Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


kepa* -> Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč (24.3.2009 21:51:22)

Zdravo!

Vprašanje za vse tiste, ki ste lastniki mastercard kreditne kartice.
Namreč stanje je tako: preko interneta sem s pomočjo mastercarda plačala določeno storitev, ki sem jo kasneje preklicala. Obvestili so me, da so mi denar nakazali nazaj, vendar jaz laik nimam pojma, kako je zdaj s tem denarjem.
Kam je vrnjen, na kateri račun? Na kreditno kartico? Kako lahko pridem do njega? Vse skupaj mi je ful čudno, res je pa, da nisem ravno pogosta uporabnica kreditnih kartic.

Me lahko kdo pametnejši razsvetli, kako je s tem?

Hvala.




urška -> RE: Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč (24.3.2009 21:58:18)

pri meni se je naredilo tako, da so mi pred kratkim na amazonu računali eno članarino, ki je nisem naročila. poslala sem par mejlov in v roku parih dni je bilo na izpisku od mastercarda razvidno, da mi je bil denar "vrnjen." torej je bil še enkrat isti znesek poknjižen v dobro. 




Onasiss -> RE: Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč (24.3.2009 22:07:05)

Denar ti bo vrnjen na mastercard, sam ponavadi to traja kar nekaj dni, ker je dolgotrajen postopek. Oni najprej razknižijo, potem to pošljejo na eno firmo na B. in potem oni javijo naprej na tvojo banko. Tak postopek pa kar traja...oziroma oni si vzamejo precej časa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image]




Nika v službi -> RE: Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč (25.3.2009 6:56:35)

Knjiženo bo v dobro nazaj na tvoj MC. Koliko časa traja postopek, pa je odvisno od več dejavnikov - po mojih izkušnjah predvsem od tistega, ki vrača (nekateri vračila in podobne transakcije opravljajo 1x mesečno), knjižbe so narejene dokaj ažurno.




urška -> RE: Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč (25.3.2009 7:42:18)

meni je amazon uredil v dveh dneh, potem, ko je bilo odkrito da je napaka njihova.




Stran: [1]