Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:11:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa to maš pa tud prav ja lunca .................upam,da se motim,ker tako,paše spat al pa ležat v nedeljo dopoldne.....................kako,to že zgleda.................enkrat čez 10 let
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:11:50
|
|
|
|
slovenka
|
No, ja. težko je med vikendom na nov del priti Saj je prav tako!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Če boš okol čvekala, pol res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:12:47
|
|
|
|
lunca14
|
..................ja ampak smo tako blizu,da že kar diši po novem delu ...................čer slovenka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:12:51
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa to maš pa tud prav ja lunca .................upam,da se motim,ker tako,paše spat al pa ležat v nedeljo dopoldne.....................kako,to že zgleda.................enkrat čez 10 let Čez 15 let
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:13:44
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Če boš okol čvekala, pol res kje pa še čveka?ampak ti si pa res pravi detektiv za čveke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa to maš pa tud prav ja lunca .................upam,da se motim,ker tako,paše spat al pa ležat v nedeljo dopoldne.....................kako,to že zgleda.................enkrat čez 10 let Čez 15 let Ma kaki. takrat so šele skrbi, ker ponočujejo in jih čakaš in čakaš , zjutraj pa komaj čakaš, da jih nahruliš jaz ko sem zamudila na uro domov, so me zjutraj zanalašč zbudili, so komaj čakali, da mi uničijo dopoldansko spanje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:15:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa to maš pa tud prav ja lunca .................upam,da se motim,ker tako,paše spat al pa ležat v nedeljo dopoldne.....................kako,to že zgleda.................enkrat čez 10 let Čez 15 let .........ne,ne čez 10 let,ker v petem razredu,že radi spijo malo dlje,pa še če morajo kaj narest,jim je tko fajn še mal pospat..............ampak,takrat,bo pa mami mal starejša,pa ne bom rabila več tok spanca,jih bom pa jaz terala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Če boš okol čvekala, pol res kje pa še čveka?ampak ti si pa res pravi detektiv za čveke Čak čez ene pol ure, jo bo povsod polno sam na desno pogledaš,pa vidiš njen nick
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:18:46
|
|
|
|
lunca14
|
..............no,ja maj bo takrat že star 16 let...................uuuuuuuuuuuuu,bo že kakšnga pržgal,pa kak pir spil,pa kako bejbo bo že mel,pa bril se bo ..............kok me firbec matra,kako bo ko bo pubertetnik,enej bo pa 13 letnik,bo pa mutirat začel,pa rjuhe bodo večkrat mokre ,lunči,pa bo še pravi sonček 11 letnik,se bo še igral z mami...............jaz pa bom stara.........24
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:19:29
|
|
|
|
lunca14
|
bom spremljala,kod bo hodila na kafe
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:23:53
|
|
|
|
lunca14
|
dečve moje,vidim,da danes nov del ne bo odprt,se grem jaz k svojmu mal stisnt,da ne bo preveč v oblakih ko je misice gledal,da bo na realna tla stopil ...................lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:27:54
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla...ne mi o odraščanju...ko gre tko hit...evo mene v pon grem v službo...imam živi šmoren...tko do konca leta bom komaj ugotovila, kam kdo paše in kje smo..pa bodo počitnice. Tamala tuli zdaj spetvsem...sestri mami...vrešči, če jo hoče kdo v naročje vzet...vrtec je naredil svoje. Meni se bo......Anji se je pa že....uf! mam še ful pospravljanja, ker sem bla zdaj bolj na delu zunaj...sajenje. Postavili smo gugalnico...jo je moj naredil,sedišče sem pa zadnjič kupla. Pri strani pa visi štrik z krožničkom, da se lohk tud Nejc zvira, če mu ni do guganja....Anja je ful navdušena. Kaj mate jutri kaj v planu...moj je prej prišel noter ves od šmera in švasanja in oznanil, da je končno usposobil traktor v gozdarskega...pol leta stalnega švasanja in živciranja in manjkanja atija je za nami. Upam, da mu bo služil tko kt je treba, če ne bo spet polno kletvic ...tko,da jutri morda še kak izlet pade
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ..............no,ja maj bo takrat že star 16 let...................uuuuuuuuuuuuu,bo že kakšnga pržgal,pa kak pir spil,pa kako bejbo bo že mel,pa bril se bo ..............kok me firbec matra,kako bo ko bo pubertetnik,enej bo pa 13 letnik,bo pa mutirat začel,pa rjuhe bodo večkrat mokre ,lunči,pa bo še pravi sonček 11 letnik,se bo še igral z mami...............jaz pa bom stara.........24 Slovenka, sej menda nisi užaljena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:29:16
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven Saj ga razumem, no. ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:30:30
|
|
|
|
Tina 28
|
