innchy -> RE: soseda ima sinka Lukca (25.3.2009 15:55:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula http://www.ringaraja.net/forum/pomo%C4%8D_%C5%A1tudentki_-_bodo%C4%8Di_mamici_samohranilki/m_3332485/tm.htm no pa naj s tle punce povedo kaj sem vse dala iskalki pomoči... pa bmwejka... pa še in še! sej meni je vseeno, ampak resnično, naj se pomaga tistemu ki to potrebuje! in tale družina potrebuje pomoč! sej ne prosim zase! jst sem pa ena tistih,ki jim je caligula pomagala oz. moji zelo dobri prijateljici, ki ko je zanosila ni imela nič,da bi sploh lahko kupila karkoli za svojega še nerojenega otročička...tako pa ji je caligula prijazno odstopila oblačila zanjo, za otročička, stajco,lupinco,košaro za nošenje,gugalnik,pliškote in še in še, dobili smo se pri njej,domov smo odšli s polnim avtom stvari tako zanjo kot za otroka, in za njih nisva odštele niti centa! tako da jaz res ne verjemem nakladanju o tem,da stvari prodaja,ker do zdaj jih je nama in še komu podarila, tako da malo razmislite preden kogarkoli kaj obtožite! jaz lahko dobljene stvari tudi slikam in jih pripopam gor,da boste vse videle,če ne verjamete... in še to,če je kaj prodala je prodala to kar je sama kupila in ji drugače ni zneslo, z majhnim otrokom in nič dohodki in v taki situaciji kot je bila, ji noben ne more zamerit! vse te ki imate toliko povedat čez njo,posiusite vsaj en mesec zdržati v taki situaciji brez denarja! moja prijateljica je v podobni situaciji, in na srečo so še osebe, kot je caliguala in še par uporabnic tega foruma,ki nama je priskočilo na pomoč, ko jo je res rabila in le z njihovo pomočjo ima zdaj vse kar rabi za prihod dojenčka,ki naj bi bil konec tega meseca!
|
|
|
|