|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
13.5.2009 11:40:22   
talika81
ja, moj user posted image  bo šel. zato sem tudi prosila, če me lahko na NS naroči v popoldanskem času. vsaj na te "ta glavne" preglede je po moje fajn, da gre zraven, da lahka vidi user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 551
13.5.2009 11:49:53   
Anonimen
Moj bo seveda šel zraven, zato sem se naročila ob sedmih zvečer. Je pa res da je dobro, da gredo mal pikico pogledat, ker za njih ni tako 'resnična' kot za nas, ko čutimo vse in vsako spremembo user posted image

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
13.5.2009 11:50:30   
BeeBee
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea
mene pa zanima, če bodo vaši partnerji šli z vami na NS?

Ja moj gre zraven.. user posted image  Se mi zdi to super pregled da spozna user posted image  v trebuščku user posted image

talika super za NS user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena user posted image user posted image user posted image  Mislim nate in držim pesti user posted image

pikica36 vrjamem,da te je strah ampak poskušaj gledat na vse skupaj pozitivno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 553
13.5.2009 12:00:17   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

a ima katera slučajno še kakšno idejo, kaj proti zaprtosti... gibam se, jem polnozrnato, veliko vlaknin, v glavnem solate, nič, kar bi zapiralo (sladkarij sploh ne maram), pijem donat... jaz sem imela vedno idelano prebavo, mogoče še celo preveč idealno :). zdaj se je pa vse kar ustavilo user posted image .

V Sanolaborju dobiš klistir in se pač sklistiraš, ko se ti zdi, da si pa že too much polna. Prav nič ne boli, je pa to fantastična stvar, ki absolutno in takoj pomaga.
Srečno user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 554
13.5.2009 12:11:38   
Nelly08
Pozdravljene nosečke!

Malo pozno, a kljub temu bi se vam želela pridružit. Moj PDP je 1.12., malo pozno pa zato, ker sem šele zadnje dni začela prav prihajati k sebi.

Tega malega čudeža sem se tako zelo veselilauser posted image , da prej niti pomislila nisem, da ti lahko že na začetku, ko je še čisto drobcena pikica dela takšne težave. Pa mi je ta moj sonček nakopal toliko bruhanja, da sem celo pristala v bolnišnici.

No sedaj sem hvala bogu že nekaj dni na domači hrani (in domači školjki) in gre na boljše.

Zdaj samo še upam, da bo, po lanski negativni izkušnji, vse ok - nuhalno imam šele v petek naslednji teden, kar se mi sicer zdi malo pozno - a ne?user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 555
13.5.2009 12:28:59   
*nivea
   user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 26.5 ~ 26.5.                    

user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 20.5 ~ 29.5    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6 ~ 21.5   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 8.5                     
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ 7.5
user posted image 9.12.
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje            
user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
user posted image  11.12.          
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6                         
user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image 
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ riba83 (?) ~ (1.user posted image    0.user posted image ) ~ Maribr ~ 14.5 
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5
user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6
user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
user posted image  23.12.
~ natasa28 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image ) ~ 26.5
user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5
~ marusi(31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5
user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 29.5.
user posted image  30.12.
~ talika81 (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Slov. Bistrica ~ 25.5. ~ 23.6.
user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   
~ zaljubljena23 (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Ptuj
user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )                            
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image  ?.user posted image ) - Novo mesto  ~18.5.
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5.
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.
~ anonimna (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.

TRENUTNO NAS JE 43 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu Nelly08)
  • Neposredna povezava do sporočila: 556
    13.5.2009 12:34:12   
    *nivea
    lana24 kdaj maš ti NS?
    si napisala, samo je datum 12.5., pa mi nekak ne štima user posted image

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 557
    13.5.2009 13:09:52   
    BeeBee
    Puunce

Ravnokar sem zvedela,da je danes ob 12.57 moja sestra rodila dvojčkauser posted image user posted image
    user posted image  Nal in user posted image  Zoja.
    Nal ima 3260g, Zoja pa 2990g.

Sem nekomu mogla zdaj takoj to povedat ker sem takooo srečna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 558
    13.5.2009 13:20:35   
    *nivea
    čestitke BeeBee tebi, da si postala teta user posted image user posted image user posted image

ter tvoji sestri za malega junaka user posted image  in junakinjo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 559
    13.5.2009 13:36:07   
    lana24
    Oj!Nuhalno imam 27.05.!
    lp

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 560
    13.5.2009 14:16:10   
    talika81
    BeeBee, user posted image   user posted image   user posted image  za tvojo sestro in tvoja dva nečaka ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu lana24)
    Neposredna povezava do sporočila: 561
    13.5.2009 15:15:42   
    bejbibu
    hej babike!!!

