Pomoč mladi mamici!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buči -> Pomoč mladi mamici!!!!! (8.5.2005 8:02:00)

Jaz sem jo včeraj poskušala dobit, ampak je bilo zgleda že prepozno. A mogoče katera ve, če potrebuje posteljico za otroka? Pa traktor poganjalček? Oboje je sicer staro, a uporabno. Pa jaz bi ji dala kakšno rožico - lončnico, da bo njeno stanovanje bolj prijazno. Saj vem, da to ni stvar za preživet, ampak ... A sem smotana? Napišite, kaj še potrebuje in kam v Lj. lahko to pripeljem. Baje se zbira ta teden, 16. ali 17. naj bi ji stvari predali, tako sem zasledila na forumu Mama.

Lp :kuza:

aj@ja -> Pomoč mladi mamici!!!!! (8.5.2005 8:13:38)

Pozdravljene!

Vse, ki ste z LJ okolice ali bližine, lahko oddate podarjene reči na Uredništvu Mame vsak dan med 8. in 15. uro na sedežu Uredništva (Šmartinska 130, Ljubljana), navajam še njihovo telefonsko 01 521 10 18, pokličite in se pomenite tudi z Klavdijo ali Vesno, če vam kaj ni jasno ali imate kakšne predloge.
Upam, da se najde kakšna dobra duša, ki ima kombi, da bi lahko pripeljal mamici te večje stvari, ki jih z osebnim avtom ne moremo.S prevozi je vedno problem:(

Mariborčanke - lahko, da bo zbiranje tudi v petek v popoldanskih urah; ali kdaj bi želele. Izrazite želje, da ne bova z Natašo vsak dan po stvari hodile. En, dva termina, da prevzameva te stvari. Javite, kdaj vam odgovarja.Pa uro seveda!

Super ste in hvala za vašo pomoč!:bravo::bravo::rozica:

Erdbeere -> Pomoč mladi mamici!!!!! (8.5.2005 12:02:24)

Anny lej jest bi pa lahko mal pomagala...mam namreč karavana (a bi šel notr hladilnik???) pa bi se lahko zmenile pa ji peljevea, če si za...piši mi na privat

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]