uf a dons so ble misice...škoda da sem zamudila, ker mi je prav zanimivo včasih...pa nikol mi ni nobena zeeeelo všeč. Itak da so vse luštne pa fejst...sam za misico mora biti pa tolk pametna, da se ne gre razkazovat . Midva sva pa z Nejcem gledala Ne joči peter...sem mu oblubla in ta film mi je vedno všeč. Ga ni filma, ki bi ga dvakrat gledala...tele slovenske pa vedno pogledam z Nejcem, čeprav sem jih že. Evergreeni, ni kaj!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:31:44
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven Saj ga razumem, no. ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma ne izzivaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:32:09
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, zakaj užaljena? A se gre za mene, da čvekam okrog? Samo nocoj res nisem. Sem komaj gor prišla... Jaz nisem nikoli užaljena, ne misli na to - ali pa ko včasih napišeš brez zamere in to. Jaz mislim, da sem na faksu prva na študentskih anketah predvsem zato, ker se veliko hecam, tako da ne me imet za kako resnobo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:32:56
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven Saj ga razumem, no. ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma ne izzivaj ZAkaj? Pa koga - tebe ali mojega?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ojla...ne mi o odraščanju...ko gre tko hit...evo mene v pon grem v službo...imam živi šmoren...tko do konca leta bom komaj ugotovila, kam kdo paše in kje smo..pa bodo počitnice. Tamala tuli zdaj spetvsem...sestri mami...vrešči, če jo hoče kdo v naročje vzet...vrtec je naredil svoje. Meni se bo......Anji se je pa že....uf! mam še ful pospravljanja, ker sem bla zdaj bolj na delu zunaj...sajenje. Postavili smo gugalnico...jo je moj naredil,sedišče sem pa zadnjič kupla. Pri strani pa visi štrik z krožničkom, da se lohk tud Nejc zvira, če mu ni do guganja....Anja je ful navdušena. Kaj mate jutri kaj v planu...moj je prej prišel noter ves od šmera in švasanja in oznanil, da je končno usposobil traktor v gozdarskega...pol leta stalnega švasanja in živciranja in manjkanja atija je za nami. Upam, da mu bo služil tko kt je treba, če ne bo spet polno kletvic ...tko,da jutri morda še kak izlet pade Sploh si ne predstavljam takega otroka, ker naša je kot cigo gre kamor hočeš, smeje se vsakemu (kar ste ugotovile najbrž same na srečanju), ravno danes je sama stegnila rokice k enmu 10-letnemu fantu, ki ga je videla samo ene parkrat. Zadnjič v trgovini popolni neznanki(njej, da ne bo pomote ) in sta šetali po trgovini. Mene kot da me ni. Danes celo popoldne je bila z babi, dedijem, ostalo sorodstvo po naši strani. Kot da me ni. Verjamem, da ti je težko. Ne vem ti svetovat, žal. Mi je pa hudo, da imate tako. Pa bravo za bojevitega. Čak, kaj pol greste jutr na izlet s traktorjem, ki ga je usposobil?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:34:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf a dons so ble misice...škoda da sem zamudila, ker mi je prav zanimivo včasih...pa nikol mi ni nobena zeeeelo všeč. Itak da so vse luštne pa fejst...sam za misico mora biti pa tolk pametna, da se ne gre razkazovat . Midva sva pa z Nejcem gledala Ne joči peter...sem mu oblubla in ta film mi je vedno všeč. Ga ni filma, ki bi ga dvakrat gledala...tele slovenske pa vedno pogledam z Nejcem, čeprav sem jih že. Evergreeni, ni kaj! Jaz pa nisem preveč za to. Mogoče Moj ata. Sicer pa film, ki sem ga videla vsaj 5x, ziher pa še več, je Najini mostovi. Ta mi je tako fajn. Ja, pa prej sem večkrat gledala tudi Kodrasta Sue - tisti božični
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:35:27
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven Saj ga razumem, no. ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma ne izzivaj ZAkaj? Pa koga - tebe ali mojega? sem mela oba v mislih.... ampak bolj v šali, da se vklipim v debato
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven Saj ga razumem, no. ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma Olala Moj se pa že 3 dan jebe z računalnikom. Ne glih dobesedno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, za katero se gre - da okrog čveka, mene mogoče? Ja, moj je tudi misice gledal, je za Stefanijo navijal Zdaj pa ima narejen film od Alija, pa je zaspal zraven Saj ga razumem, no. ko ga bom pa v spalnico spravila, bo pa spet cel podivjan. Tako je strašen, njega ne briga ura... včeraj ko sem se zrihtala za službo, je hotel dati Sofijo v kidenderpet in..., pa sem komaj pobegnila od doma ne izzivaj ZAkaj? Pa koga - tebe ali mojega? sem mela oba v mislih.... ampak bolj v šali, da se vklipim v debato Jaja,poznamo mi take tičke.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 22:37:44
|
|
|
|
slovenka
|
Sem hotela tudi jaz to Tino vprašat - kako gredo na izlet Ja, naša Sofija je tudi tako kot Sara. Z vsemi bi se družila, sploh če so kakšni neodrasli, potem se pa s šolarkami igra, kot da so si enake... Samo vseeno še potem, ko jo drugi izžulijo, k meni rokice pokaže. Ja, pa zadnje tedne se je navadila s kazalcem kazati. TAko ga zravna in pokaže v mene ali atija, naju največkrat - Ti, ti, ti... tako sladka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Glasbeni vrtiljakecklitiaMorda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?Da (
50%)
Ne (
26%)
Včasih (
24%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!