Pomoč mladi mamici!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

aj@ja -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 11:37:17)

Dajam spet malce na vrh , da se ne išče tema preveč nazaj....

http://ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=39786&idk=101

Naslednji teden se dogovorimo za zbirno mesto!

HVALA VSEM!:rozica:

Annny -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 14:49:38)

Urška,

jaz imam pa en problem, prosim:
našla sem hladilnik za to mlado mamico, zdaj sem ga dala mojstru iz Lipnice na Gorenjskem, da ga pregleda in popravi, da bo kot nov. Hladilnik bo nared v 14 dneh.

Problem je v tem, da bi moral nekdo urediti prevoz hladilnika iz Lipnice v LJ...torej, vse je urejeno, samo še prevoz manjka!
Če bi se našla kaka dobra duša, ki bi bila to pripravljena storiti, bi bila zelo vesela.

Imam tudi ogromno svojih oblačil in čevljev odveč, tako da sem pripravila tudi to.

Bi kdo poskrbel za prevoz?
Bi katera Gorenjka še kaj prispevala?

Govorila sem s to mlado mamico..res ji je težko v življenju in vsake pomoči bo vesela..
Komaj sem izvlekla iz nje, kaj potrebuje..

Torej: če ima kdo odveč še kak pralni stroj in odejo, vam bo neizmerno hvaležna! Pa kakšno oblekico za 1-letnega fantka.

Tudi naslov mi je dala, tako da, če ga katera rabi, naj mi piše na privat.

Lp in že vnaprej hvala za pomoč!:rozica::miska:

aj@ja -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 18:00:02)

Upam, da najdemo kakšen prevoz, Annny. Lepo, da se tako trudiš!:rozica::bravo: Smo v kontaktu!

Anitka -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 19:05:18)

Hej!

Poskušajte organizirat zbiranje v MB v petek, ker bomo punce takrat imele srečanje, pa sporočite še na ZiO, ker se tam dogovarjamo za srečanje.

Anitka:pika:

Micy -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:00:23)

Dejte punce javte se Anny vam bo dala naslov,jest sm se že zmenila s to mamico. Je full prjazna, in sprejme vsakršno pomoč.

Dejte no sej ste tud za ZAČETEK :rozica:ble tko zaintereserane zakaj kle niste.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::((

india -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:12:19)

Micy, saj bomo pomagale, verjemi, samo vikend je in ful jih je odsotnih!

Kdaj in kje bo srečanje v MB v petek???

Micy -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:17:38)

Ej ampak kr nč se ne javlajo no. Pa ta mamika je tok prjazna, jest ji bom kr osebno pelala ke, da ji ne bom s kakim pošiljanje paketa stroške delala.
Pravi da rabi velik stvari, vse no ji prov pride.
Resno punce dejte no sej ni treba dnarja dajat sej ga jest tud nimam, ampak a si predstavlate da dobite stanovanje popolnoma prazno in da si ti tudi popolnoma brez vsega in nimaš niti postelje, na katero bi se lahko zleknil.

india -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:19:59)

Micy, daj napiši tu gor kaj rabi, pa se bomo tako zmenile, kaj bo katera dala...da ne bo potem reva mela 5 miz pa nobenga stola!

Micy -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:24:30)

Lejte rabi vse, ker je dobila totalno prazno stanovanje, kak star televizor, pa pralni stroj pa cunje pa vse no ji bo prav prišlo ali pa če bo vsaka kakih 500 tolarjev al pa več kokr pač bo kera dala, pa če nas bo dost si bo to lahko kupila, če pa nas bo tok mal pa najbrž ne bo mogla. Pa posodo verjetn za u kuhno pa vse sorte stvari kaj naj ti rečem, pa za dojenčka leto dni starega cunjice rabi. Pa tko no.

Sm vesela da sodeluješ.

india -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:26:38)

Daj mi na privat telefonsko pa podatke napiši prosim, jo pokličem in se zmenim! Denarja ne morem prispevat, lahko pa kakšne oblekce, pa morda čeveljčke in kaj takega!

Annny -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:28:08)

Meni je rekla, da bi bila vesela kake odeje, rjuh in mogoče pralnega stroja..lahko je tudi zelo star, samo da je uporaben..

Njena tel. št. je 051 239 752, lahko jo povprašate tudi same..čeprav ji je zelo težko pri srcu, bo vseeno takooo hvaležna.

Res upam, da se bosta s sinčkom čimprej opomogla..težko življenje imata.

