|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
19.11.2009 17:00:43   
metkara
Se vidi,da smo duplo navijale včerajuser posted image   user posted image user posted image user posted image

Js sm se pa danes zbudila bolj zmatrana, kot pa šla spat user posted image Noge so me bolele, pa notranja stran stegen... Kaj sm kaj delalauser posted image   Je pa zdj boljše, sem šla še prej na sprehod, pa mi je kar pasalouser posted image Drugač pa spim kar dobro, grem "samo" 1x na wcuser posted image , pa kar potegnem ponavadi do kakih 9-ih. Ja, zdj še lahko user posted image

Glede strahu, kako bo...ko bouser posted image Mene tudi skrbi, sam po moje je to normalno. Vem pa tudi, da se bomo ulavfale, ene prej, druge malo kasneje. Itak bo na koncu vsaka strokovnjakinja za svojga bebijauser posted image

Ja, pa danes sm slišala, da so tudi v naši bolnici (Sg) prepovedani obiski, oz. v porodnišnici je dovoljen samo očku...

Grem še postlco pripravit, pa jo pokrit s kako rjuho, da se ne bo prah nabiral...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
19.11.2009 17:51:13   
Netta
čer.

zelo ste pridne s pisanjem.., meni ne znese spljoh...vas berem in želim vsem čimlepše in hitre porode ko se začne

imela danes pregled...vse ok, ima naša bebica tak okrog 2900g, naročena sem na ctg 30.11

imam pa tud sama že mal dosti vsega, pa še skoz nas eni virusi napadajo, danes je moja mala dobila drisko in spet vročina...tak da komaj čakam da rodim

pa nič skrbet kako bo ko pride otroček na svet...boste vse super mame, kako ravnati z malimi pogosto kar nagonsko veš, pa tudi babice v porodnišnici in patronažna zelo lepo vse obrazložijo...tak da upam da bodo vaše sanje v bodoče, kako se z vašimi otročki igrate nekje na prelepi peščeni plaži pod palmamiuser posted image

lep večer vsem!:)

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
19.11.2009 17:57:27   
maya2
Ma saj vem ,da pač morajo zdravniki tud sebe zaščitit, oz. ostale pacientke, ampak se mi zdi da se pa zdaj res že za vsk prehlad paničari user posted image , groza me je kaj še bo.... ker če zdravniki tako paniko zganjajo, ne vem no........

Mala je mela spet vročino popoldan, jaz inhaliram fiziološko na 2-3 ure, če bo to kaj pomagalo  pri tem nosu zabitem....

ShopGirl: saj danes sem imela ctg (celo en popadek se je izrisal user posted image ), zdaj naj bi ga imela naslednji teden v četrtek, samo ne če bom bolana, ker po njegovem mnenju nč hudga če kakega spustim user posted image .... ne vem no očitno je totalni paničar al kaj, ker do sedaj sem mela dobre izkušnje......

Ta vikend si moram pa naredit še seznam stvari, ki mi manjkajo da grem potem nakupit preostalo.....

Z malo sva začeli ta teden izdelovat novoletne voščilnice user posted image ... da ne boste rekle, da je prehitro... tako ali tako nama rata eno na dan, ker nima več potrpljenja user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
19.11.2009 18:05:19   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

imam pa tud sama že mal dosti vsega, pa še skoz nas eni virusi napadajo, danes je moja mala dobila drisko in spet vročina...tak da komaj čakam da rodim

te čisto razumem user posted image , čeprav me skrbi tudi potem kako bo z user posted image , ker meni je bilo najbolj grozno, ko je mala jokala pa nisem ugotovila zakaj.....

