|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
26.3.2009 6:22:55   
detelja
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
26.3.2009 6:23:40   
detelja
26.03
N taša

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
26.3.2009 6:28:54   
detelja
user posted image  
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
26.3.2009 6:32:35   
detelja
jutro...kako ste kaj?...jaz sem še vedno ful prehlajena...sicer sem ponoči par uric spala...najhujše je to, ko de daje vročina pol pa spet mraz...izgleda, da bo dnaes spet lep sončen dan...dragi spet dela...jaz pa si bom šla pozneje v trgovino iskat vitaminčke...limone, pomaranče...itd...drugače pa bom spet preživela dan na sedežni pred tv in pred rač...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
26.3.2009 7:01:59   
detelja
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/parfumi-niso-za-nosecnice.html

jaz pa imam tako rada parfume...sam na začetku pa mi je res vse smrdelo...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
26.3.2009 8:08:21   
L & L
Dobro jutro.
Joj včeraj je blo noro, ravno ko sem šla nabavit rožico za mojo mami so me klicali iz vrtca da je mojemu Patriku padla ena lesena polica ki je kao pritrjena na steno direktno na nos, joj sem se ustrašla me je skor kap. No in pridem v vrtec je revček tam sedel z vzgojiteljico pa ves krvav robček je imel v roki, sem se tresla ko šiba na vodi.
No in pol vzogiteljica pove kaj se je zgodilo, da so se pač trije med njimi Patrik obešali z rokicami na tisto polico in je kar na enkrat počlo in polica je padle na mojega pikca.
Nosek je zgledal grozno ves odrgnen in zatečen pa še bala sem se da je zlomljen.
No in sva se odpravila k zdravniku kjer so nas takoj sprejeli in nam dali napotnico za v lj na orl. Hvala bogu je bil moj zraven ker jaz tut skoraj nisem bila sposobna vozit.
In nato pridemo v Lj in narajmamo res zelo prijazno zdravnico moj sonček je bil tako priden res, no in dr vse pregleda in ugotovi da ni nič zlomljeno in da ne bo treba šivat HVALA BOGU.
In danes je mogu it že v vrtec pokazat da ima on rdeč nosek kot kloven.

Po vsemu šoku smo imeli včeraj še Lorisovo predstavo in vsaj tam je bilo fino in pomirjajoče.
Upam da ne bomo doživljali več takih šokov da ne bom šla že kar zdej rodit.
Joj punce res sem se ustrašla za mojega pikca sem se cel dan tresla revček moj, bom dala eno slikico gor da vidite kakšen ima nosek, je pa pravi pogumneš tale moj otrok.

No toliko da veste kaj se je včeraj dogajalo pri nas, norišnica z bolnišnico.
LP.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
26.3.2009 8:22:33   
L & L
Pa še slikice tukaj je nastop Patrika
user posted image
Darilo za mamico
user posted image
Lorisov nastop
user posted image
Pa še naš nesrečni nosek
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
26.3.2009 8:52:41   
Nalini
jutro :)

včeraj sem abstinirala od rr-ja ....user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa imam vseeno krčeuser posted image ...

noč je bila pestra .... zgleda, da bom dobila menstro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... me kar fajn daje ... pa še PMS zraven user posted image  .....  bomo videli kaj bo prinesel dan user posted image  .....

grem zdaj malo pospravljat, da mi prej mine čas .... pa še likat moram user posted image  ....  pa malo na svež zrak pogledam, da mi zbistri možgane ....user posted image

hvala za pomočnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ......

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
26.3.2009 9:03:37   
NinaMM
Jutro!

Včeraj sem se samo malo javila, danes pa malo širše poročanje user posted image

Najprej L&L: Bogi mali nosek! Ampak otroci so res trpežni. Jaz vsakič skoraj omedlim, ko od sestrične tamala (3 leta in pol) rukne po tleh na polno - ona se pa samo pobere, reče "Av!" in leta naprej. Meni pa še 10 minut srce nabija kot bi šla na maraton ...

