
jah...jaz sem pa v celi porodniški bla mogoče dve ure brez male.Samo na tisto aerobiko sem redno hodila, ker je bil moj zvečer doma. Zdaja jo je itak konec in že po treh tednih so mišice na trebuhu bolj ohlapne...pa od oktobra hodim. Mi je prav žal, da se tolk časa trudiš pol pa je v treh tednih že viden upad kondicije. Bom mogla namesto tega kaj drugega najt, ker mi je blo prav fajn bit v kondiciji.

Didli...a mata vidva dva računalnika...al si ga dol spodilauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Vrednote
awwa

Katera od naštetih vrednot vam je najpomembnejša in jo v življenju postavljate na najvišjo stopničko?

zdravje (69%)

ljubezen (24%)

mir (3%)

prijateljstvo (2%)

delo (posledično denar) (0%)

šport (1%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!