buterffly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: buterffly Evo mene spet po dolgem, dolgem času. Ja, marsikaj se je zgodilo. Glede na to, da ste bile tako pridno aktivne s pisanjem nisem brala vsega za nazaj, ker bi verjentno rabila kar kak teden. Nekatre že pošteno odštevamo čas, kaj ne krempelček? Ampak sej veš, da brez mene ne greš rodit. Sva se zmenili, da greva skupej. Zadnje čase zelo veliko mislim na vse skupaj, še posebej, če nama bo z dragim uspelo dokončat stanovanje. Res si želim iti na svoje predno pride naš mali sonček. Ampak še vedno sem pozitivna in mislim na to, da nama bo uspelo. Tako, da punce držite pesti. lepo da si se nam oglasila.. kako si kej drgač?? Hello. Kako sem drgač? Ja, kaj nej rečem, ok. Ponoči zelo zelo slabo spim, če uspem spat. Ne najdem položaja, ki i mi ustrezal. Najin sonček pa se včasih tako premetava, da je kej. 28.4. imam prvič ctg in že komej čakam, da slišim našega korenjaka. Včeraj je moj dragi rihtau notranja vrata oz. štoke, da bo lah dans vstavu vrata ko pride iz službe, če mu bo čas le dovoljeval. Bogi revež je non stop v službi, še ko končno pride domov, pa ima včasih tolk dela za službo, da ga skoraj ne vidim dokler ne pride v postlo. Ampak sej bo.... držimo pesti. Jaz pa čedalje več razmišljam kaj vse je še treba nardit in kdaj bova uspela vse to postorit. A v končni fazi vem, da nama bo uspelo. Zdej grem pa še mal za diplomo naredit, čeprav se mi ne da kej velik.
|