Da vam povem eno 'prigodo', k sem se čist zjokala zraven, mala je bila stara dober teden jokala nama je že 2 uri, nama nič jasno, vse sva probala jo nosila, masirala trebuščka, merila vročino, ni da ni , poklicala najmanj 3 prijateljice..... in kaj je blo? lačna je bilauser posted image .... problem je bil, da sem jo ravno nahranila, po pol ure je začela jokat, nisem pomislila da ni dobila dovolj user posted image , od takrat naprej najprej hrana pol pa smo ugotavljal vse drugo user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
19.11.2009 18:57:20   
Anonimen
hey decemberske  user posted image

evo Ninča mi je dala nalogo, da vam malo poročam o njenem stanjuuser posted image user posted image

Z našim Matevžekom je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dal je skos tudi razne preiskave - okulista, slikanje glavice, EKG, itd.... in kot kažejo izvidi, je z njim hvala bogu vse ok.

Ninča pravi, da bosta najkasneje v ponedeljek prišla domov, takrat pa vam bo tudi ona bolj podrobno vse povedala oz. napisala.

Želim Vam čimlažji in čimhitrejši porod ter da čimprej zagledate svoje otročkeuser posted image

Marčevka 2010

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
19.11.2009 19:09:00   
blondy_81
Ninča kako lepa novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja res super, da je z Matevžem vse v redu. Želim ti, da prideta čim prej domov in potem vsi skupaj uživate družinsko srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara2007 lepo od tebe, da si nam sporočila to veselo novičko user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
19.11.2009 20:08:07   
ShopGirl
maya, ja sej to mi je blo čudno, ko si napisala da maš v čet CTG, če ne boš bolana...mislm - to je idio**** izjava G, a kao če si bolana ne rabš CTG-ja? Da ni mogoče ravno obratno, mislm, te G mi prav pritisk dvignejo. Pol pa beremo žalostne zgodbe in se sprašujemo kako je to mogoče - delno se očitno zgodijo tut zaradi površnih G! Tega me je najbolj strah - malomarnosti... Očitno bo treba težit na polno. Ma, jst mam res srečo s svojo G, prav razmišljam da bi ji kakšno malenkost odnesla na zadnji pregled. Krasna je!
Prigoda z 2h jokom - o hudo, če bo men tut tko jokala, bom najprej poskusila s hrano - tenksuser posted image  pa tole z izdelovanjem lastnih čestitk se mi tut zdi took lepo...komi čakam da bova midve z mojo miško tut to loh počele user posted image  

veste kaj sm včeri vidla v trgovini? modelčke za peko piškotkov v obliki račk in ostalih živalic - in sm se že vidla kako s tamalo pečeva piškotke naslednji december user posted image

Same lepe novičke od Ninče, full fino!!! Še malo pa bosta z Matevžkom doma.

mirjam, upam da boš mela kmalu več časa za kakšen daljši post - fajn bodi!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
19.11.2009 20:23:43   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

veste kaj sm včeri vidla v trgovini? modelčke za peko piškotkov v obliki račk in ostalih živalic - in sm se že vidla kako s tamalo pečeva piškotke naslednji december user posted image

ja super varianta, naju še čaka te dni, kr iz slanega testa, pa luknjice zgoraj, spečeš, potem pa pobarva in imate okraske za jelko user posted image user posted image

pa takole ko lahko ustvarjaš meni vedno zmanjkuje idej.... če ima katera še kakšno.... za letošnja darila sem razmišljala da bi kr napekle medenjake user posted image ne vem še odvisno od tega kdaj grem v Rim....

Drugače sem se pa že mal pomirila... me prav briga če bom kihala al pa kašljala, na pregled valda grem, če bom mela pa lih gripo pol pa ne user posted image

danes planiram it kmalu spat ... upam user posted image

Lahko noč

< Sporočilo je popravil maya2 -- 19.11.2009 20:24:08 >

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
19.11.2009 21:08:39   
Afrodita1
ej user posted image ,
blondy sem v 36tednu. tako, da zdaj res več ni panike, če pridemo na svet. si pa želim da še malo počaka, da še vse uredim. midva še tudi usklajujeva imena. z moževim priimkom je namreč američan.
anuš sem rodila 2007 v porodnišnici v M.Soboti. sem šla za možem, čez lužo, služba, denaruser posted image . bom tudi zdaj tu. so pa babice brez problema sprejele mojo prošnjo po aktivnem porodu. sem zapisala tudi v porodnem načrtu. je pa veliko odvisno od babice, kot sem tudi sama slišala. imajo pa eno super veliko posteljo z vzglavniki, tudi partner je lahko zraven tebe, ležiuser posted image ,...
ninča user posted image user posted image user posted image
shopgirl ja nakupi. pogrešam jih. ker že vse imam. uživaj.

