tintara -> RE: december 09 (20.11.2009 7:48:44)
|
O, pozdrav od ene lene mame. Že dve uri pokonci, pa še kar v pižami in s polnimi joškami. So vsi šli v vrtec/šolo/službo, jaz pa na net, namesto stiskat. Rojevanje z gripo: saj vam nočem težit, sam okrevanje po CR in močan kašelj pa tudi ne gre najlepše skupaj. Jaz sem kar mal počakala: me je že pred porodom malo praskalo po grlu, pol se je pa šele kak 3 ali 4 dan po CR polno razvilo. Pa ni glih fajn občutek, k ne veš a ti bo trebuh razpadel, al ne. Me je zdravnik učil pravilnega kašljanja po porodu: pritisni obe roki na trebuh in šele nato zakašljaj: bacili pa seveda naokoli. Sam je ful težko, ker imaš avtomatsko roke pred usti in ne na trebuhu. TAKO DA: GRIPA STRAN OD VAS IN NAS VSEH Z MALIMI DOJENČKI!!! Sem se včeraj cepila: baje da ful roka boli: no mene ne. Sem bila pridna in masirala kako uro z ledom in danes skoraj ne čutim. No, razen če pritisnem, pol pa vem, da sme se cepila. Stranskih učinkov zaenkrat še nimam (da bi postrani hodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) imam pa dober občutek, da sme naredila vse, kar je bilo v moji moči, da zaščitim otroke. No, vrtec in šola sta svedea ta glavna dejavnika. In še naš Vane: zaradi cepljenja sem zgrešila dopoldne in s tem zdravnika, tako da ne vem veliko novega. Vem pa, da sva poskusila z dojenjem in je lepo pojedel 15 do 2o ml. In to kar hitro, potem je pa zaspal. In sem kar sestri prepustila dodatno hranjenje po flaši, ker pri meni bi majster sam spal. Shopgirl, če bo šlo tako naprej, dobiš grelec nazaj še pred odhodom v P. Ninča: lepo za napredek, no ti bom akr sms poslala. Mejte se, jaz moram na črpanje.
|
|
|
|