dskubin -> RE: Južna Primorska 2.del (2.6.2009 13:54:16)
|
Leeeeeeepe slikce [sm=bravo.gif] mi smo bili pa na ciciolimpiadi in smo videli majrim, Nežo, Klaro, helenov, Eriko in njenega očka... in ko si pozdravla majrim, je bila zraven dskubin z Diti - jah, tko je, me ne poznaš, k vedno namesto čveka s pico najdeš kak izgovor - naslednjič se vidimo , prav? zrak, asso - kako izgleda gzulliverlandija - a je za naše tamale? Nam bi bilo preveč oboje v enem dnevu, mi ko gremo v zoo, smo tam cel dan, tudi spali bi lahko tam ;) IZVIRNO SPOROČILO: zrak pa za može bi bila lahko manjša vstopnina, ker oni itak čakajo na klopcah A res, c,c,. Mojga ne bi spravla na klopco, pa da tam čaka za nič - boljš, da ne hodimo z vami, da se ne naleze [sm=jezicek.gif] Nam je tudi lepši ZOO v Linjanu, tudi, če ima kako žival manj, kot v LJ. Ne vem, mi bolj uživamo tam, edino, kar me moti, so kričeči zahodni sosedje ;) zrak - Rhodos - mi smo šli lani septembra, smo pa šli v apartma, da je mama lahko kaj skuhala. Našedva sta itak živela skor samo od mleka in jogurta (mmmmmmmmm pravi grški jogurt), vsk dan ene 2 l+ mleka (pa da ne omenim, da je stal liter v tamalih trgovincah 2€). Smo pa bli v Falirakiju - turistično, trgovince, bifejčki, restavracije,... samo ni to za nas, mi smo se šli kopat, pa okoli furat, pa gledat, pa zgodovino raziskovat,.. Morje mega, ni blo neke gužve sploh. Ampak po ulicah pooooooooooolno mladih angležev, samo oni se niso prikazali ven, dokler smo bli mi na plaži ;) Rentali smo avto in predelali severno polovico otoka podolgem in počez, lušno. Do Rhodes Towna se splača s taxi boatom, pa veliko je rednih avtobusnih linij. Samo mi smo vseeno rentali avto, se nam ni dalo trogat 2 mulčkov pa vse potrebno za s sabo. Nam je blo lepo, če bi bla mulca malo večja, bi verjetno vseeno šli še na izlet do Turčije. Pa še na eno znanko iz RRja s familijo smo naleteli v McDonaldsu [sm=smiley36.gif]. A ja, posledica malega miljona Angležev pa je angleška hrana na vsakem koraku [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|