Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 5:00:51
|
|
|
|
caligula
|
Joj joj punce kaj jaz to berem. Takole vam bom rekla ne nasedajte ji punca ogromno stvari dobila podarjenih od dobrih ljudi in ona to večinoma prodaja in tako služi po vseh možnih forumih se vam zdi to res prav??'Pa ji nisem nevoščjiva niti najmanj ampak ni fer do drugih takih ki so res v stiski , želim povedat le to same pa razmislite je pa žalostno da ni dobrota nič cenjenauser posted image user posted image zanimivo da je to edini post te uporabnice.... če že si sigurna da prodajam stvari ki so podarjene, zakaj se skrivaš? moje ime je lidija, dobila sem res ogromno stvari podarjenih, ker sem sama s sinkom in ker sem bila pol leta brez kakršnega koli dohodka nikoli nisem prodajala podarjenih stvari v bistvu sem šele zdaj dala nekaj stvari v prodajo ker kupujem otroku avtosedež... in kje je problem? ravno včeraj sem oddala na pošto velk paket oblačilc, ki jih podarim! eni uporabnici sem dala voziček ki sem ga šla iskat na drug konc slo na svoje stroške! isti uporabnici sem podarila še ogromno teh stvari, novih
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 5:20:24
|
|
|
|
caligula
|
in ker imam dovolj tega blatenja, bom dala ovadbo na policijo za neutemeljeno blatenje in žaljivo govoričenje oni bodo že ugotovili kdo si meni je tega res preveč bodi ti sama z otrokom pa 300eur prihodka! a naj bolhe lovim po potepuških psih in kupujem z njimi hrano in plenice????????????? in če bo še kakšna opazka....JAZ KO KAJ POTREBUJEM ZASE, TO POVEM! tokrat prosim za sosedo
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 5:21:42
|
|
|
|
caligula
|
in me prav zanima kdo si.... če še nisi slišla...internetno nadlegovanje se kaznuje!
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 5:40:43
|
|
|
|
TRIŠ
|
No in kako sedaj naprej .Povej mi prosim njihov naslov na ZS,kajti sem iz Bele krajine in jih lahko obiščem .
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 5:49:45
|
|
|
|
caligula
|
no super, a se lahko me dve nekje dobimo in skupaj obvladamo do konca da ne bom jaz obtožena za kakšne neumnosti?
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 5:51:57
|
|
|
|
caligula
|
poslala zs
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 6:43:19
|
|
|
|
malamedika
|
zdaj je tudi meni tega dovolj. Lidija zakaj se razburjaš če imaš čisto vest in še vedno mi nisi odgovorila zakaj so bile podarjene stvari v albumu druge uporabnice in po mojem učerajšnjem uprašanju zakaj nekdo drug prodaja podarjena oblačila si na hitro vse prestavila v svoj album ,umaknila oglase iz bolhe pa se ti zdi to fer do drugih ki so ti stvari podarili.Pa ne mi rečt da je bila pomota no saj nisem stara 5 let da me imaš dobesedno za norca. Res je jaz sem ena tistih ki si ji podarila obleko za mojo večjo hči ,pa voziček tega se jaz ne sramujem priznat ,če misliš da dosežeš kaj s prijavo na policiji ti kar jaz se ne bojim
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 6:56:24
|
|
|
|
malamedika
|
: Oblačila-obutev Od: TraraZa: malamedika Datum: 24.03.09 22:09 Vleče tebe in vse ostalo. 99% kar ste oz. kar sem ji tudi jaz PODARILA ona prodaja. Imela je tale album tudi na bolhi. Sem šla prej gledat,pa ga je umaknila,ker se je očitno bala oz. je videla da si jo razkrinkala Meni je vseeno .Vem da ji podarila več ne bom.Ker goljufa in laže. Tudi tebi je lagala ,da je to zasebno. Če bi bilo zasebno ne bi bilo tega albuma na bolhi,ne bi bile cene gor in ne bi potem ko bi stvar prodala slike premaknila v prodano. Se pa že vidi ,da naklada 100 na h .