Včeraj je imel moj user posted image  rojstni dan, letala sva okoli familij, spet bizi dan. Še dekompresijo sem imela in potem "tečaj" previjanja - v bistvu je izpit za študentke babištva, kako lahko nekomu demonstrirajo pravilno previjanje, kopanje in oblačenje. Moram rečt, da sem imela kar tremo, hihi. Ampak je pa super, da te nekdo sproti popravi pa ti pove vse, res.

Predvčerajšnjim sva pa kupila akvarij. In ker je moj popoldan delal, sem prekuhala in znosila iz kuhinje v dnevno 120 L vode, pravi fitnes. Včeraj po user posted image sem pa mislila, da grem direkt rodit. Tamala se tako premetava že od takrat, ne morem verjet. V sredo imam sicer CTG, pa bomo videli - če pridemo do tja. Včeraj sem dopolnila 37. teden, zdaj naj kar pade ven! Danes pa končno doma! Samo spat pa pospravljat pa kuhat še hodim domov, obup. Danes pa upam, da mi rata malo več počivat, pit malinov čaj, par stvari mam za zlikat ... Za kosilo imam regrat, mi ga je babi včeraj nabrala user posted image  Pa kako zelenjavno juhico, za ostalo pa še nimam idej. Pa dragemu z enodnevno zamudo spečem jagodno rulado, včeraj ni bilo časa.

Uživajte ... Tukaj je bilo zjutraj še nekaj sončka, zdaj je pa že bolj sivo spet. Pa mraz je! Sem morala vsa zelišča dat noter, zdaj mam pa džunglo v otroški sobi ...

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
26.3.2009 9:17:41   
*Junona*
Dobro jutro.user posted image

Danes pa bom začela z izpolnjevanjem norme že kar zjutraj.user posted image Naspala sem se kar v redu, celo buši mi ni nič otrdeval. Sem šla pa 3x lulat ponoči, sem poskušala še zadržat, pa ni šlo, je user posted image še malo dol pritisnil in je blo treba it.user posted image

Zunaj je sonček, zgleda da bo lep dan. Danes nimam nič kaj tajega za delat, si moram nekaj najdit.user posted image

Detelja, hvala za zajtrk...mmmm...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
26.3.2009 9:18:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Pa še slikice tukaj je nastop Patrika
user posted image
Darilo za mamico
user posted image
Lorisov nastop
user posted image
Pa še naš nesrečni nosek
user posted image

Kake lepe slikice....razen zadnja ni preveč lepa zarad nosska...HB je vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
26.3.2009 9:19:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

včeraj sem abstinirala od rr-ja ....user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa imam vseeno krčeuser posted image ...

noč je bila pestra .... zgleda, da bom dobila menstro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... me kar fajn daje ... pa še PMS zraven user posted image  .....  bomo videli kaj bo prinesel dan user posted image  .....

grem zdaj malo pospravljat, da mi prej mine čas .... pa še likat moram user posted image  ....  pa malo na svež zrak pogledam, da mi zbistri možgane ....user posted image

hvala za pomočnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ......

jaz sem bila glih zunaj sem šla po vitamine pa je kar z lepega začelo snežit...no zdaj pa je že sonček...sam pa je kar fajn sveže....joj..mi gre na živce, ko se mi ful solzijo oči...pa nos peče pa teče iz njega....komaj čakam, da grem jutri na pregled, da vidim kaj se tam spodaj dogaja..upam, da še nič resnega, ker taka ne morem rodit....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
26.3.2009 9:20:32   
sonček85
lepo sončno jutro!!!

