Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:38:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven Saj ga razumem, no. ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma Olala Moj se pa že 3 dan jebe z računalnikom. Ne glih dobesedno Jaz sem pa mislila, da dobesedno Tina, si vklopljena
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:38:54
|
|
|
|
lunca14
|
evo,sam da grem,pa začnete čvekat .................ve kar
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Čuj Slovenka, je tvojmu uspel današnji šoping?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:41:10
|
|
|
|
Tina 28
|
didlina....verjamem...je bil Nejc tak...se lažje diha...tko je pa en por nasadil cel projekt, ker mi skoz na gredico leze...in sem pol poklicala od njega mamo, ki je blizu doma, če bi prišla malo k nama, da se bosta mal ogledali okrog....vreščanje da znoriš. Men je tko grozno. sta šli mal stran...in ne..ona je vreščala jokala, se otepalaa, dokler ni mama omagala in sta prišli nazaj k meni in mi jo da v naročje...konec joka. Men to ni več smešno. Še dobro, daje na atija navajena, sam njega ni velikdoma, da bi mi jo pomerkal za kakšno delo...upam, da jo bo tale vrtec kaj streznil...drugače jim pbo do julija štale delala. Pa zadnjičje bla še OK...sam na vsake tolk časa je prečikirala, če sem zraven. Sam vas se ni bala, ker jo še nikoli nobena ni od mene vzela za kratek čas.. Na piki ima tako ravno najbližje sorodstvo in vzgojiteljice .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:41:55
|
|
|
|
slovenka
|
No, moj pa keramiko polaga na terasi. Je velika terasa - okrog 60m2 in na dveh straneh 4 stopnice dol (8x8m). Je hotel sam položiti, je tudi cena za toliko stopnišča zelo visoka, pa imamo ploščice, ki točno pašejo na širino stopnic, tako da ni treba nič rezati in hitro gre. Keramičar pa ima 20 eur, da 3 ploščice položi... No, zdaj pa ko moj niti službe nima več garantirane, kar to sam polaga. Sedaj je na dopustu do konca odpovednega roka. No, v sredo se gre pogovarjat za eno službo, menda je lahko njegova, če bo hotel... ne vem
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 evo,sam da grem,pa začnete čvekat .................ve kar Pa zakaj ne ostaneš? Sej te ne podimo spat,še lahko noč ti nismo rekle, tak da nimaš dozvole za spanje. Zdej mora še Kleo uletet, da odpre novi del. Kleoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:42:58
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čuj Slovenka, je tvojmu uspel današnji šoping? Sem sinoči napisala, da bosta šla s Sofijo na šoping, ne? No, je bilo tako, da mi je po gsm-u rekel, da ne bosta šla, naj grem kar sama, da gresta onadva male mačke gledat k tastu in tašči.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 didlina....verjamem...je bil Nejc tak...se lažje diha...tko je pa en por nasadil cel projekt, ker mi skoz na gredico leze...in sem pol poklicala od njega mamo, ki je blizu doma, če bi prišla malo k nama, da se bosta mal ogledali okrog....vreščanje da znoriš. Men je tko grozno. sta šli mal stran...in ne..ona je vreščala jokala, se otepalaa, dokler ni mama omagala in sta prišli nazaj k meni in mi jo da v naročje...konec joka. Men to ni več smešno. Še dobro, daje na atija navajena, sam njega ni velikdoma, da bi mi jo pomerkal za kakšno delo...upam, da jo bo tale vrtec kaj streznil...drugače jim pbo do julija štale delala. Pa zadnjičje bla še OK...sam na vsake tolk časa je prečikirala, če sem zraven. Sam vas se ni bala, ker jo še nikoli nobena ni od mene vzela za kratek čas.. Na piki ima tako ravno najbližje sorodstvo in vzgojiteljice . Šit no
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, moj pa keramiko polaga na terasi. Je velika terasa - okrog 60m2 in na dveh straneh 4 stopnice dol (8x8m). Je hotel sam položiti, je tudi cena za toliko stopnišča zelo visoka, pa imamo ploščice, ki točno pašejo na širino stopnic, tako da ni treba nič rezati in hitro gre. Keramičar pa ima 20 eur, da 3 ploščice položi... No, zdaj pa ko moj niti službe nima več garantirane, kar to sam polaga. Sedaj je na dopustu do konca odpovednega roka. No, v sredo se gre pogovarjat za eno službo, menda je lahko njegova, če bo hotel... ne vem Priden ta tvoj možiček
