Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč 24.3.2009 21:58:18
|
|
|
|
urška
|
pri meni se je naredilo tako, da so mi pred kratkim na amazonu računali eno članarino, ki je nisem naročila. poslala sem par mejlov in v roku parih dni je bilo na izpisku od mastercarda razvidno, da mi je bil denar "vrnjen." torej je bil še enkrat isti znesek poknjižen v dobro.
|
|
|
|
RE: Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč 24.3.2009 22:07:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Denar ti bo vrnjen na mastercard, sam ponavadi to traja kar nekaj dni, ker je dolgotrajen postopek. Oni najprej razknižijo, potem to pošljejo na eno firmo na B. in potem oni javijo naprej na tvojo banko. Tak postopek pa kar traja...oziroma oni si vzamejo precej časa.
|
|
RE: Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč 25.3.2009 6:56:35
|
|
|
|
Nika v službi
|
Knjiženo bo v dobro nazaj na tvoj MC. Koliko časa traja postopek, pa je odvisno od več dejavnikov - po mojih izkušnjah predvsem od tistega, ki vrača (nekateri vračila in podobne transakcije opravljajo 1x mesečno), knjižbe so narejene dokaj ažurno.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?