Dolgo se že nisem javila, evo me sedaj tu....slabosti so hvala bogu minile tako da se počutim več kot odlično!!!
    Na pregledu sem videla svojega user posted image , srček mu bije 100 na uro in je vse ok!!!

Še za na seznam: pregled 15.6.,......Nuhalna svetlina 30.5.!!!

Lepo se imejte in se še beremo!!!!!!!!!!

11. 12. 2009 smo postali družina ...
    12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
    ?. ?. 2018 ...

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 562
    13.5.2009 18:46:49   
    Netta
    oj,
    vas redno berem, le pisat se mi ne da skoz...

jaz sem ok, 10t, pregled imam v petek, slabosti so še, spala bi skoz...tipična nosečnica torejuser posted image

summer - ne tudi jaz mam težave biti tiho...sem kar razočarana sama nad sabouser posted image

sicer pa sitnoba: hja povej tvojmu, da to pride v paketu in da je imel tudi on prste vmesuser posted image

slabosti - no comment...odštevam dni do konca treh mesecev, da bom mela pol mir

marusi - v prvi nosečnosti je meni proti zaprtosti ful pomagal Donat in Activia - ampak prosim te ne v kombinaciji, ker boš driskalauser posted image

zalbi - verjela ali ne, ampak meni včasih proti napihnjenosti pomaga coca cola...to sem ugotovila v prvi nos. žal prepozno, ker sem imela strašne težave s tem...ni pa nujno da bo pomagalo tud tebi.

zaljubljena - user posted image user posted image user posted image

pikica - to pomeni, da je še nisi prebolela in je nevarno da jo dobiš v nosečnosti...stran od mačk in vso zelenjavo z vrta ful dobr operi!!!! aha...so ti že odgovorileuser posted image

nelly - no potem pa jaz jamram, ko mi je samo slabo...boga...saj bo tudi to mimouser posted image

beebee- čestitke teticauser posted image

(odgovor članu summmer725)
    Neposredna povezava do sporočila: 563
    13.5.2009 19:05:38   
    dvojčica 83
    Pozdravljene decemberke!!

Zdaj pa vidim, davas je kar nekaj in sem rekla, grem pa še jaz se vam pridružit.

Jaz sem tudi v 10 tednu. Slabosti, ki so prej med 5 in 9 tednom trajale skoraj preko celega dneva, so zdaj le še pozno popoldne ali pa zvečer. Drugače pa bi lahko spala, kar naprej. Še dobro, da sem va taki službi, ko ni čas za počitek.
    Lepo počutje in pozdravčekuser posted image

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 564
    13.5.2009 19:21:56   
    dvojčica 83
    8.12.  dvojčica 83(26)- (1user posted image , 0user posted image )

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 565
    13.5.2009 19:22:22   
    pikapolonica8
    hay .Moja zadnja user posted image  je bila 25.2.09 ,test nosečnosti sem delala 2.4.09 in je seveda bil +.Prvi pregled sem imela 16.4.09.Danes sem bila že na drugem pregledu,sedaj pa čakam nestrpno do jutr da izvem kdaj bom točno imela ns.Drugač pa so mi določli termin poroda 2.12.09

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 566
    13.5.2009 23:27:40   
    Elly79
    Da se še jaz pofočkam...

Moja zadnja menstruacija je bila 10.3.2009, PDP pa imam 15.12.2009. Jutri naju z dragijem čaka prvi ta pravi UZ - da vidiva, kako zgleda tale mala pikica, ki raste v mojem trebuščku.

Drugače ne občutim nobenih slabosti, dejansko se počutim odlično! user posted image Edinole boleče joške so bolj križ... user posted image

En res lep pozdravček vsem sodecemberkam! user posted image

Elly

(odgovor članu pikapolonica8)
    Neposredna povezava do sporočila: 567
    14.5.2009 8:51:01   
    anaj22
    Ojal srečke user posted image

Najprej se vam opravičujem ker se nič ne javim, ampak enostavno ni blo časa je bil sonček in moj mali vragec hoče biti skoz zuni, tako da RR pol za mami odpade, zvečer pa sam padem v postlo.

Končno moje slabosti popuščajo, so pa poskrbela da sem izgubila 4kg, kar je za začetek nosečnosti čist normalno.

