Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:18:10
|
|
|
|
*Junona*
|
NENA SONČEK JUNONA M..tina KPMK DETELJA MIŠKA 2006 BRIGITA23
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:18:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer.. končno sem mal prilezla do računalnika.. slikce še zdej nisem spravila na računalnik...bom probala zdele to obljubo izpolnit... Čakamo.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:20:23
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Grem tamalo spat dat, pol pa pred TV in mogoče še malo na možeka Bomo videli...dajmo se presenetit Jutri se spet kaj pišemo. Lahko noč vsem skupaj! A nam lušte delaš? No, bom pa še jst lušte nardila....končno in res končno sm tud jst skalala po možeku....in obratno.......juhuhu bravo naša miška.....je pasal a ne?? ..čuj kaj pa lulika je ista ali je kaj večja?...no pač me zanima, jst sem tak firbec, pa prvorodka sem pa ne vem kak to zgleda pol Res, ne morem ti povedat, kako je to pasalo... . Kar se tiče lulike, bi pa morala mojga vprašat on je mel opravka tam spodaj . Ma ni nč reku, zgleda, da lufta ni blo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:21:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce, Sonček vas vse lepo pozdravlja, ampak se nekaj časa ne bo javila, ne vem kako dolgo. Ima neke težave, ki jih mora rešiti. Upam, da bo čim prej spet vesela in nasmejana. Prosim, če datume pregledov pišete barvno in krepko, ker prevzemam njeno nalogo in ker nisem tako veliko na forumu kot Sonček se lahko izgubim. Hvala. Zdej grem pa seznamčke uredit. Pozdrave nazaj...pa upam da reši tisto kar jo teži in da se nam javi pred porodom. Sonček rade te imamo in ko si bš zaželel čvek, veš kje nas najdeš. Ji bom sporočila, ko se bo javila. Sedaj jo bom pustila, naj v miru uredi stvari. Se bo pa po moje kmalu javila, tudi na forum. Nas ima itak tak rada, da nas bo pogrešala, me pa njo.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:22:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Junonca a si ti mela tudi Dalacin 20mg/g vaginalna krema...7 takih ampul za v nožnico, pol pa še svečke Js sem mela Gyno Daktarin svečke, 7 jih je blo. Aha, no pol mam jst neki druga ....rita, ja vredu no...veš kaj hemeroidi niso zginal, ne bolijo pa več oz. sem se že navadla nanje, je pa res da če pa sem cel dan pokonci pol pa jih zvečer malček bolj čutim. Kako pa ti, pa tvoj buši...ej jst tak zatekam cela tudi v obraz...sem si tak hecna s tem podbradkom, ko ga prej nisem nikoli mela, da se sama sebi smejim ko se zjutraj mažem ...pol pa rečem mojmu, a nisem seksi no ...bi si lahko lepšo mamiko želel Ti si faca. Ampak fora je, da maš tak luškan zalit obrazek in ti full paše. Js sem ok, buši pa še kar raste. Mi je moj dane srekel, zdej si pa že ornk okrogla.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:22:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Grem tamalo spat dat, pol pa pred TV in mogoče še malo na možeka Bomo videli...dajmo se presenetit Jutri se spet kaj pišemo. Lahko noč vsem skupaj! A nam lušte delaš? No, bom pa še jst lušte nardila....končno in res končno sm tud jst skalala po možeku....in obratno.......juhuhu Pa kaj se ti greš? Najprej nam lušte z bebijem delaš, zdaj pa še s klobaso. Packa, sram te bodi.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:23:12
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Grem tamalo spat dat, pol pa pred TV in mogoče še malo na možeka Bomo videli...dajmo se presenetit Jutri se spet kaj pišemo. Lahko noč vsem skupaj! A nam lušte delaš? No, bom pa še jst lušte nardila....končno in res končno sm tud jst skalala po možeku....in obratno.......juhuhu bravo naša miška.....je pasal a ne?? ..