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 6:57:58
|
|
|
|
malamedika
|
tole sem pa jaz včeraj dobila na mail da boste videli da jaz ne lažem
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 7:22:43
|
|
|
|
cgorjanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepuhinja Joj joj punce kaj jaz to berem. Takole vam bom rekla ne nasedajte ji punca ogromno stvari dobila podarjenih od dobrih ljudi in ona to večinoma prodaja in tako služi po vseh možnih forumih se vam zdi to res prav??'Pa ji nisem nevoščjiva niti najmanj ampak ni fer do drugih takih ki so res v stiski , želim povedat le to same pa razmislite je pa žalostno da ni dobrota nič cenjena Ja tudi js imam tako informacijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2009 7:34:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 7:43:27
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula no super, a se lahko me dve nekje dobimo in skupaj obvladamo do konca da ne bom jaz obtožena za kakšne neumnosti? No žal tole ne bo izvedljivo,ker sem nosečka in bruham ter ležim na postelji.Sem pa napisala že na ZS da bi rada naslov in če niso romi jim z veseljem ponudim paket plenic in podobno .Žal pa imam z romi zelooo slabe izkušnje
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 7:46:25
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Jaz bi pomagala, ker imam kar preveč oblačil za dojenčka, ampak po tem kar sem prebrala tukaj, pa raje ne, bom kar podarila tistim, ki jih poznam, in to res potrebujejo. Pa na eni temi sem zasledila, da prosiš za oblačila za nečaka.. Ma ne mi rečt, da vsem pomagaš, brez da oni vejo al kako? Nekako čudno...
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 7:47:25
|
|
|
|
TRIŠ
|
No sedaj pa preberem še stvari ki so resnično žalostne .Škoda kajti zaradi takšnih potem ne dobijo ničesar tudi tisti ki so tega resnično potrebni .
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.3.2009 7:51:23 >
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 9:29:21
|
|
|
|
caligula
|
ker imam dovolj teh obtoževanj, sem se odločila, da katera želi pomagati sosedi, naj mi posreduje telefonsko številko,kontakt na zs in bom ji odnesla pa naj pokliče iz pošte če ji bo zneslo, ker telefona nima. jaz se ne mislim več izpostavljat za nekoga, da me bo potem kasneje blatila. pa se boste dogovorili o prevzemu in pošiljanju. lp
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 9:31:32
|
|
|
|
caligula
|
angel_rebelde... ??? lej, ne poznaš ne mene ne moje družine in prosim ne obtožuj brezveze vedno je bilo tako, da samo revež pomaga revežu! in potem je dobrota tepena, ko bi bilo bljš da sem vse vrgla v smeti ali pa odnesla na karitas!
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 13:53:24
|
|
|
|
caligula
|
jaz še vedno upam da se bo najdla katera ki bo pomagala.danes grem k njim pa poslikam in v kolikor katera želi ji na mail pošljem slikce v kakšnem živijo na zs naj mi piše tista ki je pripravljena pomagati druge se prosim zadržite komentarjev hvala
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 14:32:50
|
|
|
|
water lily
|
Kako si lahko zamisliš pomagati ljudem, kateri za to sploh ne vedo. Govorit o njih. Govorit kako bodo hvaležni. Jih po tvoje "presenetiti". Govorit kaj rabijo. Govorit da boš poslikala v kakšnem živijo Pa sploh ne veš kako jim je ime pa koliko so stari. Sploh jih ne poznaš. Pa bi slike lepila? Osebne slike?! Brez dovoljenja Si kdaj pomislila da bi preprosto stopila do njih in vprašala če lahko kako pomagaš?
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 15:00:19
|
|
|
|
caligula
|
danes sem stopila do njih preden sem napisala da bom slike prilimala in gem sedaj do njih d mi povedo kaj točno potrebujejo poleg vozička sicer pa vidim da je preveč ljudi tle ki se bojijo, da jim bo krona z glave padla. bom že sama pomagala, sej sem si sama zamislila in jih jaz gledam kako životarijo in jaz vem kako je to hudo ker sem šla skoz to! hb da se vsaj razumeta in ni nasilja kot je bilo pri meni sem prosila da se tiste ki nimate namena pomagati zadržite komentarjev...
