thaiss -> RE: Južna Primorska 2.del (3.6.2009 22:36:29)
|
Dober večer, da se vam še malo javim[sm=smiley1.gif] preberem vas zvečer, ma ki ni nobene gor, se mi ne da nič pisat[sm=smiley13.gif] Mi smo super [sm=bravo.gif] odvajanje od plenic je zelo uspešno, prejšnji teden mu je parx še ušlo, od sobote ko mu je v 10min dvakrat pa do danes nič več. Malo sem še zmedena kolko rezervne garderobe nosit s sabo, v soboto sem ostala brez, pa mi je Mela priskočla na pomoč[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Zdej že kar sam vpraša, tudi za kakat, ampak ne mara več školjke, zdej hoče samo na kahlo[sm=zmeden.gif], mogoče zato, ker gre lahko sam, brez pomoči. Vse najboljše Niku in Alexu za 2 veliki svečki!! zrak, si se sprijaznila da gre Enei jeseni v vrtec??? ravnokar se ubadam s tem kaj nest v vrtec...sem kmalu iz stola padla, ko sem vidla smokije ?!? pri nas ne dovolijo, mislim da niti čokoladic ne smem... ma kaj bom nesla sadje ki ga Val ne je ????? To pa se res razlikuje od vrtca do vrtca, pri nas celo od vzgojiteljice. V naši skupini ne želijo da se nosi karkoli za jest, na začetku šol. leta smo se zmenili, da une € ki so starši pripravljeni porabit za sladkarije, raje namenimo nakupu kake knjigice, pobarvanke..in jo otrok za rojstni dan prinese v vrtec. Mini zabavo naredijo z plastično tortico, ki jo slavljenec upihne, otroci zapojejo "Vse najboljše za te..." plešejo, narišejo album slavljencu.... uglavnem posvetijo se slavljencu in se igrajo kr je njemu najbolj všeč. Meni je ta način praznovanja všeč. sej vzgojiteljice bi še dovolile, starši so problem...eni deklici ne dovolijo niti peciva pri kosilu uf, ta je res grozna[sm=grrr.gif] Naš Matia ima full rad kinder čokolado, in dobi skoraj vsak dan eno čokoladico za popoldansko malico, raje mu dam čokolado, kot kej še bolj nezdravega. Na srečo smokijev, palčk, čipsa, in podobnih štupidec ne mara, od pijače pa mogoče jabolčnik, najboljša pa mu je voda in šipkov čaj brez sladkorja. jaz pravim, da je prav da otroci tudi kej teh štupidec pojejo, tako da če si bo naslednjič v trgovini izbral smoki mu ne bom branla..... zrak- če greš na Rodos ti svetujem mesto Rodos oz vzhodno stran otoka (Lindos,Kolimbi, Faliraki, kalithea), ker na zahodi strani zelo piha in je bolj primerno za kajtanje. Obvezno pa rentajte avto, tako kot ti je svetovala Dskubin!! še eno potrdilo, da obstajajo angeli... ne bom v detaljle samo to, da lahko zahvalimo ne vem komu, da je Tarin še z nami... bili smo na šivanju v Lj (ker je obraz in sem zahtevala, da gremo raje gor). Personal prijazen in Tarin kljub vsemu korajžna in nasmejana. Zdej sem pač na negi in boli me za celo službo... No, kljub prijaznemu personalu so zafurali antibiotike, dali premočno dozo in tablete za dvoletnega otroka Tudi to sem rešla in so ji danes menjali. Še dobro, da berem navodila... Zdej me Tarin kliče... se beremo. Tarin [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] asso tebi pa en [sm=smiley31.gif] za pogum ...lepe fotke!!!!...kje si pa une lepe metuljčke slikala??? Sibil in Lukas - ma kaj vi se prav ne rešite tega sranja z boleznimi[sm=smiley13.gif] Upam, da boste kmalu zdravi....vsaj tam do jeseni [sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|