Rojeni novembra oz decembra? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

xerox -> Rojeni novembra oz decembra? (26.3.2009 8:17:38)

Rodila bom novembra oz decembra pa me že zdaj zanima kako ste vpisovale vaše otroke, ki so rojeni takrat? Ker septembra ima šele 9 mesecev in je premajhen za vrtec, če pa ga hočeš vpisati decembra pa je verjetno že vse zapolnjeno s septembrom? Ali jih normalno vpišejo s septembrom , čeprav so premladi in potem plačuješ rezervacijo do decembra?

Ker že v drugo se mi ne bo izšlo, da bi rodila septembra oz oktobra in da ne bi imeli problem z vrtcem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

tintin -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (26.3.2009 9:18:51)

evo first hand experience

Mi smo ga vpisali za september in do oktobra ko smo začeli z uvajanjem plačevali kot da bi bil v vrtcu (odšteli so samo prehrano). Sicer pa, v kolikor nimaš 3 otrok, porodniško tako končaš pri otrokovih 11m, kar pomeni, da itak takšrat počas začneš uvajat, kar v skrajnem primeru pomeni (če je rojen konec meseca) dva meseca plačevanja vrtca za bz (oz toliko da ti držijo mesto).

Katrin -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (26.3.2009 9:40:32)

Jaz sem rodila januarja, pa sem sina vpisala s septembrom. Ker nas je bilo kar nekaj takih staršev, so letos prvič v našem vrtcu odprli skupino z novembrom, ko je vstopila v vrtec prva punčka, naslednja decembra in naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] januarja. Sedaj jih je v skupini 8.

karin412 -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (26.3.2009 14:57:09)

Pri nas je možno plačati rezervacijo za največ 2 meseca kadarkoli v letu in je to 40% cene. Pozanimaj se.

hokejistka -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (28.3.2009 20:59:16)

Rodila konec decembra, na vpisni list navedla datum vstopa 1.12., bila sprejeta in začela obiskovati in plačevati vrtec z decembrom.

lp

dream3 -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (28.3.2009 21:14:44)

Rodila sem v začetku decembra, vrtca nisem dobila, ker je v naši občini vpis v vrtec junija in septembra. Pozanimaj se, kdaj vpisujejo pri vas. 
lp

botrca -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (29.3.2009 10:18:59)

Rodila sem decembra in itak da navedeš kdaj gre otrok v vrtec. Šola se začne septembra in takrat gredo vsi, za vrtec je pa drugače.

*bubi* -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (29.3.2009 18:10:02)

Sin je rojen novembra in je bil takrat sprejet v vrtec s 1.11., ni bilo treba plačevat nobene rezervacije.

Takrat se potem nisem odločila za vrtec in sem to že v štartu povedala, da ga najverjetneje ne bo (ker sem potrebovala varstvo že s septembrom), pa so mi vseeno čuvali mesto do konca decembra. Mi je ravnateljica sama rekla, naj imam to za rezervo, če se privat varstvo ne obnese [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

nejcko -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (29.3.2009 18:51:10)

Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič.

K_a_t_i -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (1.4.2009 18:30:29)

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič.

Enako. Žiga je šel v vrtec s februarjem.

mayci -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (2.4.2009 15:34:13)

V našem vrtcu je taka gneča, da sprejemejo samo tiste, ki začnejo z vrtcem septembra. Kasneje le v primeru, da se kakšen otrok izpiše...

Kerensa* -> RE: Rojeni novembra oz decembra? (4.4.2009 5:23:51)

Rodila sem 10. decembra 2005, otroka sem vpisala v vrtec 11. decembra 2006, vrtec pa je začel obiskovati 03. januarja 2007. Brez problemov.

Stran: [1]