|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
9.5.2009 22:11:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to maš pa tud prav ja lunca

.................upam,da se motim,ker tako,paše spat al pa ležat v nedeljo dopoldne.....................kako,to že zgleda.................enkrat čez 10 letuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
9.5.2009 22:11:50   
slovenka
No, ja. težko je med vikendom na nov del priti user posted image Saj je prav tako! user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
9.5.2009 22:12:43   
Anonimen
Če boš okol čvekala, pol res user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4728
9.5.2009 22:12:47   
lunca14
..................ja ampak smo tako blizu,da že kar diši po novem deluuser posted image ...................čer slovenkauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
9.5.2009 22:12:51   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to maš pa tud prav ja lunca

.................upam,da se motim,ker tako,paše spat al pa ležat v nedeljo dopoldne.....................kako,to že zgleda.................enkrat čez 10 letuser posted image

Čez 15 let user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
9.5.2009 22:13:44   
lunca14
user posted image

kje pa še čveka?ampak ti si pa res pravi detektiv za čvekeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
9.5.2009 22:14:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ma kaki. takrat so šele skrbi, ker ponočujejo in jih čakaš in čakaš , zjutraj pa komaj čakaš, da jih nahruliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jaz ko sem zamudila na uro domov, so me zjutraj zanalašč zbudili, so komaj čakali, da mi uničijo dopoldansko spanje.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
9.5.2009 22:15:35   
lunca14

.........ne,ne čez 10 let,ker v petem razredu,že radi spijo malo dlje,pa še če morajo kaj narest,jim je tko fajn še mal pospat..............ampak,takrat,bo pa mami mal starejša,pa ne bom rabila več tok spanca,jih bom pa jaz teralauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
9.5.2009 22:16:01   
Anonimen

user posted image

kje pa še čveka?ampak ti si pa res pravi detektiv za čvekeuser posted image

Čak čez ene pol ure, jo bo povsod polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam na desno pogledaš,pa vidiš njen nick user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4734
9.5.2009 22:18:46   
lunca14
..............no,ja maj bo takrat že star 16 let...................uuuuuuuuuuuuu,bo že kakšnga pržgal,pa kak pir spil,pa kako bejbo bo že mel,pa bril se bouser posted image user posted image ..............kok me firbec matra,kako bo ko bo pubertetnik,enej bo pa 13 letnik,bo pa mutirat začel,pa rjuhe bodo večkrat mokreuser posted image ,lunči,pa bo še pravi sonček 11 letnik,se bo še igral z mami...............jaz pa bom stara.........24user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
9.5.2009 22:19:29   
lunca14
bom spremljala,kod bo hodila na kafeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
9.5.2009 22:23:53   
lunca14
dečve moje,vidim,da danes nov del ne bo odprt,se grem jaz k svojmu mal stisnt,da ne bo preveč v oblakih ko je misice gledal,da bo na realna tla stopiluser posted image user posted image user posted image ...................lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
9.5.2009 22:27:54   
Tina 28
ojla...ne mi o odraščanju...ko gre tko hit...evo mene v pon grem v službo...imam živi šmoren...tko do konca leta bom komaj ugotovila, kam kdo paše in kje smo..pa bodo počitnice. Tamala tuli zdaj spetvsem...sestri mami...vrešči, če jo hoče kdo v naročje vzet...vrtec je naredil svoje. Meni se bo......Anji se je pa že....uf!

mam še ful pospravljanja, ker sem bla zdaj bolj na delu zunaj...sajenje. Postavili smo gugalnico...jo je moj naredil,sedišče sem pa zadnjič kupla. Pri strani pa visi štrik z krožničkom, da se lohk tud Nejc zvira, če mu ni do guganja....Anja je ful navdušena.

Kaj mate jutri kaj v planu...moj je prej prišel noter ves od šmera in švasanja in oznanil, da je končno usposobil traktor v gozdarskega...pol leta stalnega švasanja in živciranja in manjkanja atija je za nami. Upam, da mu bo služil tko kt je treba, če ne bo spet polno kletvicuser posted image ...tko,da jutri morda še kak izlet padeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
9.5.2009 22:29:00   
Anonimen

..............no,ja maj bo takrat že star 16 let...................uuuuuuuuuuuuu,bo že kakšnga pržgal,pa kak pir spil,pa kako bejbo bo že mel,pa bril se bouser posted image user posted image ..............kok me firbec matra,kako bo ko bo pubertetnik,enej bo pa 13 letnik,bo pa mutirat začel,pa rjuhe bodo večkrat mokreuser posted image ,lunči,pa bo še pravi sonček 11 letnik,se bo še igral z mami...............jaz pa bom stara.........24user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, sej menda nisi užaljenauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
9.5.2009 22:29:16   
slovenka
Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? user posted image

Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal user posted image Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven user posted image Saj ga razumem, no. user posted image ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
9.5.2009 22:30:30   
Tina 28
uf a dons so ble misice...škoda da sem zamudila, ker mi je prav zanimivo včasih...pa nikol mi ni nobena zeeeelo všeč. Itak da so vse luštne pa fejst...sam za misico mora biti pa tolk pametna, da se ne gre razkazovatuser posted image user posted image user posted image .

