Hanaja -> RE: Majčice 2009 - 4. del (2.4.2009 13:38:09)
|
Pozdravljene "trebuščkarice"[sm=smiley1.gif] Danes se vam še jaz malo oglašam...dan je hudo zaspan in turoben, zame pa je vesel...ker sva z [sm=duda.gif]dočakala polnih 34. tednov 2 v 1![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Kar se mi je januarja zdelo skoraj nemogoče (od takrat imam mirovanje, ker je grozil prezgodnji porod), sem le dočakala ta dan. Dragi me je že zjutraj presenetil in mi za pogum in vztrajnost podaril ful lepo zapestnico od Frey Wille-ja (sem si jo že dolgo želela), zvečer bova pa še skupaj praznovala. Verjetno ob pecivu od dudice1 [sm=smiley36.gif] [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za modrookico in njeno Gajo. Tudi jaz mislim, da bo vse ok, tudi če sedaj rodi. Vem, da bi vse rade dočakale vsaj 37. teden, ampak za take kot sem jaz je 34. velik uspeh in moja G pravi, da smo na zeleni veji[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Posebnih težav nimam, očitno počivanje res pomaga...sedaj pa bo šlo le še na boljše, ker je psihično lažje...no, da ne bom na koncu čez rok[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|