Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 20:24:42
|
|
|
|
caligula
|
jaz jim jutri odnesem še nekaj posode ker nimajo niti kozarcev niti enega kompleta za kavo ( ili smo kavo iz različnih skodelic ) otrok je v drugem razredu tko da prav pridejo tudi kakšne šolske potrebščine lahko pošljete tudi po pošti pa vam dam na zs naslov oba sta seznanjena s tem kaj naprošam tle in sta zelo vesela še posebej bosta vesela vozička in pa postelje in mogoče pervijalne, on je že planiral kam bi kaj postavila za mlajšega uporablja dm plenice 4-9kg in mleko iz dm 1 baby love
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 20:26:01
|
|
|
|
caligula
|
še tole, če želi katera slikce od družince lahko pošljem na mail, glih javno ne bi limala zanju pa : on pravi da ima ona pa ima 46 cifro po porodu
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 20:44:51
|
|
|
|
Petr_a
|
Damo lahk regal čez kak mesec
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 26.3.2009 17:56:04
|
|
|
|
jana banana
|
Osebno dobila previjalno mizo od caligule... Najlepša ti hvala caligula.
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 26.3.2009 19:35:12
|
|
|
|
caligula
|
upam da bo dobro služila :D kdaj je dan d? meni je odslužila ne vem zakaj je ne bi posredovala naprej nekomu ki jo potrebuje
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 28.3.2009 0:16:21
|
|
|
|
malecka
|
Jaz bom pa tud dala svoj komentar.... Osebno poznam caligulo še iz časa pred nosečnostjo, pred Jašo....pač sta se najini poti kratek čas prepleli in zdaj oddaljili...... pa to sploh nima veze. Ima starše z svojo zgodbo....... sestro z svojo zgodbo....... in sebe z Jašo svojo zgodbo......... No in kaj potem, če prosi pomoč za nečaka ali soseda....ali pa za samega župana, ženska je pač pogruntala, da jo ta stvar izpolnjuje, po takih in drugačnih dejanjih je močneja, samozavestnejša.....Kako to vem....ker tudi jaz ko sem prvič podarila sem čutila neko toplino, energijo....in me je vleklo naprej in sem že velik stvari podarila......in v čem je fora, ljudje so tud men začeli podarjat cunjice za moje otročke. In to začne delovati kot vrtinec, enostavno se najdeš not in stvar laufa.... in čez čas ploh ne gledaš na stvar kot vrednost, ampak na stvar kot potrebo služenja.... Saj vem, da boste eni pisano gledali, ampak caligula in njej podobni bodo točno vedeli o čem govorim. BODITE V ROŽICAH in ne bojte take detektivke, nekateri ljudje so res dobrega srca....... brez zebancije
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 28.3.2009 21:12:43
|
|
|
|
caligula
|
ah, jaz sem hotla samo pomagati... Petr_a... hvala za oblekce, igrače, knjigice,... jutri dostavim
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 29.3.2009 14:39:33
|
|
|
|
evi28
|
caligula, imaš zs.
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 29.3.2009 18:07:23
|
|
|
|
caligula
|
kasneje odgovorim samo da lumpa skopam in dam spat :D
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 1.4.2009 23:43:32
|
|
|
|
caligula
|
nekaj se je zbralo čakam še na vozek dobrodošlo še kaj hrane, adptirano mleko iz dmja enka, plenice kak boljši kompletek velikosti 62-80 kakšna oblačilca za starejšega bratca in šolske potrebščine in knjigice igračke za fantke in dečke :D če gre kateri kaj otroške opreme odveč (posteljica, banjica, ...) vse prav pride od opreme za otroka imamo marelco voziček in nahrbtnik hvala vsem ki ste in vsem ki še boste obljubim slike
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 2.4.2009 9:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
žal imam sama tri punčke....in ker našega spet nekaj drži da bi imeli še enega novega člana......bom morala zase prihranit oblačila-da ne bom potem spet prosila okrog...tako da žal trenutno ne morem pomagat... .če pa kaj izvem ali dobim....za fantke...javim!
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 2.4.2009 18:44:51
|
|
|
|
2.2.
|
oj a mi lahko kontaktiraš na zs. imam kar nekaj stvari in bi jim jaz osebno rajši odnesla ker preko posrednikov.....imam pa kar nekaj za dojenčka-koliko je mlajši star? oblačila zanjo....otroško opremo sicer ne novo-rabljeno..... prosim na zs
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 2.4.2009 20:38:13
|
|
|
|
caligula
|
komot moj mail wyslaa@gmail.com pa napiši kaj te zanima papa
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 3.4.2009 22:48:27
|
|
|
|
caligula
|
joj danes je bila dostava veliiiikaa po zaslugi evi28 in mene :D poln prtljažnik in zadnji sedeži še vedno čakam otroško opremo če ima kdo kaj?
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 4.4.2009 20:43:43
|
|
|
|
2.2.
|
a nič ne rabi ker odg. ni
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?