Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:38:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja nalini vas vse lepo pozdravlja...če bo vse ok, gre jutri domov pozravi jo nazaj in komaj čakamo da se nam javi ja tudi z moje strani kaj veš...mogoče pa bomo že letos tako seksi, da bo mladim tipom v kopališču, na morju kar gate trgal
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:39:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 joooj ta vreme, mene je čist zdelal....sem zdle spala, pa bi lahko šla kr nazaj spat . kpmk- je danes tudi bolj nedružabna.....upam da nam ni v Rim pobegnala junonca-pa misliš da je dost če si planice na 40 prala???Jst jih bom mnda kr vseen prekuhala , klinc ka pa veš kake so tte barve Sej glavn da so lepo zarobljene in bolj mehke detelja-a uno moje sporočilo si pa spregledala citiram " da ne boš šla kaj pokvarjenega počet" sem prebrala, ampak še nisem imela časa komentirat...ne ne, bom še vstrajala, da bo dragi vse poštimal miška-ko si ti na rr je kr bolj pestro , super da imaš tudi zdaj po porodo nekaj časa za nas NenaLena-tvoje poste pa vedno rada preberem ko nam vsem tak lepo odpisuješ....bi si tudi že zaslužila 5 zvezdic, sam kaj ko so le te omejene na št. postov in ne na dolžino . A si že naročila kremo Handensa? sonček-vidiš ko si ti žalostna smo vse s tabo in te pogrešamo na rr , se mi zdi da smo tukaj postale res prave prijateljice, predvsem iskrene....kljub temu da se nekatere še nismo videle . Marsikatera moja kolegica ne ve za tegobe, ki me pestijo iz dneva v dan....vam pa jih lahko zaupam...HVALA VAM PUNCE tako se govori .
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:40:06
|
|
|
|
sonček85
|
akina.hello ,lepo da si se javila da si še 2v1 in predno greš le glej da nas bvestiš ali pa ko rodiš da nas obvestiš da se bomo veselile s tabo Sem pa zadnjič videla tiste robčke za hemoroide v dm in mislim ,da je bila cena okoli 5e
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:40:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? jA TUDI MENE zanima,samo po moje ima to otroček za začetek dovolj.kATERA ve naj prosim pove,da bomo vedele prvorodke mal poglej nazaj...sem napisala, kaj so nam v mš rekli...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:41:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? baje se otrok najprej odžeja z mlekcem in pol naje...sicer pa nas so rekli, da mu naj damo prekuhano vodo...ali pa on komarčkov čaj...sicer so rekli, da čim manj sladkano, ker ko se na sladkor navadijo nočejo več drugo pit... ja pa to že kr na začetku???? Ka pa če se pol na flaško navadi pa zize noče več??
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:42:30
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Uh, kake hude slikce mate Se samo na hitro oglasim, da ne bose mislile, da sem že bla v Rimu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:44:01
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? baje se otrok najprej odžeja z mlekcem in pol naje...sicer pa nas so rekli, da mu naj damo prekuhano vodo...ali pa on komarčkov čaj...sicer so rekli, da čim manj sladkano, ker ko se na sladkor navadijo nočejo več drugo pit... ja pa to že kr na začetku???? Ka pa če se pol na flaško navadi pa zize noče več?? ja, tako so nas učili v mš...ja, pa saj če ne boš imela dovolj mleka mu boš tudi po flaški dodajala mleko...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:45:24
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? jA TUDI MENE zanima,samo po moje ima to otroček za začetek dovolj.kATERA ve naj prosim pove,da bomo vedele prvorodke mal poglej nazaj...sem napisala, kaj so nam v mš rekli... Brigita tudi jaz sem se to spraševala. Pa ko sem eno babico to vprašala, me je skor nazjala, da kaj misilim, da s stekleničkami sam škodo delamo in da je dojenje prvih 6 mesecev popolnoma dovolj. Sam glede na to, da bo poletje kar vroče, me ni lih prepičala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:45:33
|
|
|
|
akina
|
Seveda bom javila. Ampak mislim, da še nič ne kaže. 2.4. imam pregled pa bomo videli, če se že kaj pripravla.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:45:51
