|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
29.3.2009 19:00:41   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kako smo smešne, le prelagamo datum poroda...vsak dan je nekaj, da ne bi rodile...user posted image user posted image user posted image user posted image  me zanima, katera je danes na vrsti...upam, da ne jazuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

junonca si kaj s sončkom govorila?

Ne, nič. Je šla k atiju na obisk potem sta pa verjetno še z njenim kam šla.

kak sta super, da mislita name.Spala sem 2h ,sedaj pa gledam medvedka puja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da je z očetom kaj boljeuser posted image , vidim pa da sta si ti in aleks mal odpočila, kar je tudi pomembno.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.3.2009 19:03:55   
brigita23

detelja.TUDI JAZ SI MORAM ŠE NOGE UREDIT(BRITJE)pa glavo oprat  čez teden 1x
malcekvita:hvala ,danes je z atijem res že veliko bolje
hvala vsem res

Ja res je po moje bi šle že vse rodit ,samo da čim prej držimo svoje zakladke.A veste kako je meni mučno ko grem vsak dan mimo P ,sedaj k hodim k atiju user posted image ,včeraj ,danes,jutri,...pa še včeraj smo hotli it pogledat eno k je rodila v petek ,samo se ni javila k je imela zaseden tel.pa potem nismo šli.Nenajavljena pa jaz n grem nikamoruser posted image
nena.super za opravljeno mission inposible user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
krst.to je vajina stvar  in kar  drugi rečejo je potrebno preslišat.
Meni je tudi moj ati rekel da naj mam krst maja ,ker pač takrat pride iz Španije k gre na izlet s svojo punco(ona je iz češke user posted image )pa sem rekla ne in pika ,da se otrok še rodil nebo (kaj če bomo kasneje) ona pa že kr krst,pa kaj je .... in potem bomo imeli krst lepo avg.sep.tko kot sva si ga midva z dragim zamisla.
vdrt popek:prvič čujem
miška.joj kaok se bo vozil okoli  z novim kolesomuser posted image
Kaj ga pa nisi slikala in bi nam poklazalo kaki sexi pomočniki hodjo kr k teb domov user posted image
detelja:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko mi smo prišli domov ,ati je bolje,šla sem na kavč kjer sem za 2h zadremala ,sedaj gledam medvedka puja ,kaj bo pa potem pa ne vem,mojega spet želodec matra mu grem čajčka skuhat,no pa še zaspal je na kavčku,revček moj user posted image

mi bomo tudi takrat enkrat imeli krstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ojoj bogi dragi, skuhaj mu čaja za želodec pa stisnite se, super samo da je ati malo boljše. Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
29.3.2009 19:07:04   
brigita23

kje pa je cveta? lisica se je skrila, ko ve, da ima jutri rd pa ve, da mora nekaj častituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je že nekaj časa nisem zasledila na rr????

Cveta-jutri nas moraš častit!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček-ti pa se nič ne smej ko si kmalu za njo na vrstiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
29.3.2009 19:09:10   
brigita23
user posted image user posted image user posted image user posted image sem šele zdle opazla da sem samauser posted image

Joooo men pa tak buši danes utrdeva....non stop, ne vem če so pomočniki krivi ali popadkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
29.3.2009 19:11:36   
sonček85
brigita.hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2155
29.3.2009 19:11:44   
sonček85

kje pa je cveta? lisica se je skrila, ko ve, da ima jutri rd pa ve, da mora nekaj častituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je že nekaj časa nisem zasledila na rr????

Sonček-ti pa se nič ne smej ko si kmalu za njo na vrstiuser posted image user posted image user posted image
ja res je jaz vas bom še kako počastila user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.3.2009 19:14:26 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2156
29.3.2009 19:12:09   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image sem šele zdle opazla da sem samauser posted image

