|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
10.5.2009 16:07:53   
Emili1
Tulpika: jaz bom jemala centamed mami prve tri mesece, potem pa odvisno. Bom vprašala G. Mogoče kak Elevit. Saj se ga menda lahko pije celo nosečnost.

(odgovor članu *katika*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.5.2009 17:17:51   
BeeBee
IZVIRNO SPOROČILO: Emili1

BeeBee.. a sedaj si ok, a se ti je podobno že kdaj zgodilo pred nosečnostjo?

A katera razmišlja, da bi šla na 2 pregleda NS, k 2 različnima G. Nekje sem brala, da so se rezultaiti dveh meritev med seboj zelo razlikovali, pa da morda en ginekolog kaj spregleda. Sej ne delam paniko, ampak sam veste, drugo mnenje je včasih dobrodošlo.

Hvala, zdaj sem že super user posted image  Ne pred nosečnostjo z tem nisem mela težav.. Zdaj pa se mi kr dosti krat zgodi kaj podobnega user posted image
Glede NS pa grem jaz samo 1×. Če pa bo ta NS pokazala slabši rezultat pa se bom kasneje odločala za nadaljne preiskave.

Mi smo danes tudi imeli "piknik". So sosedi prišli k nam in je vsak nekaj prinesel, smo se prav lepo imeli user posted image  Pa še tak lep sonček je bil, sm kr zašvicala user posted image  Pa ponavadi nism mela težav z tem..

Mozolji no comment user posted image  Grooozna sem! V eni noči sem dobila grozno kožo. Glede na to,da sm v pubertiti šla skozi brez večjih težav se mi je zdaj vse podvojeno vrnilo user posted image  Ampak upam,da bo tudi to minilo..

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.5.2009 18:21:55   
Zibka
Pozdravljene souser posted image !

Naj se vam javim po dolgem času...(berem pa vse redno user posted image ).
Sem bolje kot sem bila: krvavitev skoraj ni več, razen če kaj pretiravam s fizično aktivnostjo potem zasledim kako kapljico in seveda takoj prekinem.
Tudi jaz imam težave z mozolji- in to ne po obrazu ampak pod brado in po vratu.

Tulpika, meni še tudi manjka diploma- dejva se mal spodbujat, bo mogoče lažje

Me pa skrbi moja teža- mislim, da sem se v zadnjem mesecu nenormalno zredila (nimam več kaj za oblečt, pa ne pretiravam!). Ampak ne vem kako naj si pomagam: neprekinjeno sem lačna in pojem lahko zares ogromno. Če sem malo lačna, pa mi je zelo slabo, boli me glava, vrti se mi... Je pa res, da sem že prej bila nagnjeno k hrani in hranjenju user posted image Ne upam stopit na tehtnico, me je pa ravno zaradi tega grozno strah pregleda. Sej me bo še kap zadelauser posted image

Razen tega, bi blo vse še kar na mestu user posted image

Želim vam prijazen začetek novega delovnega tedna!

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.5.2009 18:54:52   
pikica36
zibka- user posted image  da so se krvavitve umirile, jaz sem tud imela malo krvavitve in rjave izcedke, pa je tudi HB mimo. upam da tako ostane

glede kg pa probaj za prigrizke kako zelenjavouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.5.2009 21:14:47   
ShopGirl
Danes je bil pa prelep dan user posted image
Če bi se dopoldne malo bolje počutila bi ga lahko še boljše izkoristila. Tako pa je bilo nedeljsko - druženje ob pijački ob Ljubljanici, super kosilo in potem še na obisk k prijateljem, popolno user posted image

BeeBee: še dobro da nisi bla sama v dvigalu...sem se spomnila da se je meni tudi vrtelo zadnjič ko sem šla z dvigalom samo 2 nadstropji višje! Teli hormoni in vse spremembe v telesu nam zgleda res nagajajo...saj bo najbrž kmalu boljeuser posted image

tulpika: meni proti slabosti pomaga če kaj pojem. Zjutraj spijem kozarec vode in grem takoj bruhat (mi je že prej slabo samo če kaj spijem vsaj prej bruham in se ne mučim), potem takoj jem nekaj toplega (kosmiče z mlekom) in banano. To mi je super. Vmes, okrog pol desetih, mi pade cuker in potem jem suho sadje ali oreščke. Načeloma sem ok če jem. To je moj recept. Zaenkrat se še nič ne redim ker z ničemer ne pretiravam.