čuj kaj pa lulika je ista ali je kaj večja?...no pač me zanima, jst sem tak firbec, pa prvorodka sem pa ne vem kak to zgleda pol Res, ne morem ti povedat, kako je to pasalo... . Kar se tiče lulike, bi pa morala mojga vprašat on je mel opravka tam spodaj . Ma ni nč reku, zgleda, da lufta ni blo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:23:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Grem tamalo spat dat, pol pa pred TV in mogoče še malo na možeka Bomo videli...dajmo se presenetit Jutri se spet kaj pišemo. Lahko noč vsem skupaj! A nam lušte delaš? No, bom pa še jst lušte nardila....končno in res končno sm tud jst skalala po možeku....in obratno.......juhuhu bravo naša miška.....je pasal a ne?? ..čuj kaj pa lulika je ista ali je kaj večja?...no pač me zanima, jst sem tak firbec, pa prvorodka sem pa ne vem kak to zgleda pol
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:24:08
|
|
|
|
*Junona*
|
A je že ona nova oddaja? Grem pogledat.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:26:27
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Grem tamalo spat dat, pol pa pred TV in mogoče še malo na možeka Bomo videli...dajmo se presenetit Jutri se spet kaj pišemo. Lahko noč vsem skupaj! A nam lušte delaš? No, bom pa še jst lušte nardila....končno in res končno sm tud jst skalala po možeku....in obratno.......juhuhu Pa kaj se ti greš? Najprej nam lušte z bebijem delaš, zdaj pa še s klobaso. Packa, sram te bodi. Pa imate ve pojma koliko luštov ste mi delale z vašim in pomočniki . Jst sem bla na suhem 6 mesecev. Včas pa mokra od vaših pomočnikov
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:32:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Junonca a si ti mela tudi Dalacin 20mg/g vaginalna krema...7 takih ampul za v nožnico, pol pa še svečke Js sem mela Gyno Daktarin svečke, 7 jih je blo. Aha, no pol mam jst neki druga ....rita, ja vredu no...veš kaj hemeroidi niso zginal, ne bolijo pa več oz. sem se že navadla nanje, je pa res da če pa sem cel dan pokonci pol pa jih zvečer malček bolj čutim. Kako pa ti, pa tvoj buši...ej jst tak zatekam cela tudi v obraz...sem si tak hecna s tem podbradkom, ko ga prej nisem nikoli mela, da se sama sebi smejim ko se zjutraj mažem ...pol pa rečem mojmu, a nisem seksi no ...bi si lahko lepšo mamiko želel Ti si faca. Ampak fora je, da maš tak luškan zalit obrazek in ti full paše. Js sem ok, buši pa še kar raste. Mi je moj dane srekel, zdej si pa že ornk okrogla. hvala junonca ...men je včeraj moj rekel zvečer ko sem prišla stuširana v spalnico....jah ka je lubica...zej pa prvo buši pride...pa pol dolgo nič ...pol pa ti
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:35:04
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* A je že ona nova oddaja? Grem pogledat. ja je že.... so ga zdle pred ženo vprašal, če je imel med njeno nosečnostjo spolne odnose z drugo žensko ....in rekel je ja lahko vrjamete
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:37:38
|
|
|
|
Miška2006
|
Lahko noč, čvekice. Lepo pancajte.....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:37:41
|
|
|
|
brigita23
|
miška- sej prav ...ti privoščim, sej bomo mi tudi čez kaka dva meseca ...pomočniki pa nas bojo še vedno rajcal
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:38:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Lahko noč, čvekice. Lepo pancajte..... nočko miška....lepe sanje vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:41:43
|
|
|
|
brigita23
|
no punce...vidim da sem sama ostala nič vam zaželim lepe sanje in mirno noč
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:44:07
|
|
|
|
mlavla
|
evo slikce se že nalagajo... pa pozabila sem se pohvalit,da smo tud mi zalivali že zelo suho rožico... smo imeli prepoved..zdej pa končno spet lahko..pa še zavedam se da po porodu bo spet suša...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:45:50
|
|
|
|
mlavla
|