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:46:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Slovenka...fajn, da se je sam lotil. Mene bi blo groza, če bi mogla skoz ene obrtnike merkat v bajti...nisi sproščeno doma. Tko pa lepo svojegsa na kosilo pokličeš...seveda je pol tud pucanje za njim...ampak njega lohk saj ustaviš...dej se sezuj...obrtnika pa ne boš . Pa moški morjo mal za tak prjet. A traktor...jaz že ne...mi je za pol porodniške odžrl atija in sem skregana z njim ...in sem rekla, da ga bom prebarvala na roza z rožicami, da se mu bo nerodno z njim peljat, pa bo rajš pr men doma ostal ...da vrnem traktorju odžrto pozornost. Sam to je bil njegov projekt...in dokler ne bi končal (je vse sam rihtal in švasala in fleksal in kontal) ne bi bilo mira. Moj projekt je bil pa malo odlepit od mene do konca porodniške...no ta pa ni uspel
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:46:51
|
|
|
|
slovenka
|
Hm, mi smo pa bili zadnjič v bifeju od moje sestrične, pa je bila tudi ena vzgojiteljica tam in začne našo klicat in ona po kolenih po sred bifeja proti njej, ona je bila pa tudi na kolenih, no čist malo preden je prišla do nje, se obrne in šic hitro nazaj k meni. Pa je bila enih 8 m stran Drugače pa zadnjič sta moja mami in sestra Sofijo na sprehod peljali, brez mene, pa je bilo vse ok. Prav vidim, da se je navadila te žlahte, ker na začetku se je videlo, da od enega do drugega vikenda pozabi in se jih je bolj bala, sedaj pa vse pozna in se ji ne boji, samo vseeno je najraje, če jo midva imava na rokah ali pa da je na tleh. No, pa ta sosedova 8-letna si jo naloži in jo nese okrog - takrat Sofija tudi čudno gleda
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čuj Slovenka, je tvojmu uspel današnji šoping? Sem sinoči napisala, da bosta šla s Sofijo na šoping, ne? No, je bilo tako, da mi je po gsm-u rekel, da ne bosta šla, naj grem kar sama, da gresta onadva male mačke gledat k tastu in tašči. no, si šla vsaj v miru.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:48:23
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čuj Slovenka, je tvojmu uspel današnji šoping? Sem sinoči napisala, da bosta šla s Sofijo na šoping, ne? No, je bilo tako, da mi je po gsm-u rekel, da ne bosta šla, naj grem kar sama, da gresta onadva male mačke gledat k tastu in tašči. u...fino...naša je čist nora na mačke...sam stisne jih pa tko, da še čudež, da nima kakšnih usodnih prask
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:48:37
|
|
|
|
slovenka
|
Hm, Tina, se spomnim, ko je bila Sofija stara dober teden dni, smo imeli keramičarje v kleti in sem delala malco. Ni blo fajn Komaj na novo v hiši, mala je bila non stop na zizi, komaj sem tiste čevapčiče spekla...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:49:55
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čuj Slovenka, je tvojmu uspel današnji šoping? Sem sinoči napisala, da bosta šla s Sofijo na šoping, ne? No, je bilo tako, da mi je po gsm-u rekel, da ne bosta šla, naj grem kar sama, da gresta onadva male mačke gledat k tastu in tašči. u...fino...naša je čist nora na mačke...sam stisne jih pa tko, da še čudež, da nima kakšnih usodnih prask Naša ga je baje kar za rep gor dvignila NE bo še za mačka, bi preveč nastradal zraven nje. Nimamo nobene živali, pa malo razmišljamo, da bi nekaj imeli, ampak letos ne. Psa najverjetneje. Pri mačkah me je preveč strah sranja po hiši, izkušnja od doma
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina, tale traktor z rožicami bi pa rada vidla. Sofija pa očitno točno ve, da se samo pri mamici in očitu nosi po rokah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Hm, Tina, se spomnim, ko je bila Sofija stara dober teden dni, smo imeli keramičarje v kleti in sem delala malco. Ni blo fajn Komaj na novo v hiši, mala je bila non stop na zizi, komaj sem tiste čevapčiče spekla...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:52:59
|
|
|
|
RMRM
|