Junona.full si bila včeraj aktivna,pridna ,jica -od srečeuser posted image danes pa lepo počivaj da ne boš kaj po desni  prehitevala user posted image user posted image user posted image
ja strije se poznajo ,meni tudi tko srbi in prav čutim da mi buši raste k mi kožo napne,Ah saj bo-sam da so pikice zdrave-res je user posted image user posted image
brigita:lahko uno pokličem ker jim ga je tko zmanjkalo in ji rečem če lahko vzame tri user posted image sporočim
ninaM,M:lepo te je bilo brat,samo da si še 2v1user posted image user posted image vse naj naj tvojmu za rd
A slončali ste user posted image user posted image user posted image ja zdaj pa še malo malinovega čaja in  gremo v P user posted image user posted image
detelja :mmmmmmmmmmm kako dober zajtrk ,jaz sem pa kosmiče jedla user posted image user posted image user posted image
saj vseeno če boš preležala večino dneva važno je da se pocajtaš in da z bebijem vse ok user posted image
l&l:joj bogi revček ,pa hvala bogu da ni bilo potrebe po šivanju.Joj kako ima poškodovan nosek,pa kaj a kr počla je polica al kako ,joj to bi moralo biti bolj pritrjeno no.Zdaj ga pa lepo maži in Aleks mu pošilja lupčka na noska da se pozdravi.user posted image
NASTOP IN DARILO JE PA ZELLO ZELLO LEPOuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
26.3.2009 9:20:48   
*Junona*

Nalini, ti ne boš več dolgo med nami...user posted image user posted image user posted image sej veš, v kakšnem smislu. Zdej te pa tile krči že tako dolgo grabijo, da bodo kmalu zares zagrabili.user posted image user posted image user posted image
Pušenjak pravi, da fizična aktivnost pospeši porod, tako da... hiter sesalec v roke in iz enega v drugi štuk po stopnicah.user posted image user posted image user posted image Pa ko likaš malo muvaj zraven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
26.3.2009 9:21:37   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Jutro!

Včeraj sem se samo malo javila, danes pa malo širše poročanje user posted image

Najprej L&L: Bogi mali nosek! Ampak otroci so res trpežni. Jaz vsakič skoraj omedlim, ko od sestrične tamala (3 leta in pol) rukne po tleh na polno - ona se pa samo pobere, reče "Av!" in leta naprej. Meni pa še 10 minut srce nabija kot bi šla na maraton ...

Včeraj je imel moj user posted image  rojstni dan, letala sva okoli familij, spet bizi dan. Še dekompresijo sem imela in potem "tečaj" previjanja - v bistvu je izpit za študentke babištva, kako lahko nekomu demonstrirajo pravilno previjanje, kopanje in oblačenje. Moram rečt, da sem imela kar tremo, hihi. Ampak je pa super, da te nekdo sproti popravi pa ti pove vse, res.

Predvčerajšnjim sva pa kupila akvarij. In ker je moj popoldan delal, sem prekuhala in znosila iz kuhinje v dnevno 120 L vode, pravi fitnes. Včeraj po user posted image sem pa mislila, da grem direkt rodit. Tamala se tako premetava že od takrat, ne morem verjet. V sredo imam sicer CTG, pa bomo videli - če pridemo do tja. Včeraj sem dopolnila 37. teden, zdaj naj kar pade ven! Danes pa končno doma! Samo spat pa pospravljat pa kuhat še hodim domov, obup. Danes pa upam, da mi rata malo več počivat, pit malinov čaj, par stvari mam za zlikat ... Za kosilo imam regrat, mi ga je babi včeraj nabrala user posted image  Pa kako zelenjavno juhico, za ostalo pa še nimam idej. Pa dragemu z enodnevno zamudo spečem jagodno rulado, včeraj ni bilo časa.

Uživajte ... Tukaj je bilo zjutraj še nekaj sončka, zdaj je pa že bolj sivo spet. Pa mraz je! Sem morala vsa zelišča dat noter, zdaj mam pa džunglo v otroški sobi ...

Nina, ti pa si zaposlena. Sej prav, ti vsaj hitro minevajo dnevi.user posted image user posted image user posted image

Čestitke tvojemu user posted image za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
26.3.2009 9:24:23   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/parfumi-niso-za-nosecnice.html

jaz pa imam tako rada parfume...sam na začetku pa mi je res vse smrdelo...

Meni na začtku res ni nič pasalo, še mehčalec Luna ne, ki mi je takrat najbolj dišal. Še zdaj mi gre na bruhanje, če ga zavoham. Mi pa najbolj diši Duel rumen (dobi se ga v Sparu ali Leclercu), vonj ostane zelo dolgo.

