Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:00:41
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja kako smo smešne, le prelagamo datum poroda...vsak dan je nekaj, da ne bi rodile... me zanima, katera je danes na vrsti...upam, da ne jaz IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca si kaj s sončkom govorila? Ne, nič. Je šla k atiju na obisk potem sta pa verjetno še z njenim kam šla. kak sta super, da mislita name.Spala sem 2h ,sedaj pa gledam medvedka puja upam da je z očetom kaj bolje , vidim pa da sta si ti in aleks mal odpočila, kar je tudi pomembno.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:03:55
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.TUDI JAZ SI MORAM ŠE NOGE UREDIT(BRITJE)pa glavo oprat čez teden 1x malcekvita:hvala ,danes je z atijem res že veliko bolje hvala vsem res Ja res je po moje bi šle že vse rodit ,samo da čim prej držimo svoje zakladke.A veste kako je meni mučno ko grem vsak dan mimo P ,sedaj k hodim k atiju ,včeraj ,danes,jutri,...pa še včeraj smo hotli it pogledat eno k je rodila v petek ,samo se ni javila k je imela zaseden tel.pa potem nismo šli.Nenajavljena pa jaz n grem nikamor nena.super za opravljeno mission inposible krst.to je vajina stvar in kar drugi rečejo je potrebno preslišat. Meni je tudi moj ati rekel da naj mam krst maja ,ker pač takrat pride iz Španije k gre na izlet s svojo punco(ona je iz češke )pa sem rekla ne in pika ,da se otrok še rodil nebo (kaj če bomo kasneje) ona pa že kr krst,pa kaj je .... in potem bomo imeli krst lepo avg.sep.tko kot sva si ga midva z dragim zamisla. vdrt popek:prvič čujem miška.joj kaok se bo vozil okoli z novim kolesom Kaj ga pa nisi slikala in bi nam poklazalo kaki sexi pomočniki hodjo kr k teb domov detelja: tko mi smo prišli domov ,ati je bolje,šla sem na kavč kjer sem za 2h zadremala ,sedaj gledam medvedka puja ,kaj bo pa potem pa ne vem,mojega spet želodec matra mu grem čajčka skuhat,no pa še zaspal je na kavčku,revček moj mi bomo tudi takrat enkrat imeli krst ...ojoj bogi dragi, skuhaj mu čaja za želodec pa stisnite se, super samo da je ati malo boljše. Vsem pošiljam
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:07:04
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja kje pa je cveta? lisica se je skrila, ko ve, da ima jutri rd pa ve, da mora nekaj častit je že nekaj časa nisem zasledila na rr???? Cveta-jutri nas moraš častit!!!! Sonček-ti pa se nič ne smej ko si kmalu za njo na vrsti
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:09:10
|
|
|
|
brigita23
|
sem šele zdle opazla da sem sama Joooo men pa tak buši danes utrdeva....non stop, ne vem če so pomočniki krivi ali popadki
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:11:36
|
|
|
|
sonček85
|
brigita.hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:11:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja kje pa je cveta? lisica se je skrila, ko ve, da ima jutri rd pa ve, da mora nekaj častit je že nekaj časa nisem zasledila na rr???? Sonček-ti pa se nič ne smej ko si kmalu za njo na vrsti ja res je jaz vas bom še kako počastila
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.3.2009 19:14:26 >
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:12:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sem šele zdle opazla da sem sama Joooo men pa tak buši danes utrdeva....non stop, ne vem če so pomočniki krivi ali popadki po moje oboje po malem
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:16:04
|
|
|
|
detelja
|
nalini vas vse lepo pozdravlja...če bo vse ok, gre jutri domov
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:18:04
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a ste videle to sem gledala sedaj na 24ur. http://www.zurnal24.si/Najbolj-popularne-bikini-oblike/zstil/modalepota/101200 si ne predstavljam kako bom jaz to poletje izgledala v takih bikinkah
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:18:38
|
|
|
|
brigita23
|
