|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 8:56:58   
Miška2006
Nč, jst grem....vidim, da so vam dali včerajšnji pomočniki boga, da sedaj ste tako zmatrane in še spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.4.2009 9:15:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85čestitkeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A piješ že malinov čajček ali  boš šele začela user posted image
mi smo pa v petek že dopolnili 37t user posted image user posted image user posted image user posted image

ČIsto po pravici da ti povem, ga sploh nebom pila, ker sem ga že v prvi nosečnosti in sem pol itak rodila 10 dni po roku in sem bla tak fejst ratzočarana, da sploh ne obrajtam več tega. Pa še čisto do konca sem bla čisto zaprta, skor zabetonirana bi lahko rekli, tak, da po mojem vsaj to nič dosti ne hasne.
Ampak želim, da pa res vsem vam, ki ga pijete res naj pomaga, da vam bo vsaj malo hitrej vse skupaj šlouser posted image user posted image Čestitke tudi tebi za 37 tedenuser posted image user posted image user posted image
Aha potem te pa čisto razumem,da ga res ne boš pila,no jaz sem rekla probala bom ,škodit ne more pa bomo videli. user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.4.2009 9:15:10   
sonček85
torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE user posted image user posted image user posted image

NENA
SONČEK
JUNONA
M..tina
KPMK
DETELJA
MIŠKA 2006

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.4.2009 9:15:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Lahko še mene dodate. Kako boste pa spremenile? Al boste počakale do II. delauser posted image

lAHKO POTEM KO BOMO IZGLASOVALE TI SPREMENIŠ.sAMO KO BOŠ POST ZAČELA PISAT TAM IMAŠ ZGORAJ NASLOV IN SAMO SPREMENIŠ.user posted image

štorkljica:ne danes ima detelja pregled
miška:upam,da še katero poženejo tile pomočniki kot so tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.4.2009 9:27:44   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE user posted image user posted image user posted image

NENA
SONČEK
JUNONA
M..tina
KPMK
DETELJA
MIŠKA 2006

Mene tudi lahko dodate!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.4.2009 9:28:13   
štorkljica

štorkljica:ne danes ima detelja pregled

Aha....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.4.2009 9:29:24   
janja*
punce dobro jutro!
Take čveke ste,da vas ne morem prebrat.Tako rada bi klepetala z vami pa ni nobenega časa.Malo pospravim,potem se dojiva in moram že kuhat kosilo.......Včasih mi tudi kaj ne znese,samo se ne sekiram.Vse bo počakalo,najprej je na vrsti Nik.Bodite pridne.
Ja tele pomočniki.Prej nisem smela zaradi nosečnosti,zdaj pa je treba spet čakat na user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.4.2009 9:34:23   
nmag
Evo mene sem tudi še vedno 2 v 1,po vseh težavah še vedno tacam okrog z trebuhom,moja Karolinca se je očitno odločila,da sedaj še malo počaka,cel dan nekaj delam,hodim in namesto da bi me zvil,me zvečer pošteno bolijo kosti in pa noge imam kot dva hloda,vse boste šle prej kot jaz,sicer imam do PDP še 11 dni in vse sem rodila 5 dni prej,očitno bo tokrat tudi tako.Potem pa še moj možek cvili,joj ne še danes it moram še to podelat........ja jaz pa vrh glave vsega že,še dva dni počakam potem grem pa na en railly po makedamu za Savo,pa suhih sliv se bom danes najedla,ker me nekaj prebava spet zeza in mogoče to zavira,saj popadke imam skoz,samo čakam une konkretne.Mogoče nas bo bo tale luna 9.pognala,to bo gužva v P.
No jaz sem tudi za krofke in jagode,jagode sploh obožujem.
Srečno vsem danes in upam,da dobimo tudi kako novo mamico.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.4.2009 9:40:09   
janja*
Tudi jaz sem za APRILSKE KROFKE IN JAGODE.

Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.4.2009 9:43:23   
janja*
nmag upam,da boš čimprej šla rodit,da boš rešena.Jaz na koncu nisem mogla ne hodit ne nič.To na koncu je res pravo mučenje.Držim pesti zate in da boš imela lep porod.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.4.2009 9:44:50   
janja*
nmag pri luni je pa tako ,da deluje dva dni prej ali pa dva dni po luni.Torej ti boš rodila jutri.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
6.4.2009 9:47:41   
pikiica
no da se mal pohvalim, jst mam pa sam se 4dni do roka...:) je pa res da ze komi cakam in mozek tud..dnevi pa se kar vlecejo pa se nc ne kaze, jst bi pa rada da bi blo ze mem... papa