Emili1: v kolikor bodo prvi rezultati slabi bom šla še na en test...drugače pa ne. Se pa strinjam da je bolje imeti dva različna mnenja... Ampak ker sm optimist se bom zanašala na prvo pozitivno mnenjeuser posted image

Anuš: meni tut čiki noro smrdijo odkar sm nosečka...tako da moj dragi zdaj kadi na balkonu in si gre potem umit zobe. Ker je to začel počet sam od sebe, to še toliko bolj cenim...

Zibka: mene že od samega začetka skrbi da bi se full zredila. Zato sm nardila plan (zaenkrat deluje). Čez dan jem normalno (zjutraj kosmiči+banana, vmes kaj grickam, kosilo normalno, zvečer pa večinoma sadje. Delam si sadne solate, ki jih že skos obožujem. Probaj po 18. uri jest samo sadje...pij vodo. Mogoče ti bo pasala tut kakšna slastna solata, zdaj ko je full sveže zelenjave.  Drugače pa je žal tko...ene se zredijo več (moja znanka 30kg), druge pa manj (druga znanka pa 9kg). Ti vsekakor povem kok se bom jst...ziher več kot 9 user posted image  

Lepe pozdravčke vsem user posted image  in uspešen teden želim user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 505
11.5.2009 7:51:51   
Anonimen
Dobro jutro user posted image

Mene pa zanima, če si je katera že merila krvni tlak, jaz imam konstantno izredno nizkega 90/60 in po mojem sem tudi zato kar naprej tako utrujena user posted image Včeraj je bil zame 'slab' dan, danes upam na boljšega user posted image

Lp

user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
11.5.2009 7:57:21   
talika81
pozdravljene souser posted image !

med vikendom sploh nisem imela časa, da bi prišla do računalnika. sem imela tak delodiš, da sem naredila generalno čiščenje stanovanja.

pa zunaj sem bila veliko, ker je bilo tako toplo vreme.

men je tud zjutraj, dokler se ne najem, kr orng slabo. pa tud včasih čez dan.

in tud men vse nenormalno smrdi. takoj vse zavoham. smrad od čikov me je motil že prej, zdaj pa me orng. tako da imam v pisarni al antitabaco svečko prižgano al pa non stop okno odprto, ker moja dva cimra kadita ko turka in primrdita po cigaretih.

jaz se tud trudim, da jem  tako kot pred user posted image . tako da upam, da se ne bom preveč zredila, ker sem tudi jaz bolj nagnjena k bolj močni postavi. že tko al tko nisem med ta suhimi, tako da je zaradib tega bojazen še večja glede tega. ampak se bom trudila, da ne bojo šle kile preveč gor.

jaz bom šla 1x na NS. in če bodo na NS slabi rezultatiu, bom potem razmišljala naprej.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 507
11.5.2009 9:01:22   
Anonimen
dobro jutro bejbe ;)
kako je na tale lep dan? Pri nas vse pod kontrolo, delamo in  danes imamo pregled, kjer naj bi se (upam), da  bo vidu user posted image  !! Potem bomo pa vidli, kako naprej:) je pa šele en 6,7t danes, po izračunih zadnje M pa 10t - čeprav lih ne verjamem v tako odstopanje :D (kasneje prišlo do zanositve). Mojmu G. bom še koledarček dala kdaj sem imela M. mogoče mu bo kaj lažje, k bo vidu da je blo zeelo neredno :D

kdaj ste dobilo materinsko knjižico?. Na 1.pregledu ali kasneje? kdaj pa se da kri/voda ? mal sm radovedna, :)

bodte pridte, božajte bušije, tiste ki delate(delamo), naj nam mine čimprej - jaz imam le še 3h danes user posted image

lp!
anonimka_v_šoku user posted image

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
11.5.2009 9:19:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kdaj ste dobilo materinsko knjižico?. Na 1.pregledu ali kasneje? kdaj pa se da kri/voda ? mal sm radovedna, :)

anonimka_v_šoku user posted image

pri nas jo moramo same kupit v knjigarni, pride tam okrog 8€
kri in vodo sem dala prejšnji teden ker imam ta teden pregled v 10. tednu in želi imeti G takrat te izvide že na mizi.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
11.5.2009 9:39:02   
zalbi
Hej hej!