|
|
|
|
detelja
|
sonček ti tko pakiraš punce na letalo za rim.... daj mal ti te karte vrži pa povej katera je naslednja (sam mene pusti še na miru) no, tko potihem mi prišepni kdaj imaš filing, da bo za mene pristalo letalo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:46:08
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: akina Po dolgem času še pozdravček od mene. Sem vas občasno brala tako, da sem vsaj malo na tekočem z vsemi novicami. Čestitke vsem mamicam, ki že cartajo. Sama že komaj čakam, da grem rodit. Brigita23, mene tudi mučijo hemoroidi. Sem si tudi nabavla to kremo iz Avstrije. Meni se že to vleče 10 dni, pa ne zgleda, da bi bilo pred porodom kaj boljše. Mislim pa, da nimam tak hudo, kot si imela ti. Ti si že ok? no lepo da si se nam malo oglasila, da vemo da si ok in še 2v1 ....kar pa se mojih hemeroidov tiče, bodo tudi vrjetno počakali do poroda...mam kr fejst edino bolečina je malo popustila ali pa sem se že tako navadila na njo, da jo manj čutim ....še vedno dajem gor obkladke od žajbla, mažem s kremama Modulex in Handensa, uporabljam mentolove hladilne robčke po vsaki uporabi WC in 1xna dan svečko. Tako da upam da me vsaj bolelo ne bo med porodom, bo pa vrjetno potem kr hudo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:46:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? jA TUDI MENE zanima,samo po moje ima to otroček za začetek dovolj.kATERA ve naj prosim pove,da bomo vedele prvorodke mal poglej nazaj...sem napisala, kaj so nam v mš rekli... predno jst vse preberem za nazj ,k ne folgam pisat že ti odgovoriš hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:47:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Uh, kake hude slikce mate Se samo na hitro oglasim, da ne bose mislile, da sem že bla v Rimu
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:49:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? jA TUDI MENE zanima,samo po moje ima to otroček za začetek dovolj.kATERA ve naj prosim pove,da bomo vedele prvorodke mal poglej nazaj...sem napisala, kaj so nam v mš rekli... Brigita tudi jaz sem se to spraševala. Pa ko sem eno babico to vprašala, me je skor nazjala, da kaj misilim, da s stekleničkami sam škodo delamo in da je dojenje prvih 6 mesecev popolnoma dovolj. Sam glede na to, da bo poletje kar vroče, me ni lih prepičala. ej z tem dojenjem so tečni ko driska ja, kaj pa če nimaš dovolj mleka, kaj pa če dojenje ne steče...nam je tako babica rekla v mš....da lahko poleg tega da dojimo dajemo prekuhano vodo ali pa kak čaj...sam, da naj pazimo na sladkor v teh instant čajih...da se ne bi preveč hitro navadili na to in pol ne bi hoteli drugega pit...če pa ne bom imela dovolj mleka pa bom itak dajala flaško otroku...ali kaj žličko???? majke mi me razkurijo z tem dojenjem, dojenjem, dojenjem...kot, da to vsen steče...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:49:06
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Uh, kake hude slikce mate Se samo na hitro oglasim, da ne bose mislile, da sem že bla v Rimu lepo od tebe, da vemo da nisi pozabila na nas čveke ....slikce so pa hude ne....jah tale naša detelja pa junonca, skrbijo za popestritev
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:49:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja sonček ti tko pakiraš punce na letalo za rim.... daj mal ti te karte vrži pa povej katera je naslednja (sam mene pusti še na miru) no, tko potihem mi prišepni kdaj imaš filing, da bo za mene pristalo letalo ne pakiram ,samo k se tko po dolgem času katera javi ,da nas obesti.Ti pa tko mislim ,da boš kmalu šla ,me pa se bomo skupaj s tabo veselile morte hitro it ,da pridemo me potem k smo druga polovička na vrsto
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:51:07
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? jA TUDI MENE zanima,samo po moje ima to otroček za začetek dovolj.kATERA ve naj prosim pove,da bomo vedele prvorodke mal poglej nazaj...sem napisala, kaj so nam v mš rekli... predno jst vse preberem za nazj ,k ne folgam pisat že ti odgovoriš hvala jaz vem kaj ti hodiš tja nazaj gledat ...pomočnike, pomočnike, pomočnike ...sem pa ugotovila, da si sam une ta skrite junonine vidla ....moje lepe gole pa nič...pa so tko lepo naslikan...pol pa mi boš spet rekla, dani pomočnikov
