malecka -> RE: soseda ima sinka Lukca (28.3.2009 0:16:21)
|
Jaz bom pa tud dala svoj komentar.... Osebno poznam caligulo še iz časa pred nosečnostjo, pred Jašo....pač sta se najini poti kratek čas prepleli in zdaj oddaljili...... pa to sploh nima veze. Ima starše z svojo zgodbo....... sestro z svojo zgodbo....... in sebe z Jašo svojo zgodbo......... No in kaj potem, če prosi pomoč za nečaka ali soseda....ali pa za samega župana, ženska je pač pogruntala, da jo ta stvar izpolnjuje, po takih in drugačnih dejanjih je močneja, samozavestnejša.....Kako to vem....ker tudi jaz ko sem prvič podarila sem čutila neko toplino, energijo....in me je vleklo naprej in sem že velik stvari podarila......in v čem je fora, ljudje so tud men začeli podarjat cunjice za moje otročke. In to začne delovati kot vrtinec, enostavno se najdeš not in stvar laufa.... in čez čas ploh ne gledaš na stvar kot vrednost, ampak na stvar kot potrebo služenja.... Saj vem, da boste eni pisano gledali, ampak caligula in njej podobni bodo točno vedeli o čem govorim. BODITE V ROŽICAH in ne bojte take detektivke, nekateri ljudje so res dobrega srca....... brez zebancije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|