nosečniška oblačila (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

a982 -> nosečniška oblačila (26.3.2009 8:49:21)

Pozdravljene,
zanima me kje se da pri nas še kupiti oblačila razne v teh dragih trgovinah kot so POPEK v BTC-ju ali pa v hali A? A je v Avstriji kaj ceneje oz kje ste kaj kupovale?
Hvala

Flora2 -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 8:51:58)

Jaz sem si zadnjič veliko kupila v H&M v Avstriji, imajo veliko več izbire kot naš H&M. Cene pa sprejemljive.

Anonimen -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 8:52:10)

vem sam za H&M jz sm jih tam

Anonimen -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 8:53:30)

V C&A in H&M. Ali pa preko Quelle ([image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] upam, da sem prav napisala)

n.nati -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 8:56:21)

H&M in C&A v Avstriji je večja izbira kot pri nas

eternety -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 9:00:04)

Prav tako v H&M, se mi zdi brezveze preveč zapravljat za nosečniška oblačila.

Ylenia -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 10:11:13)

je bila mogoce katera v H&M v Celovcu? zanima me ce imajo tam oddelek z nosecniskimi oblacili, glede na to da pri nas imajo ta oddelek samo v Supernovi na Runiku.

tia12 -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 10:38:02)

Jaz si jih pa sploh nisem....no ene hlače v popku, drugače pa prakticiram trenirke...ampak take mal boljše, da se jih lahk obleče tud za kakšno malo boljšo priložnost. Meni se zdi neki brezveze zapravlat....ker hlače v popku stanejo od 50€ pa naprej, jaz si pa kupim trenirko za 20€ in dobim tri trenirke za tisti denar ko bi tam ene hlače...

Nevem meni je to brez veze. Drugače pa je tudi moje mnenje, da se da največ dobit v H&M-mu.

LP,

šrimpf -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 11:07:43)

Jaz sem si do sedaj kupila dvojne hlače in nekaj majic, puloverji so uporabni še prednosečniški.
Ene hlače sem kupila v Lavie, so ble znižane na 40 eur, druge pa v H&M, več za hlače ne mislim dajat, ker grem čez en mesec na dopust in potem porodniško. Kupovala bom pa samo še H&M, čeprav je pri nas tako majhna izbira.

mayuri -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 11:43:30)

tudi mene zanima, kje v Celovcu je kakšen H&M, je je dobro založen z nosečniškimi oblačili... vem samo za tistega v Sudparku...je mogoče še kje drugje???

vandame -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 12:30:34)

jz vem sam za H&M, sam jz jih nisem kupila nobene nosečniške obleke ker sm imela do konca nosečnosti pri obema svoje hlače k sm pri obema precej shujšala.

mancag -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 12:38:46)

Hay!

Jaz sem si zadnjič kupila v trgovini POPEK v BTC - ju. Kupila sem si kavbojke in dve poletni majčki.
V H&M pri nas tudi kaj kupim.

Ella123 -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 12:39:31)

Jaz sem v prvi nosečnosti kupila ene v Kepici in ene v popku, cene se ne spomnim, jih pa uporabljam še zdaj v drugi nosečnosti. Tako, da meni se ne zdi lih stran vržen denar. Jih rabim za v službo, pa za prosti čas, itd.

kamilija -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 12:52:00)

H&M v Celovcu je fajn. Sem pa nekaj tudi kupila v Lescah na Gorenjskem v eni mali trgovini. Kar ugodno.

melanija -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 13:53:48)

Kar se tiče majic za spomladi in za poleti jih dobiš v vsaki navadni trgovini, ker je moda zelo naklonjena nosečkam, čeprav je namenjena nenosečim. Jaz sem si zadnjič v Clarku in C&A kupila take lepe tunike, pa še poceni v primeravi z La vie ali pa Popek trgovino. Pa še po koncu nosečnosti jih bom lahko nosila in mi ne bodo obležale v omari.

Anonimen -> RE: nosečniška oblačila (26.3.2009 17:34:56)

Ojla!

V Emporiumu v trgovini Benetton imajo fuuuul luštne cotke za nosečke in jaz sem si kupila veliko takih, ki se jih da nositi tudi po porodu, ker nimajo tistega visokega pasu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] pa še cene niso pretirane kot v nekaterih drugih specializiranih trgovinah... in izbira je tudi dobra, ne tko kot v H&M-u...

Lidy -> RE: nosečniška oblačila (27.3.2009 11:58:16)

V Italiji sem kupila v trgovini IANA hlače, športne olivno zelene in kavbojke take poletne do kolen vsake po 19 eur, ter majčko, lušno črtasto za 9 eur. So imeli znižanje 50%.
Drugače pa v Celovcu v SUDPARKu v C&A in H&M veliko izbire in poceni, pred novim letom so imeli majčke iz prejšnje sezone po 2 eur (nosečniške).
LAVIE, POPEK, KEPICA se men osebno zdi full drago. V 25 tednu nosim še svoje hlače in majčke za v službo doma pa trenirko. Tista, ki bo rabila po juliju nosečniške obleke ji podarim, saj bodo očitno skoraj neuporabljene.
V 1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] sem v 4 mesecu lahko nosila samo nosečniško.

baby blue -> RE: nosečniška oblačila (27.3.2009 12:06:01)

jst sm si ene hlače kupila v trgovini Biba v Kranju... pa eno majico

Lenck -> RE: nosečniška oblačila (28.3.2009 15:41:31)

Ene hlače sem kupila preko Quelle (e-katalog), ene sva z mamo zašili, tako da trenutno shajam s tem, na srečo ne potrebujem veliko, ker sem večinoma doma (trenirke - čeprav mi zdaj tudi te postajao preozke, oblekice, pa dosti preživim v pižami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ...). Meni se tudi H&M zdi drag, poleg tega pa sem bila z izbiro zelo razočarana, je pa pač tako, da oblačila potrebujem, ker že od 8. tedna ne morem nosit svojih običajnih oblačil. Mislim, da v specializiranih trgovinah ne bom več kupovala, komaj čakam poletje, ko bodo prišle prav itak ne-nosečniške tunike in oblekice, pa kakšne širše hlače si bom omislila.

Stran: [1]