evo moj buši v 37t 5dni pa naša punči...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:51:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo moj buši v 37t 5dni pa naša punči... Iiii kake lepe slikice.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:51:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Lahko noč, čvekice. Lepo pancajte..... Enako tudi vam trem.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:51:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Junonca a si ti mela tudi Dalacin 20mg/g vaginalna krema...7 takih ampul za v nožnico, pol pa še svečke Js sem mela Gyno Daktarin svečke, 7 jih je blo. Aha, no pol mam jst neki druga ....rita, ja vredu no...veš kaj hemeroidi niso zginal, ne bolijo pa več oz. sem se že navadla nanje, je pa res da če pa sem cel dan pokonci pol pa jih zvečer malček bolj čutim. Kako pa ti, pa tvoj buši...ej jst tak zatekam cela tudi v obraz...sem si tak hecna s tem podbradkom, ko ga prej nisem nikoli mela, da se sama sebi smejim ko se zjutraj mažem ...pol pa rečem mojmu, a nisem seksi no ...bi si lahko lepšo mamiko želel Ti si faca. Ampak fora je, da maš tak luškan zalit obrazek in ti full paše. Js sem ok, buši pa še kar raste. Mi je moj dane srekel, zdej si pa že ornk okrogla. hvala junonca ...men je včeraj moj rekel zvečer ko sem prišla stuširana v spalnico....jah ka je lubica...zej pa prvo buši pride...pa pol dolgo nič ...pol pa ti
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:54:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Grem tamalo spat dat, pol pa pred TV in mogoče še malo na možeka Bomo videli...dajmo se presenetit Jutri se spet kaj pišemo. Lahko noč vsem skupaj! A nam lušte delaš? No, bom pa še jst lušte nardila....končno in res končno sm tud jst skalala po možeku....in obratno.......juhuhu Pa kaj se ti greš? Najprej nam lušte z bebijem delaš, zdaj pa še s klobaso. Packa, sram te bodi. Pa imate ve pojma koliko luštov ste mi delale z vašim in pomočniki . Jst sem bla na suhem 6 mesecev. Včas pa mokra od vaših pomočnikov
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:55:22
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 aja,še eno vprašanje: KATERE VLOŽKE BOSTE VZELE S SABO V P? baje so vir najbolj naravni,sam jih obstaja več vrst,pa se ne spoznam ravno nanje... hvala za pomoč nočko Jst imam pripravljene Vir80, ker tko ponavadi piše in je pisal tud na listu ki so nam ga dali v mš. Za v P. jih pa tam baje dobiš. alo alo....kako smo kaj?? Sem danes mal z našo Ninči govorila, joj kak ji je fajn...je bila včeraj že zunaj s svojo Manjo in je rekla, da jes super ...pa da se je zdej že spočila in da se bodo jutri 1. kopali . Mi2 sva tud danes govorili in mi je blo tko cart ko sem čula Manjo zadaj Ja pa kr lušte mi je naredila, ko sta ble zunaj in ,..... full fajn No hotla sem to reči, da je rekla da za v P rabiš samo copate, nogavice in gel za tuširanje , sej to je vrjetno tudi tebi rekla. Ma ja sam jst mam še vseeen kr cel nahrbtnik, ker kaj pa če bom še kaj rabla Še malo pa bova midve tudi v njeni koži....no seveda po vrstenm redu . 1. ti in potem jst ......Sem čula kaj te je Tanja za 1. aprila nasrala , vidiš še dobr da sva na rr. Pa veš kak, da sem ji rekla naj mi pošlje tvojo tel, da ti čestitam, pa to je bilo ravno takrat ko si res rekla da te nekaj špika in se mi je čist zdel,... pol pa sem rekla ja kdaj pa, je pa rekla (ej ne bom pozabla) da ob 21:22 aha tu se je pa zalomilo, ker si bila takrat še na rr,.... drgač pa ja čist me je nasračkala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:55:46
|
|
|
|
*Junona*
|
Sam res kak prasec...žena noseča on ga pa drugje namaka.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 21:56:15
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Tko zdej se bom pa jst odstranla z računalnika grem gledat gospodinje/trenutek resnice (z Jonasom) (-oboje je ob isti uri ) pol pa spat,.... jutri pa spet ctg vP. Lepo spite in naj noč hitro mine Nočko Nočko. Upam, da ti jutri kaj pokaže na CTG-ju in da so pomagale igle. Joj junona, danes mi je blo pa res hecn,... ker ko sem prišla je bla ena ko sem mislila da bi znala bit ti,.... ha ha
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?