|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: paketi...
1.4.2009 11:11:51   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: mibi

kdaj pa prejmeš denar al pred porodom al po porodu?

paket dobiš pred porodom in to cc en mesec pa ni važno a je dnar a je paket, jz sem dala v marcu not in sem rekla za denar pa mi je rekla da ga bom dobila enkrat v začetku aprila PDP pa imam 23.5

Denar boš pa dobila nakazan 11. aprila, ker se vedno nakazuje 11. v mesecu. Vsaj za paket je tako.

LP,

Se opravičujem, denar bo nakazan 9. ali 10. aprila, ker 11. je ravno sobota.

Lp,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.4.2009 11:19:46   
anika87
Tia12, verjetno nisi opazila, da sem postavila še eno vprašanje za tebe, ker zgleda da maš ti to bolj v malem prstu... pa lepo prosim, če mi odgovoriš, če veš.

A misliš, da bojo kaj težili na CSD-ju, če bom šele 2 dni pred začetkom porodniške, se pravi 10.6. prišla rihtat papirje, ko porodniško naj bi pa začela že 12.6. A misliš, da bo kakšen problem, bi morala meti že prej kot šele dan dva pred začetkom porodniške vse zrihtano? Pa tisti denar, ki ga bom vzela v tem primeru recimo ni problem, tut če bo julija, ko bo user posted image že z nami.

user posted image user posted image user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.4.2009 11:26:21   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Tia12, verjetno nisi opazila, da sem postavila še eno vprašanje za tebe, ker zgleda da maš ti to bolj v malem prstu... pa lepo prosim, če mi odgovoriš, če veš.

A misliš, da bojo kaj težili na CSD-ju, če bom šele 2 dni pred začetkom porodniške, se pravi 10.6. prišla rihtat papirje, ko porodniško naj bi pa začela že 12.6. A misliš, da bo kakšen problem, bi morala meti že prej kot šele dan dva pred začetkom porodniške vse zrihtano? Pa tisti denar, ki ga bom vzela v tem primeru recimo ni problem, tut če bo julija, ko bo user posted image že z nami.

user posted image user posted image user posted image

POMOČ OB ROJSTVU OTROKA Pomoč ob rojstvu otroka je enkratni denarni prejemek, namenjen nakupu opreme za novorojenca. Namesto denarja je mogoče v enaki vrednosti izbrati opremo za novorojenca v obliki zavitka.
Kdo ima pravico do pomoči ob rojstvu otroka?

Pravico ima vsak otrok, katerega mati ali oče ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Pravico uveljavlja mati ali oče.

Kje se pravico do pomoči ob rojstvu otroka uveljavlja?
Pravico uveljavlja mati ali oče pri centru za socialno delo, ki je krajevno pristojen po materinem stalnem prebivališču. Če mati nima stalnega prebivališča v Republiki Sloveniji, pravico uveljavlja oče pri centru za socialno delo, ki je pristojen po očetovem stalnem prebivališču.

V katerem roku je potrebno pravico uveljavljati?

Pravico uveljavlja eden od staršev najkasneje 60 dni po rojstvu otroka. Po tem roku pravice ni več mogoče uveljaviti.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.4.2009 11:41:23   
anika87
Tia nisi me razumela. Saj mogoče sem že tečna, oprosti user posted image
Jaz sem mislila, če mi bojo kaj težili, ker tako pozno prihajam rihtat porodniško. Jaz bi šla recimo 10.6., ko dobim zadnjo plačo, 12.6. pa naj bi začela s porodniško.
Ne gre se mi za to pomoč. Gre se mi za to, če bom tako pozno rihtala porodniški dopust, če mi bojo kaj težili... ker bi to blo 2 dni pred nastopom.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.4.2009 11:44:27   
mibi
hvala tia za info.
lp

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.4.2009 12:53:55   
tia12

Jaz sem mislila, če mi bojo kaj težili, ker tako pozno prihajam rihtat porodniško. Jaz bi šla recimo 10.6., ko dobim zadnjo plačo, 12.6. pa naj bi začela s porodniško.
Ne gre se mi za to pomoč. Gre se mi za to, če bom tako pozno rihtala porodniški dopust, če mi bojo kaj težili... ker bi to blo 2 dni pred nastopom.

Glej za porodniško ne vem, ampak mislim da moras prej to urejat...daj pojdi na forum družinska zakonodaja tam zihr kaj piše.

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.4.2009 13:10:25   
ledenka

papirje moraš dat na CSD najkasneje do nastopa porodniške, tako da ti ne bi smeli težiti. jaz jih bom dala ene 10 dni pred nastopom, ker hočem, da se zadnja plača upošteva. za denar od paketa to pomeni, da ga dobiš šele naslednji mesec, če te to ne moti, ker je vse na enem obrazcu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?