lučka 25
|
Dooooobeeeeer dan Danes ali prekipevam od energije, ali pa bi spala. Ma sem jaz čudna........pa šele sedaj sem to opazila. neela, ta tvoja "krava za dobro jutro" je pa tako šponska, da se ne da povedat. Noro dobro. Vidim, da si si vzela prost dan in prešpricala izpit. Ti samo spi, zdaj ma dober razlog. Ja, tvojega pa kar slišim kako govori da vedno najdeš izgovor, da ti ni treba..... suzi, super da si bolje. Še malo p boš dobila v varstvo otročka ali dva. Je pa res, da je kr bolje, da ti vstavijo enega. Meni bi tudi, ampak ker je bil drugi tako slaboten in edini, ki je še ostal (zamrznitve pa ne bi zdržal), smo vstavili kar oba. tecnobica, nič naj te ne sklrbi. Saj punkcija ni tako zel boleča, pa samo 10, maksimalno 20 minut traja. Meni je Reš vmes naredil malo pavze, da sem se odahnila in nato vprašal, če lahko nadaljuje. Suzi je bolelo toliko zato, ker ima tako obrnjeno maternico in še pred jajčnikom. Saj tako in tako nas čaka še porod, ki pa traja dalj časa, pa so š vse preživele, me bomo pa tudi. Uf, se delam korajžno, po drugi strani me je pa prav strah poroda, kako izgleda, ali bo bolelo, če bo vse v redu,....Še dobro, da bo moj zraven, ki je tako umirjen, nima težav s krvjo invsem skupaj, da mi ne bo treba skrbeti še ali bo skup padel , pa zelo pomirjujoče deluje name, me zna skulirat. miška, kako kaj napreduje obnavljanje? Z mojim sva tako uživala, ko sv obnavljala stanovanje, ko sva podirala stene, risala načrte za nove stene (malo zavite, stopničase) za velbe, pa vzorčno polaganje ploščic. Moj je še posebej padel notri. Tako, da sedaj po 5 letih še vedno kdaj pa kdaj zavijeva v trgovino s pohištvom pa s ploščicami in ugotavljava, kako bi se dalo kaj narediti drugače. Zadnjič je moj rekel, da bi eno stanovanje kupil in obnovil pa nato prodal, samo zato, da bi si spet dal duška. Predno sva se preselila v skupno stanovanje, sva bila skupaj 10 let in med tem časom je moj svojo sobo preuredil (ali zamenjal poohištvo, ga prestavila,...) kar 6x. no zdaj sem ga malo ustavila, da pri nama ne ekspirementira več toliko.
|