Joooo men pa tak buši danes utrdeva....non stop, ne vem če so pomočniki krivi ali popadkiuser posted image user posted image user posted image
po moje oboje po malemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2157
29.3.2009 19:13:36   
sonček85
a ste videle to user posted image user posted image user posted image sem gledala sedaj na 24ur.user posted image user posted image user posted image

http://www.zurnal24.si/Najbolj-popularne-bikini-oblike/zstil/modalepota/101200

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
29.3.2009 19:16:04   
detelja
nalini vas vse lepo pozdravlja...če bo vse ok, gre jutri domovuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
29.3.2009 19:18:04   
detelja

a ste videle to user posted image user posted image user posted image sem gledala sedaj na 24ur.user posted image user posted image user posted image

si ne predstavljam kako bom jaz to poletje izgledala v takih bikinkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
29.3.2009 19:18:38   
brigita23
joooj ta vreme, mene je čist zdelal....sem zdle spala, pa bi lahko šla kr nazaj spatuser posted image .
kpmk- je danes tudi bolj nedružabna.....upam da nam ni v Rim pobegnalauser posted image

junonca-pa misliš da je dost če si planice na 40 prala???Jst jih bom mnda kr vseen prekuhalauser posted image , klinc ka pa veš kake so tte barveuser posted image  Sej glavn da so lepo zarobljene in bolj mehkeuser posted image

detelja-a uno moje sporočilo si pa spregledala citiram " da ne boš šla kaj pokvarjenega počet"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška-ko si ti na rr je kr bolj pestro user posted image user posted image user posted image , super da imaš tudi zdaj po porodo nekaj časa za nasuser posted image

NenaLena-tvoje poste pa vedno rada preberem ko nam vsem tak lepo odpisuješ....bi si tudi že zaslužila 5 zvezdic, sam kaj ko so le te omejene na št. postov in ne na dolžinouser posted image .
A si že naročila kremo Handensa?

sonček-vidiš ko si ti žalostna smo vse s tabo in te pogrešamo na rruser posted image , se mi zdi da smo tukaj postale res prave prijateljice, predvsem iskrene....kljub temu da se nekatere še nismo videleuser posted image . Marsikatera moja kolegica ne ve za tegobe, ki me pestijo iz dneva v dan....vam pa jih lahko zaupam...HVALA VAM PUNCEuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2161
29.3.2009 19:18:38   
sonček85

si ne predstavljam kako bom jaz to poletje izgledala v takih bikinkahuser posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo imele pa svoje sončke zraven

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
29.3.2009 19:19:02   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozravi jo nazaj in komaj čakamo da se nam javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
29.3.2009 19:20:16   
sonček85
to bomo pa mi sprobali,škodit ne more user posted image user posted image user posted image

SLADKO SPANJE - preizkušen recept!

Tudi pri nas smo imeli velike težave s spanjem. Do desetega meseca starosti se je Bor ponoči zbujal na dve uri; če je zdržal tri smo bili lahko veseli. Tudi podnevi ni spal (1x na dan) več kot eno uro (razen v prvih mes. seveda). Bil je vseskozi zdrav, dojila sem ga do devetega meseca, vse je bilo ok. in nihče mi ni mogel razjasniti zakaj je tako nemiren ponoči. Probali smo s homeopatijo in ni pomagalo.
Potem pa sem slučajno to omenila nekemu starejšemu zdravniku in mi je rekel, naj mu damo zvečer pred spanjem malo (za kavino zrno) svežega kvasa. Kar na jezička in mleko čez. Rekel je , da je to staro zdravilo. In smo probali še isti večer. Nisva mogla verjeti - zbudili smo se ob pol šestih zjutraj in to je bil rekord brez primere. Sedaj ima Bor 22 mes. Kadar so mu šli ven zobki to seveda ni pomagalo in tudi sicer se enkrat na noč še zbudi, je pa neprimerno bolje kot je bilo. Sedaj mu ga dava občasno, če je potrebno. 
V čem je hec? Kvas ima veliko vitamina B, ta pa lagodno vpliva na živčke in nasploh je zdrav.
Upam in mislim da bo pomagalo še komu.
je pa baje od 5-6m dalje

in še če katero zanima več o tem
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1097836&mpage=1&key=kvas

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.3.2009 19:24:41 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
29.3.2009 19:20:52   
brigita23

veš kak bomo seksi, nam bojo ko tangiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sem si pa lani konec poletja nakupila celo kolekcijo novih kopalk v Canadiuser posted image  No zdej pa letos sploh ne bodo prišle upoštev, iz modrčka si lahk glih trak za lase naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
29.3.2009 19:21:39   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozravi jo nazaj in komaj čakamo da se nam javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tudi z moje straniuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
29.3.2009 19:25:34   
sonček85

