KIRA -> egipt - malo me skrbi - atentati in poročno potovanje (6.5.2005 11:25:20)
|
najina dobra prjatla sta se prejšnji mesec poročila. sem dala slikce gor, če se spomnite.:bravo: sedaj pa sta na poročnem potovanju v egiptu.:love: sicer v hurgadi - ampak me vseeno malo skrbi,:zmeden::zmeden: ker so prejšnji mesec bili 3 atentati na turistične avtobuse. najbrž bosta šlla na tiste izlete k znamenitostim (Kairo, Ausan, ABu simbel, Luxor, Gizeh....) jaz upam, da živa in zdrava prideta nazaj. po pravici povedano - niti me egipt toliko ne zanima, ker je preveč skomercializiran, niti zdaj ne bi šla tja, ker se mi zdi prenevarno, če bi se že odločila za potovanje. raje kam drgam, kjer je malo bolj ziher.. kako pa ve gledate na to?? sicer je pa letos zgleda poroka zelo aktualna.9nebesa ravno včeraj je še en prjatu rekel, da mu bo cigu padu na glavo in se bo poroču. :bravo: ta je predzadnji. zdaj ostane ledičen samo še moj svak, ki sicer že par let živi z dekletom, a baje o poroki ne razmišljata... :metulj::metulj:
|
|
|
|