Da se še jaz malo javim - ja vikend je itak prehitro minil, pa tako fajn vreme jeblo, mi smo bili skoz nekaj zunaj...

Počutje ok, bee bee - ti si pisala otrebuščku - no jst mam filing, oz. sem skor prepričana, da se meni tud ževidi trebušček, no seveda je zelo odvisno kaj oblemčem, ampak danes mi je še sodelavka namignila, da se mi vidi:).

Jaz še vedno kar čakam in čakam na prvi pregled, no še 9 ni - je res zoprno tole čakanja. Predvsem pa osštevam dneve do dopust - 14 dniuser posted image user posted image user posted image .

Tako zdej pa delat dalje - naj tudi ostalim delavnim čim hitreje mine:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
11.5.2009 9:55:36   
*nivea
ojla

ja, vikend je bil super,pa žal prehitro minil user posted image

sedaj pa spet v službi, sam zdaj sem kar okej, nič slabega počutja. mi paše. 

glede trebuščka, meni se tudi zdi,da se že vidi.. čeprav verjetno da ne. odvisno kak se oblečem.  sem se pa že zadnjič sekirala, da sem se fejst zredila, pa sem danes skužila, da ne, da so kile ostale iste. samo bolj polna sem user posted image

sicer pa mam še 2tedna do naslednjega pregleda in tudi do NS, tak da komaj čakam, da ta čas mine, pa da bo vse v redu, in da že lahko povem, kaj je na stvari, ker so ljudje že taki, da nonstop nekaj sprašujejo.. jaz se pa samo smejim, pa pravim saj bo... ja,ja , saj je že user posted image

mejte se, pa naj mine hitro ta ponedeljek v službi user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 511
11.5.2009 10:02:52   
talika81
jaz pa imam še celih 14 dni do pregleda ... že komaj čakam, da vidim, ali je z mojo user posted image  vse ok, če lepo raste in predvsem, če moji pikici lepo bije user posted image  ...

ampak sej bo hitro minilo vse skupaj ... user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 512
11.5.2009 13:04:02   
anaj22
ojla user posted image

zadnje dni sploh nimam časa za rr, mam ful za prebrat se mi zdiuser posted image

kako ste kaj?

pri mani slabosti popuščajo, še mal pa bodo čist mimo

uživajte v sončku

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 513
11.5.2009 14:32:22   
summmer725
Ojla user posted image , kako ste kaj? Jaz sm ravno prišla iz službe in sem tako utrujena da nisem za nikamor. Pa še kosilo moram kuhati. Mi smo pa danes pa v 10 tednu in sem tok vesela, že kar odštevam ko bom lohka brez skrbi povedala da pričakujemo  user posted image . Čeprav ne skrivava več, če naju kdo kaj vpraša kar poveva, ma ne morem bit tiho, pa če se še tok trudim user posted image
Glede mozoljev sem tud jaz obupna, vsak dan kazga novga odkrijem in pol sama packam po obrazu in mam polno rdečih pikic user posted image , grozna sem res.

Zibka, kot bi sebe brala za hrano. Skoz moram neki jest, mi je že mami včeraj tko na lep način hotla povedat, da bolje da se začnem malo brzdat, ker drugač bo katastrofa.

Aja, a je kera od vas sitna? Mene najmanjša malenkost, ki mi ni prov, spravi iz tira. Moj pravi da se bo odselil, če bo šlo tko naprej user posted image . Tko da zdej če mi kej ne paše rajš ostanem tiho, k drugač je res prehudo.

lep dan še naprej

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 514
11.5.2009 15:20:48   
Anonimen
ola bejbe ;)
no, se vam končno razkrijem.. danes smo bili na UZ, pa vidla user posted image !!! lepo, lepo lepo !! user posted image sem 7t4d, naslednji pregled je 8.6. posvetovalnica = 10.6. PDPja še nismo določili, naslednjič. Al bom ostala med decembrkam, ali se že selim k januarkam bomo pa vidl:)
Vau, kero doživetje je to, ko vidiš, da nekaj raste v tebi!! sem bla čist *paf* počas res dojemam :)

sedaj pa mal učit, potem pa k mojmu :)

lp!
anonimka_v_šoku

(odgovor članu summmer725)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
11.5.2009 15:48:17   
marusi
punce, pozdravljene!

