|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   egipt - malo me skrbi - atentati in poročno p...
6.5.2005 11:25:20   
KIRA
najina dobra prjatla sta se prejšnji mesec poročila. sem dala slikce gor, če se spomnite.:bravo:

sedaj pa sta na poročnem potovanju v egiptu.:love: sicer v hurgadi - ampak me vseeno malo skrbi,:zmeden::zmeden: ker so prejšnji mesec bili 3 atentati na turistične avtobuse. najbrž bosta šlla na tiste izlete k znamenitostim (Kairo, Ausan, ABu simbel, Luxor, Gizeh....)

jaz upam, da živa in zdrava prideta nazaj. po pravici povedano - niti me egipt toliko ne zanima, ker je preveč skomercializiran, niti zdaj ne bi šla tja, ker se mi zdi prenevarno, če bi se že odločila za potovanje. raje kam drgam, kjer je malo bolj ziher..

kako pa ve gledate na to??

sicer je pa letos zgleda poroka zelo aktualna.9nebesa ravno včeraj je še en prjatu rekel, da mu bo cigu padu na glavo in se bo poroču. :bravo: ta je predzadnji. zdaj ostane ledičen samo še moj svak, ki sicer že par let živi z dekletom, a baje o poroki ne razmišljata...

:metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.5.2005 11:33:32   
Pajaca
Če jima je to usojen jima je. Če ne bi bla v Egiptu bi ju doletel v Piranu al pa doma.

Men je prjatlca povedala zgodbo o njeni znanki. Gospa je imela sina ki je latal po svetu in ga ni bilo nič doma. Njo je skrbelo in skrbelo kaj se mu bo zgodilo. Potem pa ji je nekoč doma rekel, da se gre sankat na hrib za hišo. Nje ni skrbelo, saj se je tam sankal že kot otrok. No pa se je zaletel v smreko in umrl. Povsod je bil, a doletelo ga je ravno doma.

Tko da kaj češ, po moje jima bo čist fajn in uživata na potovanju.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2005 11:37:19   
Olivija
mi smo bli v Egiptu 1998 - ravno po tistem velikem atentatu v Luxorju. Zanimivo je, da nas niti približno ni bilo strah, smo pa imel stalno spremstvo policajev, ko smo še skupaj potovali v skupini (en teden smo potem samo raziskovali preostali Egipt).
Je blo pa tudi fino, ker je bilo zelo malo turistov, kar pa seveda za domačine ni bilo ugodno.

Nevem, mene te atentati ne ganejo, nekak si mislim, če je bil zdaj en velik atentat bo ziher en cajt mir. So pa Egipčani zelo prijazni in tudi Egipt je zelo lep in zanimiv. V Izrael se pa trenutno verjetno res ne bi odpravila, je pa to vse drugače, ko imaš enkrat otroke, ker imaš pač drugo odgovornost in moraš mal tudi na njih pomislit.

Komaj pa čakam, da bodo mulci dost veliki in upajmo da bodo navdušeni nad zgodovino, potem pa veselo po svetu. :bravo:

LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2005 11:38:28   
KIRA
hm.... to je že res. pa me vseen malo skrbi. zlo dolgo smo že prjatli in bi blo grozno, če ju naenkrat ne bi blo več. pa še v eni tuju državi, miljon kilometron vstran...
(saj ne miljon, pa vseeno)
drgač sem jima pa tud jaz želela lepo potovanje pred odhodom, pa da pridejo 3 nazaj. hihi... :hudicek:
ne resno. saj se veselim tudi zanju in jima z vsega srca privoščim, pa me vseen malo skrbi.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2005 12:14:23   
Anonimen
Poglej, jaz v Egipt hodim vsako leto in tako varovane države še nisem videla. Atentati pa se dogajajo v vseh muslimanskih državah in na to se bomo morali kar lepo navadit... če mene vprašaš, sta lahko brez skrbi. Je pa res, da je treba malo pazit in se ne izpostavljat. Midva z možem sva tudi včasih sama najela taksista in se podajala na razne destinacije, no, tega si zdaj ne bi več upala.
Egipt še zdaleč ni skomercializiran, no, če se greš Luxor ipd. mogoče ja, sicer pa ne. Tako lepega morja tako blizu ne boš našla.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2005 12:21:28   
KIRA
torej sem lahko mirna??? sej vem ,da se sekiram za prazen nič, ampak ko si si z nekom tako dober in tako dolgo... saj razumete..
pravi prjatli so pač redki, pa sem pač mal cvikala. sicr pa niti ne vem, če vesta za atentat. ju nisem hotla sekirat s tem, naj pač uživata poročno potovanje.
hvala punce.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2005 13:30:06   
k1
tudi midva sva bila lani tam na poročnem potovanju - mi smo prišli trije nazaj :sloncek::sloncek::sloncek: in želim, da bi tudi tvoji prijatelji pripeljali kakega ilegalca :duda: preko meje, hehe... :) tako kot mi!

za varnost ni panike, kaj tako varovanega glede turistov še nisem videla, in to vse na diskreten način, tako da sploh ne veš, da imaš v bistvu varnostnika poleg na izletih in da se točno ve, kdaj in kje se turist nahaja. teroristi pa so itak že povsod, če bi tako gledali, potem bi lahko samo še doma sedeli za pečjo in čakali, da kak cigl ne pade na nas in nas ubije...