veš kak bomo seksi, nam bojo ko tangiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sem si pa lani konec poletja nakupila celo kolekcijo novih kopalk v Canadiuser posted image  No zdej pa letos sploh ne bodo prišle upoštev, iz modrčka si lahk glih trak za lase naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image
bomo pa letos kuple take ki jih imajo stare mamike,drugo leto bomo pa imele že svoje stare user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2167
29.3.2009 19:28:56   
detelja

joooj ta vreme, mene je čist zdelal....sem zdle spala, pa bi lahko šla kr nazaj spatuser posted image .
kpmk- je danes tudi bolj nedružabna.....upam da nam ni v Rim pobegnalauser posted image

junonca-pa misliš da je dost če si planice na 40 prala???Jst jih bom mnda kr vseen prekuhalauser posted image , klinc ka pa veš kake so tte barveuser posted image  Sej glavn da so lepo zarobljene in bolj mehkeuser posted image

detelja-a uno moje sporočilo si pa spregledala citiram " da ne boš šla kaj pokvarjenega počet"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prebrala, ampak še nisem imela časa komentirat...ne ne, bom še vstrajala, da bo dragi vse poštimaluser posted image user posted image user posted image

miška-ko si ti na rr je kr bolj pestro user posted image user posted image user posted image , super da imaš tudi zdaj po porodo nekaj časa za nasuser posted image

NenaLena-tvoje poste pa vedno rada preberem ko nam vsem tak lepo odpisuješ....bi si tudi že zaslužila 5 zvezdic, sam kaj ko so le te omejene na št. postov in ne na dolžinouser posted image .
A si že naročila kremo Handensa?

sonček-vidiš ko si ti žalostna smo vse s tabo in te pogrešamo na rruser posted image , se mi zdi da smo tukaj postale res prave prijateljice, predvsem iskrene....kljub temu da se nekatere še nismo videleuser posted image . Marsikatera moja kolegica ne ve za tegobe, ki me pestijo iz dneva v dan....vam pa jih lahko zaupam...HVALA VAM PUNCEuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2168
29.3.2009 19:29:30   
brigita23
mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič nosečauser posted image

V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega...
Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2169
29.3.2009 19:33:16   
detelja

ja tudi z moje straniuser posted image

kaj veš...mogoče pa bomo že letos tako seksi, da bo mladim tipom v kopališču, na morju kar gate trgaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2170
29.3.2009 19:34:28   
detelja

mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič nosečauser posted image

V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega...
Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj?

baje se otrok najprej odžeja z mlekcem in pol naje...sicer pa nas so rekli, da mu naj damo prekuhano vodo...ali pa on komarčkov čaj...sicer so rekli, da čim manj sladkano, ker ko se na sladkor navadijo nočejo več drugo pit...

Neposredna povezava do sporočila: 2171
29.3.2009 19:37:57   
akina
Po dolgem času še pozdravček od mene. Sem vas občasno brala tako, da sem vsaj malo na tekočem z vsemi novicami.
Čestitke vsem mamicam, ki že cartajo.
Sama že komaj čakam, da grem rodit.
Brigita23, mene tudi mučijo hemoroidi. Sem si tudi nabavla to kremo iz Avstrije. Meni se že to vleče 10 dni, pa ne zgleda, da bi bilo pred porodom kaj boljše. Mislim pa, da nimam tak hudo, kot si imela ti. Ti si že ok?

Neposredna povezava do sporočila: 2172
29.3.2009 19:38:01   
brigita23

bomo pa letos kuple take ki jih imajo stare mamike,drugo leto bomo pa imele že svoje stare user posted image user posted image user posted image

tudi če bom imela 5-delne kopalke, ko bom najbolj ponosna mamika na plaži, sej bom imela zranes svojga sončka in mojga srčka, za katerega sem pa itak najlepšauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
29.3.2009 19:38:14   
sonček85

jA TUDI MENE zanima,samo po moje ima to otroček za začetek dovolj.kATERA  ve naj prosim pove,da bomo vedele prvorodke user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2174
29.3.2009 19:38:17   
sonček85

Ja res je in zato vas imam rada in   ste vse moje moje  kolegice.Res je tkoj lažje k se lahko nekomu izpoeš ali pa vsaj malo pojamrap in ti stoji ob strani in te ne obsoja.

HVALA VAM RES PUNCE TUDI OD  MENE user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Finančni položaj
Janjikaaaa

Če bi imeli boljši finančni položaj,boljše družbene razmere, bi imeli tudi več otrok?

Da (65%)

Ne (18%)

Morda (16%)

Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!