midva z mojim se prerekava, kdaj je za povedati... zdaj sem v 8.tednu... jaz mislim, da še ne (razen pač parim, ki vem, da mi bodo stali ob strani, ne glede na to, kaj bo in bi se itak k njim prišla tolažit)...
če je treba 3 mesece čakat - jaz ne vem, kako bom, ker je moj trebuh tak, da ga ne morem več skrivat...

a ste vi že povedale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
11.5.2009 18:34:54   
ShopGirl
Ojla,

danes pa ni bil moj dan... user posted image  skos mi je slabo in sem bruhica user posted image
tele vožnje z avtobusom me ubijajo...ko se vse tko trese in še polno vonjev je...
Sem imela fajn plan da grem danes po službi malo teč, pa žal ne bo nič od tega.

Midva bova povedala za mojo nosečnost po NS, vsaj upam da bova zdržala do takrat. Je pa res težko skrivat, sploh če se trebušček že pozna - meni se zaenkrat še ne (sem v 9. tednu).

Drugače pa komaj čakam da si kupim knjigico nosečnosti v katero bom zapisovala vse podrobnosti o malčku ki raste v meni in noter lepila slikice z ultrazvoka user posted image  Ko je men moja mami pokazala svojo knjigo, ko je bla noseča z mano in je v malo kuverto shranila pramen mojih baby las, sem vedla da bom jst tut to  mela ko bom noseča user posted image

Hehe, jst sm tut sitna za vsak drek user posted image  Mi je moj fant zadnjič reku (v smehu), da more "danes" pazit kaj govori ker vidi da sm "malo" razdražljivauser posted image  bogi... Sm bla najbrž res grozna, ampak sej ma sam še 7 mesecev za zdržat user posted image

No user posted image  fajn bodite in uživajte v lepem popoldnevu!

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 517
11.5.2009 19:26:55   
riba83
Pozdravljene user posted image !

Tudi mene vsaka malenkost spravi iz tira, sem kr takoj lahko slabe volje. Razpoloženje se mi menja vsakih par minutuser posted image . Pa včasih bi se samo jokala...

Slabosti so pri meni zjutraj in zvečer ponavadi. Do pregleda imam pa še samo tri dni oz. še manj- v četrtek zjutraj, komaj čakam, da vidim kako je na stvari. Teče pa že moj 9. teden.

Nekaj me pa zanima, koliko teže lahko dvigujem sedaj ko sem v 9 tednu, strah me je da bi pretiravala pri kakšnem delu, ampak nočem da ljudje kaj posumijo, ker hočem da je to še zaenkrat najina skrivnost.??

Lepo se imejte vse...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 518
11.5.2009 20:19:04   
*Mojca*
Hej hej!

Kako smo kaj? Mene takooo matrajo te slabosti. Kot bi imela mačka cele dneve user posted image Bruhala še nisem, sem pa včasih zelo blizu.
Shopgirl tile albumčki so super zadeva, je pa res da je vedno manj časa in je treba bit fajn dosleden. Jaz sem za tamauga prvi mesec vsak dan pisala kaj dela, kdaj se je zbudu, potem pa vedno manj. In sem jezna nase, ampak kr pozabim pa mine 1 teden pa 2 pa.......ti pa le pridna bodi in lepo zapisuj vse, ker na koncu je res neprecenljivo user posted image user posted image
Kar pa se tiče dvigovanja sem se pri prvem skoz pazila, zdaj pa itak non stop dvigujem 9kilskega malčka plus voziček iz avta in v avto ki ima 12kil. Za enkrat mi še gre, ampak mogoče zato ker sem nabildana user posted image user posted image
No tako, toliko za enkrat, lepo se imejte, čim manj slabosti, nosečniške tečnobe in čim več sončka user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 519
12.5.2009 6:02:58   
natasa28
Pozdravljene, so me včeraj klicala iz ambulante , da imam prestavljen pregled na danes. Že vidim, da se mi bo ta čas do pol desetih grozno vlekel, pa pritiska bolše da mi pred pregledom ne merijo, ker že vem da bo grozen. Držite pest, da bo ve ok in da bo srček lepo bil.
se javim po pregledu.
lp

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
12.5.2009 7:18:08   
talika81
jutro punce!

