Leela -> RE: Majčice 2009 - 4. del (2.4.2009 12:53:21)
|
oj, še ena vremenarka. Mislim, da me je traktor povozil. Bolančki držte se. Moj je bil do ponedeljka doma, zelo prehlajen, poln energije, pa ven tudi nismo šli, ali je pihal al padal...Me je zmatral do fula. Drgače pa moj ponoči še ne spi celo noč, po moje bo tam pri 6 letih. Pri nama v sobi je bil do dveh let. Drugače pa je meni čisto fino, če so vsi člani familije v isti sobi, ko so otroci še majhni. jaz sem ga takrat kar pogrešala, ko je šel ven. Če pa je spal pri nama v postelji sva pa tudi midva spala na nočnih omarcah. Na srečo niti ne mara spat pri nama, ker ima v svoji postelji več prostora. Saj drugače mi je to da spi otrok pri starših čist ok, samo na nočni omarci pa ne spim rada. lananai, kar se tiče poroda. Boli, mene je bolečina zelo presenetila in sem se cela pokrčila, kar je še slabše. V glavi si moraš naštelat, da bolečino sprejmeš, da je to samo še en ovinek do cilja... Sicer pa bi bila epiduralna fajn, če bi jo dobila. cveka ti si preveč pridna. V postojno babe ne hodit. Piha, ko strela, dež pada in še vodo moramo prekuhavat.
|
|
|
|