ency -> RE: klomifenke 2009 :) (16.6.2009 13:34:02)
|
Cao punce, evo tudi jst grem v drugi krog s klomifenom, in sicer ga pricnem piti na 5.dan m, torej 18.6-22.6 po 2tableti na dan, nimam pojma ali sem prvic reagirala na njega ali ne, ker me moja g ni spremljala na UZ, sem imela pa od 6.6. do 11.6. rdec izcedek, bila na pregledu, kjer je g ugotovila, da to ni menstruacija, in da ne ve, kaj ta izcedek pomeni-ciste ni videla nobene, sem pa potem cez 3 dni dobila pravo m. Ma sem bla tako panicna!!!No in ce ti m zamuja, oz. ti ne pride 14dan po ovulaciji, pomeni da ali si nosec ali pa nisi reagiral (tako mi je razlozila)...tako da sem se odlocila, da grem tokrat na UZ (tudi ce ona smatra, da to res ni potrebno), pa me zanima, kdaj oz. kateri dan greste vi na UZ??? Torej od 5 do 9. dne ciklusa jemljem klomifen, kdaj moram potem na UZ? Hvala za odgovore, pa upam,da druge nimate takih cirkusev s tem klomifenom, kot jst in da vam vsem kmalu kmalu rata (z mano vred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ) lep sooončen in vroč pozdravcek
|
|
|
|