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
6.4.2009 9:55:55   
pikiica
no pa se eno vprasanje bi imela, sej bi odprla novo temo pa ne znam... no, glede strij..kako se jih znebit oz. jih umilit ali pa vsaj malo ublazit sedaj po nosecnosti... jst sm se mazala z mustelo vsako jutro in zvecer pa ni nc pomagal.. pojavile so se mi na stegnih in dojkah, pa me zanima kaj priporocate, ce ima katera izskusnje s tem...papa

(odgovor članu pikiica)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
6.4.2009 10:03:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Citate sem poštimala user posted image , zdaj pa da malo javim, kako je potekala moja nedelja. Umila sem si lase (to je orng projekt, zato ga moram omenit user posted image  user posted image  user posted image ), dobila sva obisk, smo malo popapcali, se posladkali, šli na sprehod v Tivoli (gužva za ubit, kot na sejmu user posted image ), vroče mi je bilo tako, da bi lahko bila v kopalkah user posted image , sem se kar malo namučila s sprehodom user posted image , tako da me je moral dragi orng pomasirat, da sem prišla k sebi user posted image . Sedaj greva pa jest:
pečene hrenovke in jajčka, zraven sirček, paradižnik, čebula in svež kruhec ... njamsi user posted image user posted image user posted image . Sem kateri naredila lušte? user posted image user posted image

V glavnem drage moje, želim vam lep večer, vsem ki imate jutri pregled pa: SREČNO IN USPEŠNO! Aprilski krofeki in jagode prihajajo! user posted image user posted image user posted image

Lepo noč v objemu svojih dragih user posted image in z brcikami svojih zakladkov user posted image ,
NenaLena

Uh meni si hude lušte naredila user posted image  Njami,... dober tekuser posted image

Hvala kpmk, toda vidiš, to zdaj imam, ker sem tako user posted image : me je potem, ko sem šla spat kakšno uro dajal želodec user posted image . Ni kaj, božja kazen user posted image user posted image user posted image . Saj ni čudno, če pa se spravim zvečer ob 10h jest, pa še to čebulo, ki mi že itak dela težave user posted image . To pa je nosečniška trma user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.4.2009 10:07:50   
Anonimen

NENA:UUUU PRIDNA SI BILA DANES,jaz sem si tudi lase umila ,polikala user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmm :bo pa dpbra večerja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer tudi tebi in lahko ,sladko noč ,polno objemov drgih in otročkov

Ja  in Aleks ta teden spiva sama user posted image

Madonca, kako bomo vse lepe! user posted image user posted image user posted image Sonček ti bo pa ta teden delal družbo Aleks, a ne? user posted image Midve z Elo se tudi skoraj vsako jutro kakšnih 15 minut pogovarjava, ji vse razložim, se božava, pa dotikava, tako da nikoli nisem sama user posted image user posted image user posted image . Saj bo teden hitro naokoli in se boste lahko spet vsi trije cartali user posted image . Pol pa smo tukaj še me na rr, tako da bomo poskrbele, da ti bo teden minil kot bi rekla keks user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
6.4.2009 10:08:07   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

punce dobro jutro!
Take čveke ste,da vas ne morem prebrat.Tako rada bi klepetala z vami pa ni nobenega časa.Malo pospravim,potem se dojiva in moram že kuhat kosilo.......Včasih mi tudi kaj ne znese,samo se ne sekiram.Vse bo počakalo,najprej je na vrsti Nik.Bodite pridne.
Ja tele pomočniki.Prej nisem smela zaradi nosečnosti,zdaj pa je treba spet čakat na user posted image .

Bravo za dojenje in da se mata z Nikom tak lepouser posted image user posted image user posted image  Nič hudega če ti ne znese, pa saj je zdaj itak otrok na prvem mestu...boš že pol, al pa jutriuser posted image user posted image

Fajn uživejte še naprej in se dosti cartajte pa na sončku martinčkajteuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
6.4.2009 10:08:48   
nmag
Janja,ko bi vsaj to bilo res ,res je to mučenje,vsaj pri nas ko smo že večkrat rodile,tudi jaz ne morem več nič in je prava muka,upam,da bo res tako kot praviš hiter porod in jutri,lahko je pa tud že danes.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
6.4.2009 10:11:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

cveta:uu kako lep in super dan user posted image user posted image user posted image user posted image ja v balerinkah pa res ne gre user posted image user posted image user posted image je pa  na Bledu bilo toliko bolj lepo ,kajne?
Ja od preveč slončanja gre postelja v cogruntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa samo da je popravil da lAHKO SEDAJ SPET V MIRU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRIGITA:JA RES  JE bolje bit tko koda pa da ležiš in čakaš.No bilo je pa to v CE user posted image
A misliš da bo tako,no saj se nebi branila če bi rodila v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj obiski nebi bili tko vsiljiviuser posted image user posted image user posted image sorodniki znajo včas bit kr huda kaša user posted image