user posted image S L O V E N I J Auser posted image

no drugo leto pa dopust v JAR.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
19.11.2009 22:13:09   
blondy_81
Shopgirl tud jaz se zdej zavedam, da mava midve prav super G. Tega se nisem zavedala dokler je blo vse b.p. z mano. Ko so se pa začeli problemi, sem pa vidla, da je zlata vredna, pa naj še tako slabo o njej govorijo. Jaz imam dobre izkušnje z njo user posted image user posted image user posted image

Afrodita panike ni res nobene več, če rodiš, ampak če imaš še precej stvari za uredit, je pa res fajn, da še mal počaka.

O sej res....še darila za božič bo treba nabavit. Sploh ne vem kdaj bom uspela tudi to.

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
19.11.2009 22:42:48   
Anonimen
blondi,sele zdaj sem vidla,da si Manco rodila 5t prej.Je bilo vse v redu,pa teza?In kako je do tega prislo...upam,da nisem prevec radovednauser posted image

(odgovor članu blondy_81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
19.11.2009 22:58:22   
blondy_81
kleopatra28: z Manco je blo vse v redu, tud zdej je vse super. Težka je bla 2800g, velika pa 49cm. Teže je seveda mal padla, tko da gremo zdej nazaj proti 2800g.
Sem mela pa visoki razpok mehurja, kar pomeni, da mi je voda po kapljicah začela odtekat. Nisem pa mela popadkov in nič nisem bla odprta. Bi pa v vsakem primeru mogla rodit, ker sem mela preeklampsijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
19.11.2009 23:01:31   
Anonimen
aha.Jaz sem prvo normalno rodila,3200g,49cm....tvoja pa 5t prej in skoraj isto.To izgubo bo pa itak hitro nadomestila.Tudi moja Meri jo je,je bila pravi debelajsekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3913
19.11.2009 23:03:19   
blondy_81
po moje bi bla ful velka in težka, če bi jo normalno rodila. Sej zdej sem vesela, da sem že mimo in da je Manca že ob meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
19.11.2009 23:13:29   
Anonimen
ja res bi imela pravo babnickouser posted image cez 4kg sigurno.No,samo da je vse v redu.kako pa noc prezivljate...ali dojis?

Neposredna povezava do sporočila: 3915
19.11.2009 23:18:06   
blondy_81
dojim jo ja. Zadnjič jeva okol polnoči, pol pa spi do 6h ali 7h zjutraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
19.11.2009 23:24:02   
Anonimen
ja kolk je pa pridna...superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
19.11.2009 23:27:00   
blondy_81
Ja ful je pridna. Ko bi le tko ostala. Pa mal ima krčkov, ampak ona nič ne joka. Ful lepo prenaša zaenkrat. Mal se skremži in zvije pa stisne pesti in je dobro. Jemljeva pa kapljice in pijeva čajčka po žlički. Ne morem verjet kako lepo po žlički je. Nič se ji ne zaleti, nič ne steče mimo. Lepo odpre usta in pogoltne dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
19.11.2009 23:30:53   
Anonimen
Super,res fino.To,da je krcki ne matrajo,je res veliko.Eni so tko bogi...moja prva hcerka,je ze bila med njimi.Pa tudi meri,samo ni bilo zelo hudo.No,ti imas novorojencka in spi bolj prino kot moja.Se zbudi ene 3-5x na noc,pa mora pitiuser posted image .Saj mi ni tezko,samo...alo,kam to paseuser posted image Aja in se previti jo moram 1x ponoci,sicer je zjutraj poplava.