joooj ta vreme, mene je čist zdelal....sem zdle spala, pa bi lahko šla kr nazaj spat . kpmk- je danes tudi bolj nedružabna.....upam da nam ni v Rim pobegnala junonca-pa misliš da je dost če si planice na 40 prala???Jst jih bom mnda kr vseen prekuhala , klinc ka pa veš kake so tte barve Sej glavn da so lepo zarobljene in bolj mehke detelja-a uno moje sporočilo si pa spregledala citiram " da ne boš šla kaj pokvarjenega počet" miška-ko si ti na rr je kr bolj pestro , super da imaš tudi zdaj po porodo nekaj časa za nas NenaLena-tvoje poste pa vedno rada preberem ko nam vsem tak lepo odpisuješ....bi si tudi že zaslužila 5 zvezdic, sam kaj ko so le te omejene na št. postov in ne na dolžino . A si že naročila kremo Handensa? sonček-vidiš ko si ti žalostna smo vse s tabo in te pogrešamo na rr , se mi zdi da smo tukaj postale res prave prijateljice, predvsem iskrene....kljub temu da se nekatere še nismo videle . Marsikatera moja kolegica ne ve za tegobe, ki me pestijo iz dneva v dan....vam pa jih lahko zaupam...HVALA VAM PUNCE
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:18:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a ste videle to sem gledala sedaj na 24ur. http://www.zurnal24.si/Najbolj-popularne-bikini-oblike/zstil/modalepota/101200 si ne predstavljam kako bom jaz to poletje izgledala v takih bikinkah tudi jaz ne bomo imele pa svoje sončke zraven
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:19:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja nalini vas vse lepo pozdravlja...če bo vse ok, gre jutri domov pozravi jo nazaj in komaj čakamo da se nam javi
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:20:16
|
|
|
|
sonček85
|
to bomo pa mi sprobali,škodit ne more SLADKO SPANJE - preizkušen recept! Tudi pri nas smo imeli velike težave s spanjem. Do desetega meseca starosti se je Bor ponoči zbujal na dve uri; če je zdržal tri smo bili lahko veseli. Tudi podnevi ni spal (1x na dan) več kot eno uro (razen v prvih mes. seveda). Bil je vseskozi zdrav, dojila sem ga do devetega meseca, vse je bilo ok. in nihče mi ni mogel razjasniti zakaj je tako nemiren ponoči. Probali smo s homeopatijo in ni pomagalo. Potem pa sem slučajno to omenila nekemu starejšemu zdravniku in mi je rekel, naj mu damo zvečer pred spanjem malo (za kavino zrno) svežega kvasa. Kar na jezička in mleko čez. Rekel je , da je to staro zdravilo. In smo probali še isti večer. Nisva mogla verjeti - zbudili smo se ob pol šestih zjutraj in to je bil rekord brez primere. Sedaj ima Bor 22 mes. Kadar so mu šli ven zobki to seveda ni pomagalo in tudi sicer se enkrat na noč še zbudi, je pa neprimerno bolje kot je bilo. Sedaj mu ga dava občasno, če je potrebno. V čem je hec? Kvas ima veliko vitamina B, ta pa lagodno vpliva na živčke in nasploh je zdrav. Upam in mislim da bo pomagalo še komu. je pa baje od 5-6m dalje in še če katero zanima več o tem http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1097836&mpage=1&key=kvas
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.3.2009 19:24:41 >
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:20:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a ste videle to sem gledala sedaj na 24ur. http://www.zurnal24.si/Najbolj-popularne-bikini-oblike/zstil/modalepota/101200 si ne predstavljam kako bom jaz to poletje izgledala v takih bikinkah veš kak bomo seksi, nam bojo ko tangice , jst sem si pa lani konec poletja nakupila celo kolekcijo novih kopalk v Canadi No zdej pa letos sploh ne bodo prišle upoštev, iz modrčka si lahk glih trak za lase naredim
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:21:39
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja nalini vas vse lepo pozdravlja...če bo vse ok, gre jutri domov pozravi jo nazaj in komaj čakamo da se nam javi ja tudi z moje strani
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:25:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a ste videle to sem gledala sedaj na 24ur. http://www.zurnal24.si/Najbolj-popularne-bikini-oblike/zstil/modalepota/101200 si ne predstavljam kako bom jaz to poletje izgledala v takih bikinkah veš kak bomo seksi, nam bojo ko tangice , jst sem si pa lani konec poletja nakupila celo kolekcijo novih kopalk v Canadi No zdej pa letos sploh ne bodo prišle upoštev, iz modrčka si lahk glih trak za lase naredim bomo pa letos kuple take ki jih imajo stare mamike,drugo leto bomo pa imele že svoje stare