Ja, to pa res. Se nagužvajo pol so pa celo uro tam.user posted image

Obiski ja ... Jaz sem mojemu že povedala, da si pač ne želim dojiti pred drugimi ljudmi, tako da tudi, ko bova imela obiske doma, ko bo čas za dojenje, bodo morali ven iz sobice, da naju z Elo pustijo sami. Če pa se kdo namuli, mi pa popolnoma "dol visi" user posted image user posted image user posted image . V glavnem babnice moje: me nosimo otročke, me jih bomo dojile, me smo mlade mame in smo zdaj carice, zato se morajo vsi prilagoditi nam, ne pa da mi se me prilagajale obiskom! Če moramo svoje pravice ostro zahtevati, ker pač eni nimajo feelinga, bomo pa pač ostre kot levinje user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
6.4.2009 10:12:17   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Citate sem poštimala user posted image , zdaj pa da malo javim, kako je potekala moja nedelja. Umila sem si lase (to je orng projekt, zato ga moram omenit user posted image  user posted image  user posted image ), dobila sva obisk, smo malo popapcali, se posladkali, šli na sprehod v Tivoli (gužva za ubit, kot na sejmu user posted image ), vroče mi je bilo tako, da bi lahko bila v kopalkah user posted image , sem se kar malo namučila s sprehodom user posted image , tako da me je moral dragi orng pomasirat, da sem prišla k sebi user posted image . Sedaj greva pa jest:
pečene hrenovke in jajčka, zraven sirček, paradižnik, čebula in svež kruhec ... njamsi user posted image user posted image user posted image . Sem kateri naredila lušte? user posted image user posted image

V glavnem drage moje, želim vam lep večer, vsem ki imate jutri pregled pa: SREČNO IN USPEŠNO! Aprilski krofeki in jagode prihajajo! user posted image user posted image user posted image

Lepo noč v objemu svojih dragih user posted image in z brcikami svojih zakladkov user posted image ,
NenaLena

Uh meni si hude lušte naredila user posted image  Njami,... dober tekuser posted image

Hvala kpmk, toda vidiš, to zdaj imam, ker sem tako user posted image : me je potem, ko sem šla spat kakšno uro dajal želodec user posted image . Ni kaj, božja kazen user posted image user posted image user posted image . Saj ni čudno, če pa se spravim zvečer ob 10h jest, pa še to čebulo, ki mi že itak dela težave user posted image . To pa je nosečniška trma user posted image user posted image user posted image .

Auč, to pa škoda,.... Drugi pa le kako uro prej jej, pa ne bo težav,... ja trme pa smo, sej veš, če se nam kaj zalušta, moramo pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
6.4.2009 10:13:06   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Evo mene sem tudi še vedno 2 v 1,po vseh težavah še vedno tacam okrog z trebuhom,moja Karolinca se je očitno odločila,da sedaj še malo počaka
Ja se očitno tele naši malčki zavedajo, da je tale all inclusive 9 mesecev zlo fajn stvar in valda pol nimajo sile...ampak me nosačice...me pa drugače mislimouser posted image user posted image user posted image

,cel dan nekaj delam,hodim in namesto da bi me zvil,me zvečer pošteno bolijo kosti in pa noge imam kot dva hloda,vse boste šle prej kot jaz,sicer imam do PDP še 11 dni in vse sem rodila 5 dni prej,očitno bo tokrat tudi tako.Potem pa še moj možek cvili,joj ne še danes it moram še to podelat
A misliš, da ga po 5 rundi še vedno mal panika matra?user posted image

........ja jaz pa vrh glave vsega že
Te razumem, jaz tudi, pa mam še 21 dni do roka...user posted image

,še dva dni počakam potem grem pa na en railly po makedamu za Savo,pa suhih sliv se bom danes najedla,ker me nekaj prebava spet zeza in mogoče to zavira,saj popadke imam skoz,samo čakam une konkretne.Mogoče nas bo bo tale luna 9.pognala,to bo gužva v P.
LP tudi tebi in vso srečo na makedamu za Savouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
6.4.2009 10:13:21   
klavdyk

