|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paketi...
23.3.2009 13:04:45   
sladka_seka
zivjo
mam eno uprasanje....zanima me kje pogledat to za paket novorojencka...najlepsa hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paketi...
23.3.2009 13:18:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sladka_seka

zivjo
mam eno uprasanje....zanima me kje pogledat to za paket novorojencka...najlepsa hvala

csd-center za socialo in delo šiška: in klikneš na uno povezavo k piše novorojenček na levi strani

(odgovor članu sladka_seka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2009 13:19:03   
mani2
http://www.novorojencek.com/ 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2009 19:41:25   
sladka_seka
mene pa zanimajo vase izkusnje kaj ste si vzele

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2009 20:31:59   
tia12
denar user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu sladka_seka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2009 22:27:13   
Najaa
denar

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2009 6:24:14   
spps
denaruser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2009 13:29:07   
PC Baby
Mi smo vzeli previjalno mizico in posteljico, ker tega nismo še imeli in nam je več mamic reklo iz prve roke, da so te v zavitkih od Lip Poljčane zelo kvalitetne in lepe. in res so, včeraj smo jih dobili in sestavili in so špica nad pričakovanji.

Zraven pa sem vzela še dve tisti brisački s kapuco, da zapolnim "finančno kvoto" in so katastrofa. Pravkar jih že četrtič perem in stanovanje imam polno bombažnih muck. Strašno! Če bi otroka v to zavila po kopanju, bi se sigurno zadušil, ko bi to vdihnil!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2009 16:36:40   
josephine27
jaz sem vzela tisti zavitek k ga sama sestaviš. vzela pa sem avtosedež in isofiks, povijalne plenice, igračke pa še par malenkosti in sem bila zadovoljna. 

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2009 17:11:17   
anika87
Sladka_seka jaz bom vzela denar, bom pa naročila stvari, ki jih imajo v zavitkih od Recinkota.
Če še ne veš, lahko vzameš te enake stvari po enaki ceni po komadu, kaj hočeš in ni treba do centa natančno zračunat. Veliko komentarjev sem že prebrala, da so stvari super, predvsem te, ki zanimajo mene in jih mislim naročit, to so previjalna Lana, posteljica Božena, jogi, banjica, pa mogoče še kaj, ne vem.

Bom naročila od Recinkota, tako da mi ni treba skrbet, če bo za 269,90 evrov al ne...
Malo si še preračunaj in poglej po netu:
http://novorojencek.com/shop/products.php?cat=9
in:
http://www.recinko.si/products.php?cat=7&PHPSESSID=718a274fa802a0ab159c96f368abd458

Tukaj imaš pa še nekaj komentarjev:
http://www.ringaraja.net/forum/Recinko/m_3983761/tm.htm
in
http://med.over.net/forum5/read.php?117,5362091

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2009 14:47:57   
mibi
kdaj pa prejmeš denar al pred porodom al po porodu?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2009 15:08:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mibi

Jaz sem po porodu, ker sem oddala na koncu meseca aprila (rodila junija), kjer že zaključijo izdajanje odločb. Tako sem dobila komaj v juniju, čeprav bi mogla meseca maja.Ampak naš CSD je bog in batina, morjo imet odločbe izdane pred koncem meseca.user posted image

(odgovor članu mibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2009 18:06:25   
anika87
Jaz sem klicala že na CSD, da vprašam kdaj točno začnem s porodniško (ker sem na bolniški že), pa se vprašala tudi to, samo nisem več prepričana, če sem si prav zapomnila... ampak mislim da že pred porodom, mislim, da mi je rekla, da bom junija dobila, ampak moram maja prnest papirje, mi je rekla naj pridem v začetku maja s potrdilom o PDP, pa bomo vse zrihtale, tudi za občino ti dajo na CSD-ju, potem pa zrihta ati, ker se mi zdi da dobiš, po porodu...
Da ne boš pozabila, tudi občina da nekaj dinarčkov user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2009 18:09:51   
Anonimen

paket dobiš pred porodom in to cc en mesec pa ni važno a je dnar a je paket, jz sem dala v marcu not in sem rekla za denar pa mi je rekla da ga bom dobila enkrat v začetku aprila PDP pa imam 23.5