uuuu, ste pa kar pridne . Tina, upam da se Anja čimprej navadi na varstvo , ti nisem nič fouš. Pri nas zaenkrat še ni težav. Ga je v četrtek moja sestra pazila, ko sva šle s Saro po oblekco za valeto, pa je bil ful priden. Pa da je traktor končan. Slovenka, boš vidla kako boste imel lepo narejen. Moj je tud spodnji štuk velik sam delal, pa lahko rečem, da je vse veliko boljš narejen kot zgoraj, ko so majstri delali. Samo pri nas je največji problem čas. Tko da bo še nekaj majstrov pri hiši, sploh za zunanjo ureditev.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:53:41
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Hm, Tina, se spomnim, ko je bila Sofija stara dober teden dni, smo imeli keramičarje v kleti in sem delala malco. Ni blo fajn Komaj na novo v hiši, mala je bila non stop na zizi, komaj sem tiste čevapčiče spekla... uf...to pa verjamem, da je bil podvig...jaz sm takrat komaj kavo skuhala za domače, ki so prišli Anjo pogledat...sem bla kar mokra od vsega hudega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara je glih včeraj take delala pri nas doma s psico.Roke ji je tlačila v gobec in jo kar za zobe vlekla. Pa zadnjič jo je brcala tko nalahko, sam psica itak misli, da je to igra in hopla na hrbet in se valat. Mamo pa problem, ker jo pokliče lepo po imenu, sam kaj ko je pol vsak pes ki ga vidi Ada.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:54:19
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Hm, Tina, se spomnim, ko je bila Sofija stara dober teden dni, smo imeli keramičarje v kleti in sem delala malco. Ni blo fajn Komaj na novo v hiši, mala je bila non stop na zizi, komaj sem tiste čevapčiče spekla... Samo to je res za smejat. Sigurno me še zdaj okrog šinfajo, kako ne kuham dobro. Ampak sedaj sem že dosti boljša. JE prej mami klicala, kako me je naš zet pohvalil za današnje kosilo. So kar vleteli na obisk, pa zet rad papca
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:55:11
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sara je glih včeraj take delala pri nas doma s psico.Roke ji je tlačila v gobec in jo kar za zobe vlekla. Pa zadnjič jo je brcala tko nalahko, sam psica itak misli, da je to igra in hopla na hrbet in se valat. Mamo pa problem, ker jo pokliče lepo po imenu, sam kaj ko je pol vsak pes ki ga vidi Ada.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:55:42
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Hm, Tina, se spomnim, ko je bila Sofija stara dober teden dni, smo imeli keramičarje v kleti in sem delala malco. Ni blo fajn Komaj na novo v hiši, mala je bila non stop na zizi, komaj sem tiste čevapčiče spekla... Samo to je res za smejat. Sigurno me še zdaj okrog šinfajo, kako ne kuham dobro. Ampak sedaj sem že dosti boljša. JE prej mami klicala, kako me je naš zet pohvalil za današnje kosilo. So kar vleteli na obisk, pa zet rad papca a si spet kakšne morske specialitete skuhala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Hm, Tina, se spomnim, ko je bila Sofija stara dober teden dni, smo imeli keramičarje v kleti in sem delala malco. Ni blo fajn Komaj na novo v hiši, mala je bila non stop na zizi, komaj sem tiste čevapčiče spekla... uf...to pa verjamem, da je bil podvig...jaz sm takrat komaj kavo skuhala za domače, ki so prišli Anjo pogledat...sem bla kar mokra od vsega hudega jazdo 4 meseca velikokrat tud skuhat nisem mogla začela, sam končat pa nikakor ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:56:55
|
|
|
|
Tina 28
|
jah...jaz sem pa v celi porodniški bla mogoče dve ure brez male.Samo na tisto aerobiko sem redno hodila, ker je bil moj zvečer doma. Zdaja jo je itak konec in že po treh tednih so mišice na trebuhu bolj ohlapne...pa od oktobra hodim. Mi je prav žal, da se tolk časa trudiš pol pa je v treh tednih že viden upad kondicije. Bom mogla namesto tega kaj drugega najt, ker mi je blo prav fajn bit v kondiciji. Didli...a mata vidva dva računalnika...al si ga dol spodila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
VrednoteawwaKatera od naštetih vrednot vam je najpomembnejša in jo v življenju postavljate na najvišjo stopničko?zdravje (
69%)
ljubezen (
24%)
mir (
3%)
prijateljstvo (
2%)
delo (posledično denar) (
0%)
šport (
1%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!