![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 21:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
I
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 21:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
OUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:01:30
|
|
|
|
lunca14
|
Hej,naya,že mora bit tako,verjetno,te čaka,kaj boljšega,kar ti bo bolj všeč,boš videla,potegni iz tega kaj dobrega,si si nabrala delovnih iskušenj in delovno dobo.............no o tem,da bi te lahko obvestili prej,pa nimam besed...........pa saj veš kako gre to,oni so glavni,ti si pa sitna ribica.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya,pra.ci so .Se javim kot prvi kupec,bi mela zelo rada kako tvojo likovno umetnost .Daj mal za pogledat,da koj najlepso izberem . Veste kaj mi pocnemo....na balkonu grilamo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:10:43
|
|
|
|
lunca14
|
za grilanje,ja pa maš še tok placa,kaj ti ni meri ves balkon zasedla?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Placa nic,pa se sem danes jagode,robide in ribez dodala .Mal v kot smo gril postavli.Bom en dan fotko gor dala,da vidte to guzvo...no,saj sem rekla vceraj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:18:18
|
|
|
|
lunca14
|
...............glavno,da se grila.......................da,se kadi,prži
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:21:00
|
|
|
|
lunca14
|
a,danes bo pa zatišje tu gor,ste zmatrane od včeraj,a neda ,ko ste tok čvekale......................glavno,da kleo grila,na svoji terasi-ci
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sm šla večerjat - jajc na uč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:30:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jst sm šla večerjat - jajc na uč jst sm mela pa solato z jajci
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:32:24
|
|
|
|
lunca14
|
..................pa spat grem,mam še enga moškega danes več v postelji,tako,da se bomo fajn stiskali,maj ne sme sam spat,zaradi možne krvavitve,tko,da bo spal en teden pri nama,kok se mu je nasmejalo,ko je to zvedel............aja,glasek,pa ma ,kot dunajski deček
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, pol pa lahko noč sej jst tud grem počasi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:38:54
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya ja, pol pa lahko noč sej jst tud grem počasi................ne hitet,še posebej zdej,ko si jezna,ko ......................lahko noč naya,pa kaj lepzga sanjaj,o svoji uspešni likovni trgovini
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:42:52
|
|
|
|
lunca14
|
kleo.............nekaj se žge,obrn,zrezek
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 22:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Kleo za grilanje. Lunca, Maju se pol godi. Sej je prav tako, bošček mali. Jaz sem pa vse zlikala, en stroj cunj še obesila na štrike, vse flaše prekuhala, zdej sem pa tu zasidrana. Če bo kakšna še za čvek.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 23:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene Didli.Smo pojedli,je bilo sicer malo bolj zazgano ,prvic a ne...ampak super,res.Pekla pa itak da nisem jaz,se to,itak se bojim,lahko se cel blok v luft vrzem.Pa saj to je mosko delo,pa se tko ponosno je pekel,sem mogla seveda hvalit 100/h,ceprav je bil krompir crn in surov ...ampak moz je rekel,da on ma tacga rad . Gledam DSDS.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 25.4.2009 23:26:30 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 23:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No, si se vsaj najedla. Jaz grem pa zdaj jest pa spat. Lahko noč, pa lepo nedeljo vam želim vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 23:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noc in lepo nedeljo tudi vama
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 8:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro glede na to, da nobena nič ne reče za srečanje, pa mtince ni, da bi udarila po mizi - sem šla pogledat vreme za tist teden - in v sredo 6.5. je zaenkart napovedano oblačno in sončno - brez dežja - tko da jaz bi predlagala ta datum - ne najdem zdej razpredelnice, katera ne more takrat - sam mogoč se pa še kaj spremeni - vaši načrti ali pa vreme
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 11:43:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nya, so pa res prasci, da si komaj zdej dobila pošto noooooo ja, tko se dela, ko nočeš človeku v oči povedat - sej ne bi rekla, če ne bi bila pred enim tednom tam nya, res svinjsko. Meni se je pa šef po telefonu opravičil, ker mi ni tajnik pravi čas povedal, da bo en mesec v mojem kabinetu računovodkinja, ker njeno pisarno prenavljajo - jaz pa imam itak eno mizo fraj, pa me tako ali tako nič ni. In sem izvedela kar od nje, kar se šefu zdi ful narobe. Si ne predstavljam, da mi po pošti dajo odpoved. Res so licemerni
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 11:43:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Po moje bom začela prodajat svoja likovna dela - mam kr lepo zbirko - sam ne vem, kako bom ponudla folku - da mi ne bo treba računov dajat Kake vrste dela pa imaš, nya? Midva včasih kaj kupiva - čeprav zdaj manj, ker bo brez službe moj, a morda pa vendar... Imaš kaj kje za videt preko spleta - poslikano...?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 11:43:52
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ..................pa spat grem,mam še enga moškega danes več v postelji,tako,da se bomo fajn stiskali,maj ne sme sam spat,zaradi možne krvavitve,tko,da bo spal en teden pri nama,kok se mu je nasmejalo,ko je to zvedel............aja,glasek,pa ma ,kot dunajski deček Kako fajn
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 11:45:04
|
|
|
|
slovenka
|
Mala spi, grem malo izpite ocenjevat. Jih imam en kup, zato me že sinoči nič ni bilo na RR. Dragi gre pa ta stari avto zrihtat, ker bo šel v prodajo. Potem gremo pa na RD od ene male pupe - prvi. Lep dan!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 14:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka - bom ob priliki pofotkala pa dodala v album na FB, mam že nekaj malega gor Danes sva bla z Lukcem pri pediatru. Ni nič hudega, mava pa oba gljivice. Ja, super ne . Pogruntala sem pa tko, da me zdej dva dni ful bolijo bradavice pri dojenju in ko sm dans zjutraj mal na netu pogledala, kaj bi to lahko blo, sem našla, da so to lahko gljivice - in potem sem še Lukcu pogledala v usta in seveda na notranji strani ličk opazila bele liske. Me je pa že zadnjič moj spraševal, kaj ima tamal to v ustih. No, v glavnem dobila sva daktarin, ga morm mazat s tem. Pa bomo videli, kako bo. Jaz se bom pa kr ene diete lotila - ni nič takega, sam sladkarije in sladkor na splošno morm čist črtat - kar bo težko, ker sem zadnje dni požrla boga in pol - in sem ugotovila, da to bo najbrž zarad tega. Mi je pa ful hudo, ker sem mu ukinla dans dojenje po kosilu - ker me tko bolijo bradavice, da je joj. Ne bi mu rada čist ukinla, sam če bova tale opoldnevni obrok - pa tud ne bo take panike. no, vsem želim lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 15:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
bom mela mal samogovore
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.