(odgovor članu mibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.3.2009 18:23:54   
Dudica1
ma jaz sm vlogo oddala 18 februarja...odločba za denar je pršla šele prejšnji ponedeljek...denarja pa še ni ... user posted image ...jaz mam pa rok čez en mesec...user posted image ...nevem sploh kako si to predstavljajo da je to denar za nakup otroške opreme,če pa prej rodiš preden dobiš denar...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.3.2009 20:43:11   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma jaz sm vlogo oddala 18 februarja...odločba za denar je pršla šele prejšnji ponedeljek...denarja pa še ni ... user posted image ...jaz mam pa rok čez en mesec...user posted image ...nevem sploh kako si to predstavljajo da je to denar za nakup otroške opreme,če pa prej rodiš preden dobiš denar...user posted image

Denar za paket se nakazuje 11. v mesecu. Se pravi, če si odločbo dobila prejšnji teden, boš denar dobila nakazan 11. aprila.

Več si lahko prebereš na spletni strani CSD LJUBLJANA ŠIŠKA.

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.4.2009 8:29:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Denar za paket se nakazuje 11. v mesecu. Se pravi, če si odločbo dobila prejšnji teden, boš denar dobila nakazan 11. aprila.

Več si lahko prebereš na spletni strani CSD LJUBLJANA ŠIŠKA.

LP,

no sej do takrat lahko pa že trikrat rodim....to mislim a ne...da je to denar za otroško opremo pa če greš prej si nimaš z tem kaj pomagat...user posted image

hvala za inf.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.4.2009 8:57:13   
tia12
To je samo pomoč ob rojstvu otroka...drugače bi se morala izplačevat šele po rojstvu, ko dobijo oni na CSDju podatek, da je otrok živorojen...tko da, to je sam dobra volja naše države.

K pa ni dolžna, dajat denarna sredstva pol leta pred rojstvom otroka...sej zato se pa lahk odločiš za denar namesto paketa, in že prej sama kej kupiš potem pa ko dobiš denar od CSDja imaš vsaj nekaj za pokrit tisto s čimer si nakupla opremo za otročka. K ni res?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.4.2009 8:58:26   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

paket dobiš pred porodom in to cc en mesec pa ni važno a je dnar a je paket, jz sem dala v marcu not in sem rekla za denar pa mi je rekla da ga bom dobila enkrat v začetku aprila PDP pa imam 23.5

Denar boš pa dobila nakazan 11. aprila, ker se vedno nakazuje 11. v mesecu. Vsaj za paket je tako.

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.4.2009 9:02:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

To je samo pomoč ob rojstvu otroka...drugače bi se morala izplačevat šele po rojstvu, ko dobijo oni na CSDju podatek, da je otrok živorojen...tko da, to je sam dobra volja naše države.

Jaz sem jo itak dobila po rojstvu.user posted image Zarad njihove politike izdajanj odločb.user posted image  

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.4.2009 9:03:05   
anika87
Tia12, a misliš oz. mogoče veš - a bojo 10. v mesecu tudi dost "hitro" oddani papirji, da dobim 11.?
Jaz imam namreč plačo na 10. in bi kar počakala, ker zdaj sem na bolniški, bom pa šla ta mesec na dopust, pa mi ni panike za ta denar in bi kar počakala mogoče do 10.6. user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.4.2009 9:09:28   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Tia12, a misliš oz. mogoče veš - a bojo 10. v mesecu tudi dost "hitro" oddani papirji, da dobim 11.?
Jaz imam namreč plačo na 10. in bi kar počakala, ker zdaj sem na bolniški, bom pa šla ta mesec na dopust, pa mi ni panike za ta denar in bi kar počakala mogoče do 10.6. user posted image

Dobila ga  boš potem naslednji mesec, torej v tvojem primeru 11.7.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.4.2009 9:14:11   
anika87
Aha, hvala Tia12.
No bom še vidla, mogoče bomo pa tut to počakali... si bom preračunala, kakšna bo razlika, če počakam plačo.
Lp

Zala,

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.4.2009 9:54:09   
anika87
Tia12, imam še eno vprašanje, če mogoče veš, vidim, da maš ti to bolj naštudirano...
Jaz imam rok 10.7., se pravi da začnem s porodniško 12.6.
A misliš, da mi bojo kaj tečnarili na CSD-ju, če bom pršla šele 10.6. rihtat stvari, če mi ni panike kdaj dobim denar?

Zala,

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.4.2009 10:32:37   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Jaz sem oddala 25.marca in mi je rekla, da dobim denar nakazan 9.aprila. Odločbo sem pa dobla 2 dni po tem, ko sem dala vlogo. Upam, da bojo še z nakazilom tako expresni kot z odločbo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?