Mamice- tiste, ki ste se javile..v njenem imenu najlepša hvala:bravo::bravo:

Lp

Annny -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:29:41)

Ona je tako skromna, da skoraj nič ne boste izvlekle iz nje, kaj rabi...nima pa NIČ:((:((

Micy -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:34:32)

Ja res je to kar je napisala Anny, in ker je meni malo nerodno in ker se mi je zdelo da bo tudi njej lažje sva se kar po SMS USE ZMENILE.
Takoj je privolila v vse.
Drug tedn sva zmenene.

African queen -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:41:11)

Micy,a veš če je kdo iz Nove Gorice,ki je pripravljen mamici stvari odpeljati??Jaz bi tudi rada pomagala:oblačila in čeveljčke za fantka pa še kaj bi se našlo..ampak problem je prevoz..

Anonimen -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:44:48)

Jaz ji lahko dam posteljinino, prte za na mizo, nove šalčke za kofe, nekaj posode..sam prevoz rabim..oz. če pride katera štajerka k men to iskati, naj pove, da spakiram.
Pa še kaj se bo našlo...

india -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 20:59:16)

Pravkar sem govorila s to mamico in bi vam rada sporočila tole:
Fantek Mark je star 1 leto, nima čeveljčkov, oblačilca potrebuje od št. 1 , lahko tudi 2. Nogico ima večjo, mamica ne ve, katero št. a misli, da 22.

Potrebujeta posteljnino, brisače,kuhinjske krpe, potrebovala bi neko talno oblogo za kuhinjo ( cca. 10 kv.m), vso pohištvo, vesela bo tudi česarkoli za kopalnico, ...skratka bolj potrebujeta opremo za stanovanje. Tudi za malčka nima posteljice.

Poleg tega se pojavlja problem pri selitvi, saj se seli v Jarše ( upam, da sem prav razumela) iz Šiške, v 3. nadstropje v bloku. Potrebovala bi pomoč pri selitvi, se pravi tudi prevoz in kakšnega mojstra pri ureditvi v stanovanju.

Ker sem iz MB ji tako pri tem ne morem pomagati, če pa je katera tam bližje, prosim,če ji lahko pomaga!

Micy -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 21:03:08)

O super.:bravo::bravo::bravo::bravo:
No jaz ji bom lahko tudi pri selitvi pomagala se bom vse dogovorila z njo osebno drug tedn.
Zakon ste vse.
Jest mam tud posodo pa brisače pa srvete. Pa šalce pa še kaj se bo našlo.

india -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 21:08:29)

Ja, je rekla, da je že dobila nekaj kozarcev in malo posode. Je pa res tako skrmna, da ne želi prav povedat,kaj potrebuje. Fino bi bilo, da se zmenimo, kaj bo katera dajala, da ne bo na koncu imela 100 brisač in nič posteljnine!

Annny -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 21:11:09)

Jaz pa (da ponovim še enkrat:) ) še vedno išče nekoga, ki bi lahko peljal hladilnik z gorenjskega konca v LJ, ker res nimam nobene prikolice ali česa podobnega...:zmeden2:

Micy -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 21:15:56)

Kje pa je to na gorenskem, pa kok je velik ta hladilnik.
Ker jest mam unota starga pa se bi dal zice podret ker prikolce tud jest nimam.

Annny -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 21:22:39)

Ne ne, v unota ne bo šel..če bi se ga dalo zbasat v avto, bi ga že sama.
To je hladilnik, ki ima zgoraj malo zmrzovalnika, potem si pa lahko predstavljaš..tudi težak je kot:hudicek:
Lokacija je pa Lipnica pri Kamni Gorici..to je pri tistem gospodu, ki ga bo pogledal, če je z njim vse OK..sva tako zmenjena, da ga lahko do prevzema pustim kar tam.

Micy -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 21:43:10)

Joj pol pa ne vem no.
lahko noč vam želim :zaspan:

Annny -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 21:50:59)

Bomo že! Lahko noč tudi od mene:zaspan::zaspan::zaspan:

Anonimen -> Pomoč mladi mamici!!!!! (7.5.2005 22:34:21)

Punce, jaz sem s Prekmurja, pa bi ji full rada kaj dala - razen denarja - svetujte, kako naj pošljem, da ne bom pretirano podpirala pošte. Ali pa... Kdaj v MB zbirate stvari? Sestra namreč dela v MB in bi vam prinesla!

Kadija -> Pomoč mladi mamici!!!!! (8.5.2005 1:47:31)

Tudi pri meni bi se kaj našlo.Tako da npr kakšna posteljnina, oblačila, voziček in še kaj in še kaj,res pa bi bilo fino to nekako organizirat, saj je pošta kar malo draga.Raje njej dam ta denar.:bravo:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>