Midva sva pa z Nejcem gledala Ne joči peter...sem mu oblubla in ta film mi je vedno všeč. Ga ni filma, ki bi ga dvakrat gledala...tele slovenske pa vedno pogledam z Nejcem, čeprav sem jih že. Evergreeni, ni kaj!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
9.5.2009 22:31:44   
Tina 28

Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal user posted image Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven user posted image Saj ga razumem, no. user posted image ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma user posted image

ne izzivajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
9.5.2009 22:32:09   
slovenka
Didli, zakaj užaljena? A se gre za mene, da čvekam okrog? Samo nocoj res nisem. Sem komaj gor prišla... user posted image Jaz nisem nikoli užaljena, ne misli na to - ali pa ko včasih napišeš brez zamere in to. Jaz mislim, da sem na faksu prva na študentskih anketah predvsem zato, ker se veliko hecam, tako da ne me imet za kako resnobo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
9.5.2009 22:32:56   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ZAkaj? user posted image Pa koga - tebe ali mojega? user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
9.5.2009 22:34:15   
Anonimen

ojla...ne mi o odraščanju...ko gre tko hit...evo mene v pon grem v službo...imam živi šmoren...tko do konca leta bom komaj ugotovila, kam kdo paše in kje smo..pa bodo počitnice. Tamala tuli zdaj spetvsem...sestri mami...vrešči, če jo hoče kdo v naročje vzet...vrtec je naredil svoje. Meni se bo......Anji se je pa že....uf!

mam še ful pospravljanja, ker sem bla zdaj bolj na delu zunaj...sajenje. Postavili smo gugalnico...jo je moj naredil,sedišče sem pa zadnjič kupla. Pri strani pa visi štrik z krožničkom, da se lohk tud Nejc zvira, če mu ni do guganja....Anja je ful navdušena.

Kaj mate jutri kaj v planu...moj je prej prišel noter ves od šmera in švasanja in oznanil, da je končno usposobil traktor v gozdarskega...pol leta stalnega švasanja in živciranja in manjkanja atija je za nami. Upam, da mu bo služil tko kt je treba, če ne bo spet polno kletvicuser posted image ...tko,da jutri morda še kak izlet padeuser posted image

Sploh si ne predstavljam takega otroka, ker naša je kot cigo user posted image gre kamor hočeš, smeje se vsakemu (kar ste ugotovile najbrž same na srečanju),  ravno danes je sama stegnila rokice k enmu 10-letnemu fantu, ki ga je videla samo ene parkrat. Zadnjič v trgovini popolni neznanki(njej, da ne bo pomoteuser posted image ) in sta šetali po trgovini. Mene kot da me ni. Danes celo popoldne je bila z babi, dedijem, ostalo sorodstvo po naši strani. Kot da me ni.

Verjamem, da ti je težko. Ne vem ti svetovat, žal. Mi je pa hudo, da imate tako.

Pa bravo za bojevitega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čak, kaj pol greste jutr na izlet s traktorjem, ki ga je usposobil?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4745
9.5.2009 22:34:29   
slovenka

uf a dons so ble misice...škoda da sem zamudila, ker mi je prav zanimivo včasih...pa nikol mi ni nobena zeeeelo všeč. Itak da so vse luštne pa fejst...sam za misico mora biti pa tolk pametna, da se ne gre razkazovatuser posted image user posted image user posted image .

Midva sva pa z Nejcem gledala Ne joči peter...sem mu oblubla in ta film mi je vedno všeč. Ga ni filma, ki bi ga dvakrat gledala...tele slovenske pa vedno pogledam z Nejcem, čeprav sem jih že. Evergreeni, ni kaj!

Jaz pa nisem preveč za to. Mogoče Moj ata.

Sicer pa film, ki sem ga videla vsaj 5x, ziher pa še več, je Najini mostovi. Ta mi je tako fajn.

Ja, pa prej sem večkrat gledala tudi Kodrasta Sue - tisti božični user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
9.5.2009 22:35:27   
Tina 28

sem mela oba v mislih....user posted image user posted image ampak bolj v šali, da se vklipim v debatouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
9.5.2009 22:35:38   
Anonimen

Olala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se pa že 3 dan jebe z računalnikom. Ne glih dobesedno user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4748
9.5.2009 22:37:16   
Anonimen

sem mela oba v mislih....user posted image user posted image ampak bolj v šali, da se vklipim v debatouser posted image

Jaja,poznamo mi take tičke.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4749
9.5.2009 22:37:44   
slovenka
user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hotela tudi jaz to Tino vprašat - kako gredo na izlet user posted image

Ja, naša Sofija je tudi tako kot Sara. Z vsemi bi se družila, sploh če so kakšni neodrasli, potem se pa s šolarkami igra, kot da so si enake... Samo vseeno še potem, ko jo drugi izžulijo, k meni rokice pokaže. Ja, pa zadnje tedne se je navadila s kazalcem kazati. TAko ga zravna in pokaže v mene ali atija, naju največkrat - Ti, ti, ti... tako sladka user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!