tintara
|
Da malo poročam: Vane nas heca, tko da z napovedjo (je bila dana v ponedeljek), da grem danes notri žal ne bo nič. In to še nekaj časa ne. Smo fasali še en kok - stafilo al kaj jaz vem. Spet ima AB in to takega ki teče v žilo, tako da ga sicer lahko pestujem, ampak previjat in hranit pa ne. Mah, skrajen čas, da pridemo ven, ker telih kokov imam jaz dovolj. Sicer pa, da ga pohvalim. Jesti je pa lepo začel, danes je jedel vedno vsaj po 35, rekord je imel pa 55 . Pravi sestra, da bi ga lahko zdaj spet poskusila dojit, čeprav meni ni jasno kako. Če ima tisto cevko, in ga niti previjat ne smem, kako neki naj ga dojim?? V glavnem, AB naj bi zdaj tekel prbl 10 dni, lahko tudi 14, potem pa mislim, da bomo res šli gor in hitro domov. Sam če nas vmes ne napade še kak kok. No, saj domov bomo torej prišli ravno nekje okoli roka. Če se meni ne zmeša prej in bova potem kje v kaki drugi bolnici. Blondy: sem videla za tvoje težave z živimi sanjami. Ne skrbi, to se dogaja dostim. Jaz sem tudi prvega iskala pod posteljo sredi noči, on je pa seveda spal v košku. To je pač psiha, ki nam jo zagode. Pri drugi so se mi sanje začele med nosečnostjo, ampak potem jih pa ni bilo. Se mi še zdaj občasno zgodi (če je kdo bolan in me skrbi zanj), tako da gre samo za zaskrbljenost. Mi je sestra 1x razlagala, da je ta starejšega guncala in uspavala na žogi, potem je bila pa že tok fertik, da je nap**** moža, naj vendar še on mal ga uspava. Pa ji on pravi: pa daj, saj spi v posteljici. Takole, dost govorjenja z moje strani. Lp, T
|