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 15:42:37
|
|
|
|
Petr_a
|
Liidjo poznam in bom samo to rekla: je dobra oseba. Vedno priskoči na pomoč,če jo kdo potrebuje verjamite ali pa ne lep materinski dan
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 15:55:57
|
|
|
|
innchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula http://www.ringaraja.net/forum/pomo%C4%8D_%C5%A1tudentki_-_bodo%C4%8Di_mamici_samohranilki/m_3332485/tm.htm no pa naj s tle punce povedo kaj sem vse dala iskalki pomoči... pa bmwejka... pa še in še! sej meni je vseeno, ampak resnično, naj se pomaga tistemu ki to potrebuje! in tale družina potrebuje pomoč! sej ne prosim zase! jst sem pa ena tistih,ki jim je caligula pomagala oz. moji zelo dobri prijateljici, ki ko je zanosila ni imela nič,da bi sploh lahko kupila karkoli za svojega še nerojenega otročička...tako pa ji je caligula prijazno odstopila oblačila zanjo, za otročička, stajco,lupinco,košaro za nošenje,gugalnik,pliškote in še in še, dobili smo se pri njej,domov smo odšli s polnim avtom stvari tako zanjo kot za otroka, in za njih nisva odštele niti centa! tako da jaz res ne verjemem nakladanju o tem,da stvari prodaja,ker do zdaj jih je nama in še komu podarila, tako da malo razmislite preden kogarkoli kaj obtožite! jaz lahko dobljene stvari tudi slikam in jih pripopam gor,da boste vse videle,če ne verjamete... in še to,če je kaj prodala je prodala to kar je sama kupila in ji drugače ni zneslo, z majhnim otrokom in nič dohodki in v taki situaciji kot je bila, ji noben ne more zamerit! vse te ki imate toliko povedat čez njo,posiusite vsaj en mesec zdržati v taki situaciji brez denarja! moja prijateljica je v podobni situaciji, in na srečo so še osebe, kot je caliguala in še par uporabnic tega foruma,ki nama je priskočilo na pomoč, ko jo je res rabila in le z njihovo pomočjo ima zdaj vse kar rabi za prihod dojenčka,ki naj bi bil konec tega meseca!
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 16:33:41
|
|
|
|
malamedika
|
jaz se ne mislim več kregat z nobenim tule mi je šlo pa res na živce ker sem dobivala po mailu različne opazke ker sem caliguli tudi sama veliko stvari podarila češ da po domače povedano vse nateguje in stvari povsod jemlje potem pa jih prodaja zato sem včeraj tudi prilimala kaj dobivam da ne izpadem jaz najgrša,ker vem kaj pomeni biti v stiski in sem človek ki rad pomaga pa ne samo tule na tem forumu pomagala sem že mnogokateri družini . J
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 17:47:55
|
|
|
|
innchy
|
jst sem se pa še neki spomnla...caliguli očitate da je brez vednosti družine objavla te stvari... jst sem tud na lastno pest napisala post v katerem sem opisala prijateljičino situacijo, ona tega sploh ni vedela, dokler nisem dobila prvih sporočil od ljudi,ki so hoteli pomagati. nisem ji pa povedala iz enega zelo preprostega razloga. kaj če bi ji jaz že prej omenila, da bo dobila kaj stvari za otroka in tako dalje, potem pa od tega ne bi bilo nič,če tukaj ne bi mogli pomagati? zanjo bi bilo to samo še eno v nizu razočaranj, tako pa sem raje naredila isto kot caligula in ji povedala šele potem,ko so bile stvari domenjene. in verjamete ali ne,tega mi ni zamerila, meni pa je uspelo da sem ji pomagala s pomočjo dobrih ljudi, ne bi pa prenesla, da bi ji po vseh razočaranjih,ki jih je imela v prvih mesecih nosečnosti,še jaz naredila več škode,kot koristi!
|
|
|
|
RE: soseda ima sinka Lukca 25.3.2009 20:21:47
|
|
|
|
caligula
|
oj stanje je takšno nimajo popolnoma nič praktično na pol prazno stanovanje starejši sinko je 7 let, oktobra bo 8, težko je bilo najti pravo cifro koliko nosi ker ima vse obleke zavihane in so skor vse 164 mali bo 3 mesece in nosi še vedno 56, oblečen je pa v 74ke zavihane, ker je to dobila, drugega nima jaz sem jim odnesla oblačila 62/68 dve vreči nekaj kozmetike,plenice, zmenila sem se tko: posredujete mi kaj imate in kdaj bi lahko prevzeli šel bo mož s sodelavcom en dan npr okol. ker nočem biti spet nekaj obtožena brez razloga
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?