jaz imam ponavadi slabosti dopoldan, potem pa se zadeva nekak umiri. HB, glede na to, da imaste nekatere kr nekaj težav glede tega ...

jaz se tud pazim, da ne dvigujem prevelike teže. ravno v nedeljo me je moj kregal, zakaj nosim eno stvar, ki se mu zdi pretežka zame, zdaj ko sem user posted image . samo ne moreš pa mimo tega, da neki ne bi dvignil. po moje morš pazit samo to, da ne dviguješ prevelike teže in to je to.

no, pol nisem edina, ki je sitna. tudi jaz se raz**** za skoraj vsako malenkost in kr naenkrat ratam sitna. v takem primeru jaz grem najrajši ven iz sobe, da se malo umirim in da se zjezim sama nase, pol pa je vredu.

midva sva se odločila, da bova domačim povedala po prvem pregledu, drugim pa pač ne bova tajila, če naju bo kdo kaj vprašal (po prvem pregledu al pa po NS).

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 521
12.5.2009 8:21:17   
*nivea
   user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 26.5 ~ 26.5.                    

user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 20.5 ~ 29.5    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6 ~ 21.5   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 8.5                     
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ 7.5
user posted image 9.12.
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje            
user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
user posted image  11.12.          
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6                         
user posted image  13.12. 
~ nezy (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 11.5

user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image 
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ riba83 (?) ~ (1.user posted image    0.user posted image ) ~ Maribr ~ 14.5 
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5
user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6
user posted image  23.12.
~ natasa28 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image ) ~ 12.5
user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5
~ marusi(31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5
user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 29.5
user posted image  30.12.
~ talika81 (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Slov. Bistrica ~ 25.5
user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   
~ zaljubljena23 (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Ptuj
user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )                            
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image  ?.user posted image ) - Novo mesto - 18.5.
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5
~ anonimna (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )

TRENUTNO NAS JE 41 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu talika81)
  • Neposredna povezava do sporočila: 522
    12.5.2009 8:25:29   
    *nivea
    jutro
    katera anonimna je že rekla, naj jo vpišemo kot babysurprise?
    kdaj maš pdp, da te hitreje najdemo? user posted image

sem okej, danes so me spet grozno prsi bolele.  z zaprtostjo (da potrkam po mizi) zaenkrat nimam težav. jem dosti zelenjave in sadja, pa gibam se tudi kelkotelko, pa se nekak reši.

no, zdaj pa grem nekaj  delat..

mejte se, pa se beremo

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 523
    12.5.2009 8:45:58   
    marusi
    punce, živijo!

jaz pa pišem dnevnik... v bistvu "pisma":). to isto je naredila moja mama in moram priznati, da sem full vesela, ko to berem, ker je nimam več.

mene tudi neka žalost daje :). jaz bi tudi samo jokala... ko je kaj lepega, se kar zjokam, ko je kaj žalostnega tudi... ko gledam tv, ko se s kom pogovarjam....

jaz ne bom mogla čakat do NS, ker imam že tak trebuh... sicer se nisem nič zredila, samo trebuh se mi je pa čisto razlezel (vedno je bil ploščatuser posted image )...

a ima katera slučajno še kakšno idejo, kaj proti zaprtosti... gibam se, jem polnozrnato, veliko vlaknin, v glavnem solate, nič, kar bi zapiralo (sladkarij sploh ne maram), pijem donat... jaz sem imela vedno idelano prebavo, mogoče še celo preveč idealno :). zdaj se je pa vse kar ustavilo user posted image .

o slabostin pa sploh ne bom pisala.... ker mi je tako ali tako skoz.... ko sem lačna, mi je slabo, ker sem lačna, med tem, ko žvečim je ok, ko pa pojem, mi je pa spet slabo (nima veze kaj in koliko, lahko samo 2 jagodi :( )

no, lepo bodite, čim manj slabosti in drugih težavic.

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 524
    12.5.2009 10:04:26   
    lana24
    Oj!meni proti zaprtosti ful pomagajo šumeče tablete z magnezijem in donat.
    Drugače sem se malo pozabila javit,bila na pregledu vse ok, rok imam 08.12., danes imam dvojni hormonski test, 12.05 pa nuhalno.Slabo mi ni več,jedla bi pa vse kar ni priporočljivo...
    Nič se se javim kaj ...
    lp

(odgovor članu marusi)
    Neposredna povezava do sporočila: 525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.