|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
2.11.2009 22:16:47   
n€na
ah, mal mi je dolg čas....
...nas moram mal gor dvignt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
   Južna Primorska 2.del
3.11.2009 7:11:06   
n€na
Dobro jutro...

A ste me v dopoldanskem času vse zapustileuser posted image user posted image user posted image

asso včasih si še ti kaj napisala sedaj pa še tebe ni več tukajuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
3.11.2009 8:20:17   
thaiss
jutrouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
3.11.2009 8:31:17   
n€na
Jutro thaissuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
3.11.2009 8:49:49   
austen
jutrouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
3.11.2009 9:25:54   
n€na
končno imam malo družbeuser posted image

a vas kaj zebeuser posted image

Meni je tako mrazuser posted image ...

A oblačite otročkom za v vrtec žabice??

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
3.11.2009 9:31:23   
thaiss
jaz sem si danes zakurla pod nogami, ker zebe bbbrrr

žabe- ne še! trenirka oz. hlače (ampak ne zimske), kanotjera, tanka dolga majčka in jakna...... no danes zjutraj je videl čez balkon da piha in je hotel na vsa način kapouser posted image  pa sva sklenla kompromis da si da lahko trakec goruser posted image

imate že kej idej kaj bojo nosili dobri možje otrokom??

< Sporočilo je popravil thaiss -- 3.11.2009 9:33:10 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
3.11.2009 9:46:17   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

žabe- ne še! trenirka oz. hlače (ampak ne zimske), kanotjera, tanka dolga majčka in jakna...... no danes zjutraj je videl čez balkon da piha in je hotel na vsa način kapouser posted image  pa sva sklenla kompromis da si da lahko trakec goruser posted image

mi pa že bundo nosimo, ker zjutraj je tak mraz ko jo peljem v vrtec...

moji bo dobri mož prinesel novi voziček, za punčke, ker ta, ki ga ima so ji odpadla vsa kolesa in pol mora se mora zraven igrati še mehanika, da lahko svojega dojenčka pelje na sprehoduser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil n€na -- 3.11.2009 9:47:46 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
3.11.2009 9:49:13   
austen
Jaz ji tudi še nisem dala žabic....edino v soboto jih je imela gor, ko smo pohajali po Krasu in je pihalouser posted image
sem ji pa v soboto hotla samo pomerila eno kapo, da vidim, če ji je še prav in od takrat vedno ko gre ven vpraša za kapouser posted image ...sploh ne gre ven brez nje ....sej me ne moti, naj jo ima, če ji paše....mogoče bo manj kašljalauser posted image ....me pa prav zanima, če jo bo tudi pozimi tako rada nosilauser posted image
Thaiss.....kje se švercaš? Al maš fraj dostop po novem?????
N€na.... kako je Zala???

dobri možje......ne vem še kaj bojo nosiliuser posted image ....niti kateri bo nosil user posted image .....hvaležno sprejemam ideje za darilauser posted image user posted image
in seveda nasvete kje kupovat.....user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
3.11.2009 9:51:46   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

mi pa že bundo nosimo, ker zjutraj je tak mraz ko jo peljem v vrtec...

moji bo dobri mož prinesel novi voziček, za punčke, ker ta, ki ga ima so ji odpadla vsa kolesa in pol mora se mora zraven igrati še mehanika, da lahko svojega dojenčka pelje na sprehoduser posted image user posted image

ah dej no.....ji boš pokvarla vso veselje, veš da popravljanje je skori bolj zanimivo kot voziček brez okvaruser posted image user posted image user posted image

ma sej bundico ji dam tudi jaz zjutraj, itak je spodaj bolj švoh oblečena

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
3.11.2009 9:54:29   
asso
Jutro,

evo še glasek od mene...
Zadnje čase sem v neki gužvi tako, da več kot toliko ne uspem pisat... pa tudi če nič ne debatirate, kaj čem pisatuser posted image ...

No včeraj smo dali mimo še zadnji rd v tem letuuser posted image Slavljenka je bila zadovoljna in tudi mislim, da ostali povabljenci. Če ne drugo so se lahko otroci nalavfali kljub grdemu vremenu.

Hvala vsem za čestitke.

Drugače v tem vremenu bi najraje doma spala. Zebe me niti ne (itak me malo kdaj), sem se aklimatizirala na te temperature in mi je fajn. Res pa je, da je zunaj prav brrrrr, sem skočla prej premaknit avto in je bilo prav grdo.
Žabice? Ne in niti pozimi jih ne bodo imele. Itak pri nas ni ne vem kakšen mraz, noter grejejo tako, da jim je toplo za ven pa če bo res mraz bom dala smučarske hlače za spodaj in bo...
Danes sem jima dala samo eno tako majčko-jakno z mucko noter, ker itak iz hiše do avta in avta do vrtca ni dolga...

Dobri možjeuser posted image Za Miklavža že čaka v omari za vsako ena skodelica na neke živalce in ene rokavičke hello kity... potem pa dedek mraz ali božiček bo tudi obema prinesel vsaki svoj avtosedež za punčko user posted image To je bila želja Nastie za rd, ampak ker ni ubogala ga ni dobila... tako pa bom rešla obe, da se ne bosta kregali... aja, moram pa ga jit nabavit (po plači), da mi ne bi zmanjkali... zraven pa še set za peko za otroke (valjerček, rezač... pa še neki je zraven - tudi že čaka v omari user posted image )

Evo, pa nisem bila niti tako kratka...

