vanilla
|
Ojla punce... Evo, spet se malo oglašam, berem pa itak vsak dan.... Čestitke za 4. del !!! Ene bomo verjetno kar končale v 4. delu in ne bomo prilezle do 5-ega, ker imamo rok čisto na začetku maja . Govorite o izcedku oz. možnem iztekanju plodovnice: Meni tudi tale izcedek včasih povzroči paniko.... Namreč, že skos ga mam zelo veliko, ampak zadnje tedne pa tut mene skrbi, da mi ne bi odtekala plodovnica. Me pa potem G na pregledih pomiri, da jo je še vedno dovolj, tako, da me potem ne skrbi in si mislim, da očitno je to res samo izcedek. Ker tudi ta izcedek je tako "dvomljiv" - je sicer bolj gost in bel na hlačkah oz. vložku, ampak včasih, ko recimo vstanem iz postle ali kavča, se mi pa kar toplo malo ulije po hlačkah in me to takooo ustraši. Takoj potem grem gledat, kaj je to. In sicer vidim belkasto, ampak je pa vmes tut tako redko, da je čist prozorno. In pol si čist zmešan, ker ne veš, al je to samo izcedek, al je tut plodovnica . No, sej pol na pregledih nam povejo, kakšno je stanje, tako da nič se sekirat. Joj, jaz kar ne morem verjet, da se že bližam koncu. Danes sem nastopila 35. teden in če me kdaj kej špikne ponoči ali čudno začrviči se že kar ustrašim, kaj če je to moj dan D . Aja, pa še moji podatki za statistiko: teža +8kg, trebušček 99 cm, naslednji pregled 7.4.2009.
|