NENA
SONČEK
JUNONA
M..tina
KPMK
DETELJA
MIŠKA 2006

mene štejte zraven

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
6.4.2009 10:14:04   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

cveta:uu kako lep in super dan user posted image user posted image user posted image user posted image ja v balerinkah pa res ne gre user posted image user posted image user posted image je pa  na Bledu bilo toliko bolj lepo ,kajne?
Ja od preveč slončanja gre postelja v cogruntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa samo da je popravil da lAHKO SEDAJ SPET V MIRU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRIGITA:JA RES  JE bolje bit tko koda pa da ležiš in čakaš.No bilo je pa to v CE user posted image
A misliš da bo tako,no saj se nebi branila če bi rodila v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj obiski nebi bili tko vsiljiviuser posted image user posted image user posted image sorodniki znajo včas bit kr huda kaša user posted image

Ja, to pa res. Se nagužvajo pol so pa celo uro tam.user posted image

Obiski ja ... Jaz sem mojemu že povedala, da si pač ne želim dojiti pred drugimi ljudmi, tako da tudi, ko bova imela obiske doma, ko bo čas za dojenje, bodo morali ven iz sobice, da naju z Elo pustijo sami. Če pa se kdo namuli, mi pa popolnoma "dol visi" user posted image user posted image user posted image . V glavnem babnice moje: me nosimo otročke, me jih bomo dojile, me smo mlade mame in smo zdaj carice, zato se morajo vsi prilagoditi nam, ne pa da mi se me prilagajale obiskom! Če moramo svoje pravice ostro zahtevati, ker pač eni nimajo feelinga, bomo pa pač ostre kot levinje user posted image .

Mislim da vsak normaln bo spoštoval tvojo / vajino željouser posted image ,.... če pa kdo ne razume, pa njehov problem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
6.4.2009 10:16:57   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Evo mene sem tudi še vedno 2 v 1,po vseh težavah še vedno tacam okrog z trebuhom,moja Karolinca se je očitno odločila,da sedaj še malo počaka
Ja se očitno tele naši malčki zavedajo, da je tale all inclusive 9 mesecev zlo fajn stvar in valda pol nimajo sile...ampak me nosačice...me pa drugače mislimouser posted image user posted image user posted image

,cel dan nekaj delam,hodim in namesto da bi me zvil,me zvečer pošteno bolijo kosti in pa noge imam kot dva hloda,vse boste šle prej kot jaz,sicer imam do PDP še 11 dni in vse sem rodila 5 dni prej,očitno bo tokrat tudi tako.Potem pa še moj možek cvili,joj ne še danes it moram še to podelat
A misliš, da ga po 5 rundi še vedno mal panika matra?user posted image

........ja jaz pa vrh glave vsega že
Te razumem, jaz tudi, pa mam še 21 dni do roka...user posted image

,še dva dni počakam potem grem pa na en railly po makedamu za Savo,pa suhih sliv se bom danes najedla,ker me nekaj prebava spet zeza in mogoče to zavira,saj popadke imam skoz,samo čakam une konkretne.Mogoče nas bo bo tale luna 9.pognala,to bo gužva v P.
LP tudi tebi in vso srečo na makedamu za Savouser posted image user posted image user posted image

Našim user posted image  je full fajn, ko pa tak dobr jemo, pa gledamo,... user posted image user posted image user posted image   nič jim ne manjka, ko pa tko lepo skrbimo zanje user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4223
6.4.2009 10:17:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE 

NENA
SONČEK
JUNONA
KPMK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem dodala brigito namesto tebe user posted image
evo urejeno

lahko noč KPMKuser posted image

user posted image ...aaaaa...zakaj se gre?? Vas še nisem prebralauser posted image ....ja sem pa danes jedla jagode mmmmmmm pa sladoleduser posted image user posted image user posted image
da se kam prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo heca ,ne zameri

Gre se če spremenimo naslov iz aprilskih krofkov v Aprilski krofki in jagode 2009 k imamo vse tko rade korfe sedaj pa še jagode ,smo vse nore nanje user posted image user posted image

ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem za jauser posted image user posted image user posted image ....sam da ne bomo do aprilskih čevapčičev prišleuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj veš, kakšne lušte bomo dobile me, ki imamo rok bolj proti koncu aprila. Čevapčiči user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
6.4.2009 10:18:56   
štorkljica
Jaz sem pa prejle glih končala "napad" na stanovanje z mokro krpo, zdaj pa še tepihe "napadem" s sesalcem in na koncu še kopalnico z gobico in smo finito za ta teden s čiščenjemuser posted image user posted image user posted image
No saj vsak dan je treba kaj pomalem počistit ampak tole taglavno pa pade danes!user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?