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:28:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 joooj ta vreme, mene je čist zdelal....sem zdle spala, pa bi lahko šla kr nazaj spat . kpmk- je danes tudi bolj nedružabna.....upam da nam ni v Rim pobegnala junonca-pa misliš da je dost če si planice na 40 prala???Jst jih bom mnda kr vseen prekuhala , klinc ka pa veš kake so tte barve Sej glavn da so lepo zarobljene in bolj mehke detelja-a uno moje sporočilo si pa spregledala citiram " da ne boš šla kaj pokvarjenega počet" sem prebrala, ampak še nisem imela časa komentirat...ne ne, bom še vstrajala, da bo dragi vse poštimal miška-ko si ti na rr je kr bolj pestro , super da imaš tudi zdaj po porodo nekaj časa za nas NenaLena-tvoje poste pa vedno rada preberem ko nam vsem tak lepo odpisuješ....bi si tudi že zaslužila 5 zvezdic, sam kaj ko so le te omejene na št. postov in ne na dolžino . A si že naročila kremo Handensa? sonček-vidiš ko si ti žalostna smo vse s tabo in te pogrešamo na rr , se mi zdi da smo tukaj postale res prave prijateljice, predvsem iskrene....kljub temu da se nekatere še nismo videle . Marsikatera moja kolegica ne ve za tegobe, ki me pestijo iz dneva v dan....vam pa jih lahko zaupam...HVALA VAM PUNCE
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:29:30
|
|
|
|
brigita23
|
mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:33:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja nalini vas vse lepo pozdravlja...če bo vse ok, gre jutri domov pozravi jo nazaj in komaj čakamo da se nam javi ja tudi z moje strani kaj veš...mogoče pa bomo že letos tako seksi, da bo mladim tipom v kopališču, na morju kar gate trgal
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:34:28
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? baje se otrok najprej odžeja z mlekcem in pol naje...sicer pa nas so rekli, da mu naj damo prekuhano vodo...ali pa on komarčkov čaj...sicer so rekli, da čim manj sladkano, ker ko se na sladkor navadijo nočejo več drugo pit...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:37:57
|
|
|
|
akina
|
Po dolgem času še pozdravček od mene. Sem vas občasno brala tako, da sem vsaj malo na tekočem z vsemi novicami. Čestitke vsem mamicam, ki že cartajo. Sama že komaj čakam, da grem rodit. Brigita23, mene tudi mučijo hemoroidi. Sem si tudi nabavla to kremo iz Avstrije. Meni se že to vleče 10 dni, pa ne zgleda, da bi bilo pred porodom kaj boljše. Mislim pa, da nimam tak hudo, kot si imela ti. Ti si že ok?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:38:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a ste videle to sem gledala sedaj na 24ur. http://www.zurnal24.si/Najbolj-popularne-bikini-oblike/zstil/modalepota/101200 si ne predstavljam kako bom jaz to poletje izgledala v takih bikinkah veš kak bomo seksi, nam bojo ko tangice , jst sem si pa lani konec poletja nakupila celo kolekcijo novih kopalk v Canadi No zdej pa letos sploh ne bodo prišle upoštev, iz modrčka si lahk glih trak za lase naredim bomo pa letos kuple take ki jih imajo stare mamike,drugo leto bomo pa imele že svoje stare tudi če bom imela 5-delne kopalke, ko bom najbolj ponosna mamika na plaži, sej bom imela zranes svojga sončka in mojga srčka, za katerega sem pa itak najlepša
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:38:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič noseča V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega... Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj? jA TUDI MENE zanima,samo po moje ima to otroček za začetek dovolj.kATERA ve naj prosim pove,da bomo vedele prvorodke
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 19:38:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček-vidiš ko si ti žalostna smo vse s tabo in te pogrešamo na rr , se mi zdi da smo tukaj postale res prave prijateljice, predvsem iskrene....kljub temu da se nekatere še nismo videle . Marsikatera moja kolegica ne ve za tegobe, ki me pestijo iz dneva v dan....vam pa jih lahko zaupam...HVALA VAM PUNCE Ja res je in zato vas imam rada in ste vse moje moje kolegice.Res je tkoj lažje k se lahko nekomu izpoeš ali pa vsaj malo pojamrap in ti stoji ob strani in te ne obsoja. HVALA VAM RES PUNCE TUDI OD MENE
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Finančni položajJanjikaaaaČe bi imeli boljši finančni položaj,boljše družbene razmere, bi imeli tudi več otrok?Da (
65%)
Ne (
18%)
Morda (
16%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!