asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Jaz sem včeraj pa skoraj znorela v Lj. Lilo je ko iz škafa... H&M v centru sem ugotovila, da nimajo otroško, v Muellerju nisem dobila plenic in povrhu plačala za parking 8€... V glavnem katastrofa... in na koncu sem rabla eno uro za pridet iz centra v klinični, ker mi je seveda crknu GPS, ki sem ga toliko hvalila Sem čisto kontra bluzla (ker sem mislila it najprej v BTC) in namesto, da bi gledala cesto kam vozim, sem se ukvarjala z Garminom.... nakar sem ugotovila, da je najboljše, da ga vržem čez okno in začem gledat, da pridem nazaj proti centru... od tam pa se že malo znajdem pridet do kliničnega (če ne drugo peš ) in za tisti del sem imela sprintan zemljevid Ja, pač bjonda kura brez orientacije za volanom Tako, da na koncu je BTC odpadel in nisem vidla ure pridet domov, ko sem se seveda za nazaj zakozdila v gužvi in rabla pol ure, da pridem ven iz Lj ni čudno, da sem bila zvečer gotova... allora si imela pestro sem se kar malo nasmejala Ja, ja... sej jaz nisem vedla ali se smejat ali jokat Pa seveda, kot vedno se začnem režat, sama sebi... Najboljše je bilo, ko me moj kliče in me usmerja in mi pove, da na semaforju zavijem desno in ko se hočem prepričat, če pri tem prvem ali drugem slišim z druge strani slušalke: te zgubljam... se čujemo... In spet frka, valda sem zavila napačno in spet na novo gledat table in se vrtela okrog, nakar me spet kliče in se mu ne javim... Potem pa sem se končno javla in mu rekla, da naj me pusti pri miru, ker me samo živčno dela, da ga pokličem ko pridem No pol sem našla. Seveda pa sem zgubila še ene 10 minut v bolnici, ker seveda nisem točno vedla kam moram it, no kam moram it sem že vedla, ampak kako pridet do tam Jao mene. Moj se samo križa, ker imam res na nuli orientacijo oz. namesto levo grem desno in pol je cel kažin. Še za ven sem šla po drugi poti... in moj, ma samo ravno bi šla... ja lahko tebi asso tebi se tok dogaja da bi lahko eno avtobiografijo izdala Ja, ma res... vedno mam kakšno tašno. Če ne sama, mi punci kaj nakuhata Še dobro, da me niste vidle v sredo kako sem s petkami lavfala okrog po igralih