če ima kdo pomisleke glede egipta - tudi jaz ga priporočam, ker morje je edinstveno :sloncek:, ljudje ZELO prijazni in skratka vse pohvale glede potovanja tja!

lep dan

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2005 13:36:24   
babylove
Meni je Egipt zelo všeč in bi res rada šla 1x videti ta egipčanska čuda, ampak - moj niti pod razno ne gre tja niti me ne pusti iti brez njega. 11 let dela v vojski in pozna situacijo, Egipt ima skupine specializirane za 'turistični terorizem'.
Sama sem pa mnenja, da se ti zgodi pač to, kar ti je usoda namenila, in sem tudi takoj po 11. sept. veselo z letalom letala naokoli, ko so bili še vsi prestrašeni.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2005 13:40:49   
Anonimen
Skupine, specializirane za turistični terorizem, ima tudi Tunizija in Alžirija, pa tudi marsikatera druga muslimanska država. Tudi v Turčiji je že kaj zletelo v zrak, da o Korziki (ki sicer ne spada mednje) ne govorim... eno od poletij, ko sem bila tam 3 tedne, je bilo 24 atentatov!

Če nam je namenjeno, nas doleti tudi doma na kavču... je pa prav, da smo na svojih potovanjih previdni in da ne "iščemo".

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2005 13:51:59   
babylove
Šele zdaj sem šla prebrat zgornje poste. Seveda so turisti v Egiptu krasno varovani - zakaj le? Jaz grem raje tja, kjer se mi ne more kaj takšnega zgodit, kot pa nekam, kjer me ultra zavarujejo ravno zato, ker se napadi dogajajo. Sicer so po mojem vedenju turistična naselja izolirana od domačinov, ampak ogledat si je pa tudi kaj treba in torej nos ven pomolit. Kljub vsemu pa bi za Egipt tvegala...

Turčija je itak znana po tem, da človekovih pravic ne poznajo in je bilo že dosti primerov, ko so turiste zaprli za nič (recimo ker niso imeli dokumentov s sabo na plaži). Korzika je pa poglavje zase, Korzičani (avtohtoni, ne pritepenci) želijo avtonomijo in ne priznavajo francoskega državnega aparata, zato recimo bombardirajo policijske postaje in žandarmerije. Francija ima recimo trenutno velik problem z rekrutiranjem žandarjev za delo na Korziki, ker nihče s kontinenta noče tja, se vsi bojijo.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2005 14:02:06   
Anonimen
Samo kaj nam pa potem ostane? :)-
V Aziji nas bo odplaknil tsunami ali pa pretresel kak potres, v Egiptu nas bodo teroristi, v Turčiji na veliko ugrabljajo, v Ameriki te zaprejo, če se v letalu skregaš s stevardeso,... v Korziki te pa tudi lahko nese v zrak, če se znajdeš pred kakim ciljem separatistov ali pa te požge kateri od podtaknjenih požarov. ;)

Po moje je potebno malo zdrave pameti in brez paničarjenja. Najde nas lahko povsod... kot tisti par, ki je po 11. septembru potovanje v Egipt zamenjal za potovanje v Kobenhaven (poročno potovanje), potem pa se je ravno v to letalo na letališču zaletela ena majhna cessna in vse skupaj je šlo v zrak...

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2005 16:06:20   
babylove
Selena, dobro vprašanje. Ponujam odgovor:
Najprej se sprehodite po solinah, spležite na Triglav in ostalo čudovito gorovje, raziščite zares prekrasne podzemne jame, se zapeljite med zelene griče na Goričkem - kdo si upa reči, da Slovenija ni najlepša?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.5.2005 18:10:25   
Anonimen
Jaz :)-.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.5.2005 1:35:19   
Annny
Ponavadi je tako..ravno takrat, ko je človka strah, je najbolj verjetno, da ga kaj neprijetnega doleti..
Mirno noč;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.5.2005 15:18:57   
Antigona
Živjo!

Midva z možem sva bila lansko leto na poročnem potovanju v Egiptu in sicer en teden na potovanju in en teden v Hurgadi.
Moram reči, da so ljudje izredno prijazni in da sem se počutila popolnoma varno. Res je da na vsakem koraku stoji turistična policija in sicer od tistega atentata na turiste v Luxorju, mislim da leta 97.

Je pa res ogromno za vidt in moram rečt, da mi ni žal da sva izbrala to destinacijo. Slikce oz. fotoreportažo si pa lahko ogledaš na tejle strani:
http://www.medit-foto.com/fotografija.htm
in sicer pod menijem fotogalerije, fotoreportaže. Naju sicer na slikah ni, ker je to pač predstavitvena internet stran.

Upam, da ti bodo slikce nazorno pokazale da imaš ogromno za vidt in doživet, pa nikar ne skrbi za njiju saj uživata 300 na uro!!!
Če ti je usojeno, te res lahko doleti tudi doma...
Držim pesti za ta tretjega :)-

Lp, Antigona

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?