Neposredna povezava do sporočila: 3919
19.11.2009 23:34:56   
blondy_81
Manca se mi zdi, da je ful potrpežljiva. Zna bit ful pokakana, pa nič ne joka, da jo kej moti. Ampak jo kar lepo redno pred vsakim obrokom previjem, ker se mi smili, da bi jo dolg pustila polulano in pokakano. Edino ponoči je dalj časa.
Zjutraj je pa tako. Ob 6h ali 7h se previjeva in pojeva, potem pa pri nama naprej v postelji zaspi. In ona bi kar spala. Pol jo okol 9h al pa mal čez zbudiva, pa se ful preteguje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
19.11.2009 23:43:43   
Anonimen
To uzivate ko imate tako super pridkano dete.me prav zanima kako bo pri nas:))
Mojo je pa drekec motil...je bila koj nervozna,pa sem jo vedno koj previla,ko sem opazila.Tudi sedaj...me zelo moti polna plenicka.Potem pa se koj kaksna vneta rita...pri nas porabimo kar ogromno plenick..kako sele bo.Moz je rekel,da ko bo user posted image ,jih bomo pa Merisi kar ukinli.Samo ne vem kako,ker se kahlice bojiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3921
19.11.2009 23:46:48   
blondy_81
pri nas gre tud velik plenic. Manca se ful rada pokaka in polula, ko ji pod rit dam frišno plenico in pol je valda ne bom v tako previla in vzamem novo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
19.11.2009 23:50:46   
Anonimen
To pa radi lulajo,ko so rite na zraku...si predstavljas kako je sele,ce imas fantka...hitro kaj po nosu dobisuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
20.11.2009 0:47:54   
blondy_81
Ooo tud Manca zna kar v loku ciljat. Sem jih zadnjič skor po nosu dobila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
20.11.2009 7:48:44   
tintara
O, pozdrav od ene lene mame. Že dve uri pokonci, pa še kar v pižami in s polnimi joškami. So vsi šli v vrtec/šolo/službo, jaz pa na net, namesto stiskat.
Rojevanje z gripo: saj vam nočem težit, sam okrevanje po CR in močan kašelj pa tudi ne gre najlepše skupaj. Jaz sem kar mal počakala: me je že pred porodom malo praskalo po grlu, pol se je pa šele kak 3 ali 4 dan po CR polno razvilo. Pa ni glih fajn občutek, k ne veš a ti bo trebuh razpadel, al ne. Me je zdravnik učil pravilnega kašljanja po porodu: pritisni obe roki na trebuh in šele nato zakašljaj: bacili pa seveda naokoli. Sam je ful težko, ker imaš avtomatsko roke pred usti in ne na trebuhu. TAKO DA: GRIPA STRAN OD VAS IN NAS VSEH Z MALIMI DOJENČKI!!!
Sem se včeraj cepila: baje da ful roka boli: no mene ne. Sem bila pridna in masirala kako uro z ledom in danes skoraj ne čutim. No, razen če pritisnem, pol pa vem, da sme se cepila. Stranskih učinkov zaenkrat še nimam (da bi postrani hodilauser posted image ) imam pa dober občutek, da sme naredila vse, kar je bilo v moji moči, da zaščitim otroke. No, vrtec in šola sta svedea ta glavna dejavnika.

In še naš Vane: zaradi cepljenja sem zgrešila dopoldne in s tem zdravnika, tako da ne vem veliko novega. Vem pa, da sva poskusila z dojenjem in je lepo pojedel 15 do 2o ml. In to kar hitro, potem je pa zaspal. In sem kar sestri prepustila dodatno hranjenje po flaši, ker pri meni bi majster sam spal. Shopgirl, če bo šlo tako naprej, dobiš grelec nazaj še pred odhodom v P.

Ninča: lepo za napredek, no ti bom akr sms poslala.

Mejte se, jaz moram na črpanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.