kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Citate sem poštimala , zdaj pa da malo javim, kako je potekala moja nedelja. Umila sem si lase (to je orng projekt, zato ga moram omenit ), dobila sva obisk, smo malo popapcali, se posladkali, šli na sprehod v Tivoli (gužva za ubit, kot na sejmu ), vroče mi je bilo tako, da bi lahko bila v kopalkah , sem se kar malo namučila s sprehodom , tako da me je moral dragi orng pomasirat, da sem prišla k sebi . Sedaj greva pa jest: pečene hrenovke in jajčka, zraven sirček, paradižnik, čebula in svež kruhec ... njamsi . Sem kateri naredila lušte? V glavnem drage moje, želim vam lep večer, vsem ki imate jutri pregled pa: SREČNO IN USPEŠNO! Aprilski krofeki in jagode prihajajo! Lepo noč v objemu svojih dragih in z brcikami svojih zakladkov , NenaLena Uh meni si hude lušte naredila Njami,... dober tek Hvala kpmk, toda vidiš, to zdaj imam, ker sem tako : me je potem, ko sem šla spat kakšno uro dajal želodec . Ni kaj, božja kazen . Saj ni čudno, če pa se spravim zvečer ob 10h jest, pa še to čebulo, ki mi že itak dela težave . To pa je nosečniška trma . Auč, to pa škoda,.... Drugi pa le kako uro prej jej, pa ne bo težav,... ja trme pa smo, sej veš, če se nam kaj zalušta, moramo pojest