Se opravičujem ker sem obljubila da bom pomagala rihtati seznam pol me pa ni blo nič več tle gor, se bom popravla in prebrala vse za nazaj in pomagala pri seznamu.

Kako ste kaj ve?

Jaz uživam še zadje dni porodniške, ker drug teden grem za 6mes. spet v službo.

No zdej grem pa brat mislm da mam fuluser posted image

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu Elly79)
    Neposredna povezava do sporočila: 568
    14.5.2009 10:02:38   
    talika81
    dobrodošle nove souser posted image !

zdaj pa nas je že kr nekaj, a ne? sej je prav tako, bo bolj veselo. user posted image  user posted image   user posted image

sem vesela, da nekaterim od vas slabosti pojenjajo. jaz pa sem verjetno ravno v obdobju, ko se začnejo pojavljat, ker imam dopoldne kr nekaj težav s to nevšečnostjo. ampak vsaj bruham ne, kar je pa tudi nekaj, a ne? user posted image  

jaz bi tud še kr naprej samo spala ... sploh se ne morem naspat. ampak je pa problem tudi v tem, ker ponoči slabo spim. non stop se neki premetavam sem in tja in kako noč prebedim več kot pol noči.
    ampak vse bom preživela, samo da moja user posted image  lepo raste. no, to bomo še videli, pregled imam čez 10 dni. že komaj čakam. user posted image

(odgovor članu anaj22)
    Neposredna povezava do sporočila: 569
    14.5.2009 12:49:42   
    zaljubljena23
    Hej sem dolžna še tukaj povedati, kaj se dogaja z menoj,

Vglavnem nič kaj dobre novice. Danes sem imela ponovno UZ, kjer se ni videlo nič, razen septum user posted image ,dobila sem napotnico, da moram jutri v bolnico na UZ, opozoril me je, da se lahko zgodi, da bom ostala v bolnici, morala sem dati tudi kri za beta hcg (za izvid pokličem okrog dveh) in krvno grupo. Sum na IMNuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
    23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
    23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 570
    14.5.2009 12:54:00   
    talika81
    zaljubljena,  user posted image  ... zelo mi je žal zate, da se ti je to zgodilo ... user posted image  

user posted image   user posted image   tudi jaz sem žalostna zate, ker si predstavljam, kako težko ti mora biti ... boščica. 

(odgovor članu zaljubljena23)
    Neposredna povezava do sporočila: 571
    14.5.2009 13:19:04   
    *nivea
    IZVIRNO SPOROČILO: talika81

zaljubljena,  user posted image  ... zelo mi je žal zate, da se ti je to zgodilo ... user posted image  

user posted image   user posted image   tudi jaz sem žalostna zate, ker si predstavljam, kako težko ti mora biti ... boščica. 

se podpišem pod tole od talike81

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *nivea -- 14.5.2009 13:20:35 >

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 572
    14.5.2009 13:22:32   
    anaj22
    zaljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 573
    14.5.2009 13:23:37   
    ANKOM
    Zdravo, moj bo prisoten. Priporočam vsem...to je za oba nepozaben dogodek.
    Pri prvemu otroku, ko sva šla...sva bila čist presrečna, ko sva zagledala najinega otročička na ekranu...user posted image .meni je takoj pritekla solzica sreče...mož. pa je prav tako imel zarosene oči...in me močno stisnil za roko...user posted image  Če se le da...je lepše, da sta oba. Lep pozdrav,

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 574
    14.5.2009 13:29:51   
    anaj22
    mi je ratalo nekako vse prebrt pa da sedaj mal pokomentiram

špkanje v času ko naj bi imela M je bilo pri meni prisotno predvsem v prvi nosečnosti

strije sem jaz dobila 1t pred porodom pa čeprav sem se mazala, je bil trebuh preogromen

pregled: pri nas ne rabiš bit nikoli tešče, mi je pa zadnič hotela vzeti kri za tokso pa mi ni žile našla

zaprtost: jaz sem bila zelo zaprta po porodu, mi je pa pomagal sirup Portolak in laneno seme pokuhano v vreli vodi, da rata sluzasto pol ga pa zmešaš z jogurtom in poješ za zajtrk. Pa tako kot so že punce napisala tekočina, gibanje, prehrana

lulanje v tej nosečnosti manj pogosto kot prvič

mazolji me HB niso nič napadli

BeeBee čestitke tetica user posted image user posted image user posted image  pa mamici tudi za user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu anaj22)
    Neposredna povezava do sporočila: 575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
    He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.