brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. Fora je tut v tem, da če se slučajno pol vidi, da je bla porodnica okužena... se G zgovarjajo, da ni bila v rizični skupini za testiranje in si tako operejo roke. Take stvari me pa res pogrejejo,.... že tko se mi zdi da mormo bit napol dr. da vemo kaj se dogaja in da same na kaj opozorimo, pol pa se še tko obnašajo,.... Itak moramo gledat s te strani da bo vse ok, sam če se kaj da preprečit ala pa tudi če je za miren spanec - hvala bogu,... sej konec koncev gremo tud na nuhalno, pa četav je vse ok, samo da smo pomirjene in lažje spimo,.... Joj ti Dr. Men gre full na živce ko sam neki pr seb gruntajo,... pišuka kot da jst razumem to gruntanje, povej najo kej, sej se gre za nas in naše Isto je pri cepljenju novorojenčkov proti rotavirusu. Nam je v mš povedala bab'ca, kajne Brigitka? Nobeden ti ne omeni posebej ceplenja, ker je itak samoplačniško, čeprav je zelo fajn, da je otrok cepljen. In lahko zamudiš primeren čas, ko se otroka cepi. In ta virus ni tako nedolžen. Res ne razumem, zakaj ne morejo nas seznanit pediatri s tem, sej je samoplačniško in države nič ne stane. ja tudin to je res ...pa veš da ga/jo bom dala cepit, sigurno...HB da zdej vemo da je treba to storit do 6 meseca in da je samoplačniško.