![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 26.3.2009 9:18:51
|
|
|
|
tintin
|
evo first hand experience Mi smo ga vpisali za september in do oktobra ko smo začeli z uvajanjem plačevali kot da bi bil v vrtcu (odšteli so samo prehrano). Sicer pa, v kolikor nimaš 3 otrok, porodniško tako končaš pri otrokovih 11m, kar pomeni, da itak takšrat počas začneš uvajat, kar v skrajnem primeru pomeni (če je rojen konec meseca) dva meseca plačevanja vrtca za bz (oz toliko da ti držijo mesto).
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 26.3.2009 9:40:32
|
|
|
|
Katrin
|
Jaz sem rodila januarja, pa sem sina vpisala s septembrom. Ker nas je bilo kar nekaj takih staršev, so letos prvič v našem vrtcu odprli skupino z novembrom, ko je vstopila v vrtec prva punčka, naslednja decembra in naš januarja. Sedaj jih je v skupini 8.
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 26.3.2009 14:57:09
|
|
|
|
karin412
|
Pri nas je možno plačati rezervacijo za največ 2 meseca kadarkoli v letu in je to 40% cene. Pozanimaj se.
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 28.3.2009 20:59:16
|
|
|
|
hokejistka
|
Rodila konec decembra, na vpisni list navedla datum vstopa 1.12., bila sprejeta in začela obiskovati in plačevati vrtec z decembrom. lp
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 28.3.2009 21:14:44
|
|
|
|
dream3
|
Rodila sem v začetku decembra, vrtca nisem dobila, ker je v naši občini vpis v vrtec junija in septembra. Pozanimaj se, kdaj vpisujejo pri vas. lp
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 29.3.2009 10:18:59
|
|
|
|
botrca
|
Rodila sem decembra in itak da navedeš kdaj gre otrok v vrtec. Šola se začne septembra in takrat gredo vsi, za vrtec je pa drugače.
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 29.3.2009 18:10:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Sin je rojen novembra in je bil takrat sprejet v vrtec s 1.11., ni bilo treba plačevat nobene rezervacije. Takrat se potem nisem odločila za vrtec in sem to že v štartu povedala, da ga najverjetneje ne bo (ker sem potrebovala varstvo že s septembrom), pa so mi vseeno čuvali mesto do konca decembra. Mi je ravnateljica sama rekla, naj imam to za rezervo, če se privat varstvo ne obnese
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 29.3.2009 18:51:10
|
|
|
|
nejcko
|
Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič.
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 1.4.2009 18:30:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič. Enako. Žiga je šel v vrtec s februarjem.
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 2.4.2009 15:34:13
|
|
|
|
mayci
|
V našem vrtcu je taka gneča, da sprejemejo samo tiste, ki začnejo z vrtcem septembra. Kasneje le v primeru, da se kakšen otrok izpiše...
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiLikovne počitnice za otroke, zimske počitn...Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.