Aja, pa mene že en teden boli vrat. Groza! Jutri grem do doktorce, da mi da kakšno fizioterapijo, ker to se mi ponavlja že en cajt... mogoče mi bodo razvozlali kakšen vozel od vrata do hrbta, da bo za en cajt boljše, ker to boli ko user posted image Pa 4 urno bolniško si bom vzela za tri dni, ker to sedenje in ne miganje je še huje... ko migam me vsaj toliko ne boli ker je segreto...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
3.11.2009 9:59:21   
n€na
N€na.... kako je Zala???

Zala je super, malo še pokašljuje, ko pa ji našpricam nos z operilom ali pa ji v nos nalijem fiziološke pa je takoj boljše....Rezultat je bil danes zjutraj tak, da ni nič kašljala....

Je pa danes zjutraj nisem mogla zbudit, tako da ni niti kakava spilauser posted image ...ni se zbudila niti med oblačenjem samo sem jo obula v copate in ji dala bunidco gor in v avto, ker je naprej spala...zbudila se je šele pred vrtcemuser posted image

Ah saj jutri ji bo lepše, ker bo lahko malo dlje spala, ker je B doma in jo bo on peljal v vrtec...Kadar gre z mano mora reva vstati že ob 5:50, ko pa jo pelje B pa lahko spi do 7:30 je kar razlika v uri....

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
3.11.2009 10:04:35   
n€na
Zadnje čase sem v neki gužvi tako, da več kot toliko ne uspem pisat... pa tudi če nič ne debatirate, kaj čem pisatuser posted image ...

včasih si ti hitla kost za debatirat.....potem si nas seznanjala, kaj ti piše v naravniku......user posted image user posted image

set za peko pa res ni slaba ideja za dobre može.....user posted image user posted image

asso, da ti bo čimprej boljeuser posted image user posted image ,

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
3.11.2009 10:10:43   
n€na
Nisem povedala še tega...tudi moj tast je včeraj praznoval RD...Čeprav sem zadnjič rekla, da ne prestopim več njihovega praga, sem vseeno šla mu čestitat in nazdravit, se mi zdi da bi pa le bilo preveč nesramno od mene, če nebi šla...Po opazovanju včeraj sem prišla do sklepa, da pa tast vidi, da jaz mislim resno, da me ne bo več dol....ker nisem šla že 14dni in tudi v nadaljne bo tako...Zala ja, jaz pa neuser posted image user posted image

Ker trenutno ne živim pod nobenim pritiskom in stresom mi je svet veliko lepšiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
3.11.2009 10:13:29   
austen

Nisem povedala še tega...tudi moj tast je včeraj praznoval RD...Čeprav sem zadnjič rekla, da ne prestopim več njihovega praga, sem vseeno šla mu čestitat in nazdravit, se mi zdi da bi pa le bilo preveč nesramno od mene, če nebi šla...Po opazovanju včeraj sem prišla do sklepa, da pa tast vidi, da jaz mislim resno, da me ne bo več dol....ker nisem šla že 14dni in tudi v nadaljne bo tako...Zala ja, jaz pa neuser posted image user posted image

Ker trenutno ne živim pod nobenim pritiskom in stresom mi je svet veliko lepšiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bravo zate.....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
3.11.2009 10:13:43   
thaiss

lepo napisanouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
3.11.2009 10:54:42   
n€na

lepo napisanouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
3.11.2009 16:38:02   
NAVT
Naši otroci žab še ne nosijo. ko je pa res hudo pozimi, jim jih oblečem.

Danes sem se odpravila v Ljubljano, pa sem se v Postojni obrnila. Med Senožečami in Razdrtim je bilo grozno. Od Logatca naprej so pa stali. Pol sem hitro preverila, če me res tako nujno rabijo in ker me niso, sem se v Postojni obrnila. najprej sem se sicer usedla na eno kavico in malo po njihovem Mercator centro pošpegala, ko so se pa razmere umirile, sem šla počasi proti Kopru. Prava zima!!! Vse belo - za gor, za nazaj pa je že kar skopnelo.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
4.11.2009 7:05:14   
n€na
Dobro jutro!!!

Spet jaz, ki se mi zjutraj ne ljubi  nič delatuser posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
4.11.2009 8:04:50   
austen
meni se tudi ne delauser posted image ....bi šla kar zdej na kafeuser posted image

N€na....ZS

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
4.11.2009 8:07:02   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

meni se tudi ne delauser posted image ....bi šla kar zdej na kafeuser posted image

N€na....ZS

a si sigurna, da si ga men poslala, ker men nič ne kaže, da mam ZSuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
4.11.2009 8:12:00   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: austen

N€na....ZS

a si sigurna, da si ga men poslala, ker men nič ne kaže, da mam ZSuser posted image

sem šla pogledat in sem ga dobila in odgovorila....ne vem zakaj mi ni kuvetre pokazalouser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
4.11.2009 8:26:48   
thaiss
Jutrouser posted image

....ne vem zakaj mi ni kuvetre pokazalouser posted image user posted image
...ker ni dnarja notuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
4.11.2009 8:47:33   
n€na

Jutrouser posted image

....ne vem zakaj mi ni kuvetre pokazalouser posted image user posted image
...ker ni dnarja notuser posted image

škodauser posted image user posted image user posted image

a si v službi?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
4.11.2009 8:48:55   
n€na
Jutro dskubinuser posted image
Kako je...a ste že pri očiju??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?