Dejte mi nekaj povedat - čisti katera kopalnico s Cilit Bangom? Js jo, sicer fejst zračim takrat, da ravno fejst ne vdihavam, ampak vseeno mi pride v nos...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
26.3.2009 9:25:46   
*Junona*
Sonček, dobro jutro.user posted image user posted image user posted image Si pa res prinesla sonček.user posted image
A so ji kaj rekli, kdaj naj bi ga dobili?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
26.3.2009 9:27:15   
*Junona*

jaz sem bila glih zunaj sem šla po vitamine pa je kar z lepega začelo snežit...no zdaj pa je že sonček...sam pa je kar fajn sveže....joj..mi gre na živce, ko se mi ful solzijo oči...pa nos peče pa teče iz njega....komaj čakam, da grem jutri na pregled, da vidim kaj se tam spodaj dogaja..upam, da še nič resnega, ker taka ne morem rodit....

Detelja, po riti te bom, če boš takšna zunaj hodila...hitro pod odejo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
26.3.2009 9:28:47   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL  KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                     LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)             user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)            user posted image PT            
05.04. 
18.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
19.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
20.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

21.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
22.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
23.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
24.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
25.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
26.jernejav                      (št. 1, št.  0)           user posted image SG-JU
V soboto mora v P na CTG  ,čakamo novičkeuser posted image

27.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
28.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
29.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
30.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
31.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
32.bineti                           (št. ?, št. ?)   
33.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
34.Nalini                           (št. 1, št. 0)                    MS
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
41.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)            user posted image  
Mora 1.4 v P ,čakamo novičke user posted image                      
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        user posted image LJ
80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                       (št. 2, št. 1)         user posted image
101.barboom                        (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                  LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

26.03
N taša
27.03
zupancdam
detelja CTG
nmag
copka
tinaaja CTG
BrinaBa CTG
28.03

jernejav-gre v P  na CTG

30.03
sončni nasmeh
blueeyes
pikaro
31.03
štorkljica
L&L ctg
vud
srečka82
klavdyk
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
Artičoka
m...tina CTG
kpmk CTG v P
02.04
NenaLena
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
03.04
Junona CTG
malapikica
duda1
06.04

Brigita 23
ninica23
07.04
Pat74
Artičoka
10.04
Cveta28
14.04
m...tina CTG
TRENUTNO NAS JE: 117nosečk

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
26.3.2009 9:28:48   
*Junona*

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP                 NAŠI APRILSKI ZAKLADKI

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm )
user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700G - ?)user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
26.3.2009 9:28:52   
*Junona*

user posted image Detelja/37t4d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /37t6d
user posted image Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image
frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /376dt
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja /37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
26.3.2009 9:29:00   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
26.3.2009 9:29:41   
*Junona*
Sonček, ti maš pa danes frizerja...opala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
26.3.2009 9:32:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Detelja, po riti te bom, če boš takšna zunaj hodila...hitro pod odejo.user posted image user posted image user posted image

če pa lubi dela...pa sem si šla sam vitamine iskat...sem že spila sokec 2 limon in 1 pomaranče...mjami...pojedla sem eno breskvo (jih imajo že v mercatorju) zdaj pa mi neki ne štima v buščiju...zdaj pa bom mal na netu pol pa grem ajči tutajči...upam, da bo juti že boljše....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
26.3.2009 9:35:08   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

če pa lubi dela...pa sem si šla sam vitamine iskat...sem že spila sokec 2 limon in 1 pomaranče...mjami...pojedla sem eno breskvo (jih imajo že v mercatorju) zdaj pa mi neki ne štima v buščiju...zdaj pa bom mal na netu pol pa grem ajči tutajči...upam, da bo juti že boljše....

Boga...kar pojdi ajči tutajči. Mogoče ti pa sadje zjutraj ne paše, tako kot meni. Zjutraj vedno pojem kakšno polnozrnato štručko, dane sbom pirino. A breskve že imajo? Pa so dobre ali so brez okusa?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?