|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška oblačila
26.3.2009 8:49:21   
a982
Pozdravljene,
zanima me kje se da pri nas še kupiti oblačila razne v teh dragih trgovinah kot so POPEK v BTC-ju ali pa v hali A? A je v Avstriji kaj ceneje oz kje ste kaj kupovale?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniška oblačila
26.3.2009 8:51:58   
Flora2
Jaz sem si zadnjič veliko kupila v H&M v Avstriji, imajo veliko več izbire kot naš H&M. Cene pa sprejemljive.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2009 8:52:10   
Anonimen
vem sam za H&M jz sm jih tam

(odgovor članu a982)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2009 8:53:30   
Anonimen
V C&A in H&M. Ali pa preko Quelle (user posted image  upam, da sem prav napisala)

(odgovor članu a982)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2009 8:56:21   
n.nati
H&M in C&A v Avstriji je večja izbira kot pri nas

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2009 9:00:04   
eternety
Prav tako v H&M, se mi zdi brezveze preveč zapravljat za nosečniška oblačila.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2009 10:11:13   
Ylenia
je bila mogoce katera v H&M v Celovcu? zanima me ce imajo tam oddelek z nosecniskimi oblacili, glede na to da pri nas imajo ta oddelek samo v Supernovi na Runiku.

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2009 10:38:02   
tia12
Jaz si jih pa sploh nisem....no ene hlače v popku, drugače pa prakticiram trenirke...ampak take mal boljše, da se jih lahk obleče tud za kakšno malo boljšo priložnost. Meni se zdi neki brezveze zapravlat....ker hlače v popku stanejo od 50€ pa naprej, jaz si pa kupim trenirko za 20€ in dobim tri trenirke za tisti denar ko bi tam ene hlače...

Nevem meni je to brez veze. Drugače pa je tudi moje mnenje, da se da največ dobit v H&M-mu.

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2009 11:07:43   
šrimpf
Jaz sem si do sedaj kupila dvojne hlače in nekaj majic, puloverji so uporabni še prednosečniški.
Ene hlače sem kupila v Lavie, so ble znižane na 40 eur, druge pa v H&M, več za hlače ne mislim dajat, ker grem čez en mesec na dopust in potem porodniško. Kupovala bom pa samo še H&M, čeprav je pri nas tako majhna izbira.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2009 11:43:30   
mayuri
tudi mene zanima, kje v Celovcu je kakšen H&M, je je dobro založen z nosečniškimi oblačili... vem samo za tistega v Sudparku...je mogoče še kje drugje???

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2009 12:30:34   
vandame
jz vem sam za H&M, sam jz jih nisem kupila nobene nosečniške obleke ker sm imela do konca nosečnosti pri obema svoje hlače k sm pri obema precej shujšala.

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2009 12:38:46   
mancag
Hay!

Jaz sem si zadnjič kupila v trgovini POPEK v BTC - ju. Kupila sem si kavbojke in dve poletni majčki.
V H&M pri nas tudi kaj kupim.

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2009 12:39:31   
Ella123
Jaz sem v prvi nosečnosti kupila ene v Kepici in ene v popku, cene se ne spomnim, jih pa uporabljam še zdaj v drugi nosečnosti. Tako, da meni se ne zdi lih stran vržen denar. Jih rabim za v službo, pa za prosti čas, itd.

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2009 12:52:00   
kamilija
H&M v Celovcu je fajn. Sem pa nekaj tudi kupila v Lescah na Gorenjskem v eni mali trgovini. Kar ugodno.

(odgovor članu Ella123)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2009 13:53:48   
melanija
Kar se tiče majic za spomladi in za poleti jih dobiš v vsaki navadni trgovini, ker je moda zelo naklonjena nosečkam, čeprav je namenjena nenosečim. Jaz sem si zadnjič v Clarku in C&A kupila take lepe tunike, pa še poceni v primeravi z La vie ali pa Popek trgovino. Pa še po koncu nosečnosti jih bom lahko nosila in mi ne bodo obležale v omari.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2009 17:34:56   
Anonimen
Ojla!

V Emporiumu v trgovini Benetton imajo fuuuul luštne cotke za nosečke in jaz sem si kupila veliko takih, ki se jih da nositi tudi po porodu, ker nimajo tistega visokega pasu user posted image  pa še cene niso pretirane kot v nekaterih drugih specializiranih trgovinah... in izbira je tudi dobra, ne tko kot v H&M-u...

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2009 11:58:16   
Lidy
V Italiji sem kupila v trgovini IANA hlače, športne olivno zelene in kavbojke take poletne do kolen vsake po 19 eur, ter majčko, lušno črtasto za 9 eur. So imeli znižanje 50%.
Drugače pa v Celovcu v SUDPARKu v C&A in H&M veliko izbire in poceni, pred novim letom so imeli majčke iz prejšnje sezone po 2 eur (nosečniške).
LAVIE, POPEK, KEPICA se men osebno zdi full drago. V 25 tednu nosim še svoje hlače in majčke za v službo doma pa trenirko. Tista, ki bo rabila po juliju nosečniške obleke ji podarim, saj bodo očitno skoraj neuporabljene.
V 1 user posted image  sem v 4 mesecu lahko nosila samo nosečniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2009 12:06:01   
baby blue
jst sm si ene hlače kupila v trgovini Biba v Kranju... pa eno majico

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2009 15:41:31   
Lenck
Ene hlače sem kupila preko Quelle (e-katalog), ene sva z mamo zašili, tako da trenutno shajam s tem, na srečo ne potrebujem veliko, ker sem večinoma doma (trenirke - čeprav mi zdaj tudi te postajao preozke, oblekice, pa dosti preživim v pižami user posted image ...). Meni se tudi H&M zdi drag, poleg tega pa sem bila z izbiro zelo razočarana, je pa pač tako, da oblačila potrebujem, ker že od 8. tedna ne morem nosit svojih običajnih oblačil. Mislim, da v specializiranih trgovinah ne bom več kupovala, komaj čakam poletje, ko bodo prišle prav itak ne-nosečniške tunike in oblekice, pa kakšne širše hlače si bom omislila.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?