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:51:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? baje se otrok najprej odžeja z mlekcem in pol naje...sicer pa nas so rekli, da mu naj damo prekuhano vodo...ali pa on komarčkov čaj...sicer so rekli, da čim manj sladkano, ker ko se na sladkor navadijo nočejo več drugo pit... ja pa to že kr na začetku???? Ka pa če se pol na flaško navadi pa zize noče več?? ja, tako so nas učili v mš...ja, pa saj če ne boš imela dovolj mleka mu boš tudi po flaški dodajala mleko... ja to vem ja, pa veš kaj so nam rekli...da moramo biti full pozorne na te instant čaje, ker vsebujejo fruktozo in ta uničuje zametke zobkov....tako da so rekli da naj preberemo kaj čaji vsebujejo in po vsakem vnosu z gazico in prstom očistimo dlesni
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:51:34
|
|
|
|
sonček85
|
jaz če bom imela mleko bom dojila do 8m če pa ne bom pa tudi po flaški dodajala ,ne bom sebe in otroka forsirala z nečim če ne gre.UPam ,samo da nam bo dojenje steklo in da se bomo lepo dojili.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:52:33
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? jA TUDI MENE zanima,samo po moje ima to otroček za začetek dovolj.kATERA ve naj prosim pove,da bomo vedele prvorodke mal poglej nazaj...sem napisala, kaj so nam v mš rekli... Brigita tudi jaz sem se to spraševala. Pa ko sem eno babico to vprašala, me je skor nazjala, da kaj misilim, da s stekleničkami sam škodo delamo in da je dojenje prvih 6 mesecev popolnoma dovolj. Sam glede na to, da bo poletje kar vroče, me ni lih prepičala. sej zato....pa to pomeni potem da pije komaj na vsake dve uri
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 22:08:40
|
|
|
|
brigita23
|
punce a ve tudi niste mogle na rr??? Je blo neki časa kr u hrvaščini, pa sploh se nisem mogla prijavit
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 22:13:31
|
|
|
|
brigita23
|
Ste že vse obupale in šle spat??? No detelja vem da je že z dragim....tak da detelja nočko junonca-ti še boš vrjetno prišla kaj pogledat sonček-lepe sanje in čimbolj mirno noč, da se odpočiješ pkmk-javi se nam cveta-ti tudi pregledi jutri-fajn zrihtajte punce jutri, pa poročajte vse ostale-lepe sanje in mirno noč
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 22:41:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Ste že vse obupale in šle spat??? No detelja vem da je že z dragim....tak da detelja nočko junonca-ti še boš vrjetno prišla kaj pogledat sonček-lepe sanje in čimbolj mirno noč, da se odpočiješ pkmk-javi se nam cveta-ti tudi pregledi jutri-fajn zrihtajte punce jutri, pa poročajte vse ostale-lepe sanje in mirno noč Brigitka, evo me...si še tukaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 22:42:18
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 punce a ve tudi niste mogle na rr??? Je blo neki časa kr u hrvaščini, pa sploh se nisem mogla prijavit Js sem se pa mogla zdle na novo.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 22:43:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? baje se otrok najprej odžeja z mlekcem in pol naje...sicer pa nas so rekli, da mu naj damo prekuhano vodo...ali pa on komarčkov čaj...sicer so rekli, da čim manj sladkano, ker ko se na sladkor navadijo nočejo več drugo pit... ja pa to že kr na začetku???? Ka pa če se pol na flaško navadi pa zize noče več?? ja, tako so nas učili v mš...ja, pa saj če ne boš imela dovolj mleka mu boš tudi po flaški dodajala mleko... ja to vem ja, pa veš kaj so nam rekli...da moramo biti full pozorne na te instant čaje, ker vsebujejo fruktozo in ta uničuje zametke zobkov....tako da so rekli da naj preberemo kaj čaji vsebujejo in po vsakem vnosu z gazico in prstom očistimo dlesni Pridna punca, vidim, da si pozorno poslušala. Glede tekočine je pa rekla, da polno dojeni otroci do 6. meseca starosti ne potrebujejo dodatne tekočine...ampak mene tudi zanima, kaj pa poleti ko je vročina in je potreben večji vnos tekočine?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?