|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
5.4.2009 22:24:25   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE user posted image user posted image user posted image

NENA
SONČEK
JUNONA

Pa še M..tina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.4.2009 22:29:03   
Anonimen
torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE user posted image user posted image user posted image

NENA
SONČEK
JUNONA
M..tina
KPMK

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.4.2009 22:30:39   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Meni pa tak sladko spet paše danes... sem pojedla kremšnito, 5 čupavcev, 2 koščka rulade in košček piteuser posted image Seveda za sladico po kosilu.user posted image

bravo junoncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti si faca, jst sem tudi taka žogica danesuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam, punce, neki je na tem. Meni nekak celo nosečnost sladko ni lih kaj več dišalo kot pa pred nosečnostjo. Včer pa danes pa... G R O Z A!

Naš dan D se res približuje. Verjetno je povezano s cukrom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.4.2009 22:44:12   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

zdravo punce user posted image

se zadnje case bolj poredko javljam... no, na splosno sem zelo malo za racunalnikom... so lepi dnevi in sem skoz naokoli...
pa se nekaj novick:
- nasa palcica se vedno mirno sedi in me s svojimi dolgimi nozicami brca tja pod rebra... upanja za kakrsnokoli spremembo skorajda ni vec, saj imam PDP ze to soboto 11.4. user posted image
- odlocila sem se da bom rodila v ljubljanski P (sem sla drugace v cetrtek tudi v postojno, ampak me niso prepricali) - imajo vec izkusenj z medenicnimi porodi
- v cetrtek in petek sem bila na vecih pregledih in najverjetneje bom rodila oz. bomo njaprej poskusali roditi vaginalno (kljub medenicni vstavi oz. zadnjicni vstavi) => pravijo, da je bebica primernih velikosti - obseg trebuscka in glavice je bil v cetrtek okoli 32... kg pa okoli 3 kg... ce pa se bi kaj zakompliciralo, pa seveda CR
- ponoven pregled imam v torek v LJ P in v ctertek pri svoji G
- CTG je bil "de luxe" user posted image
- urin, pritisk super
- teza: + 10,3 kg... kar se mi zdi tudi o.k.
- dogaja pa se tudi se nic ne

bodite v cvetju in uzivajte v soncnih dneh...

cav bav

Ola, punca!

Smo misli, da si že rodila! Tud naš bebi se še ni obrnil in če se ne bo, bo pač CR. Js sploh nisem razmišljala o naravnem porodu v medenični vstavi, ker so me prepričali z vsemi minusi.
V sredo mam pregled, pa bomo vidli kako in kaj.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
5.4.2009 23:30:06   
angelito
hej m..tina

pa saj za CR se ne mores kar sama odlocit - ali pac? kje bos pa rodila?

kaj so ti pa rekli za porod v medenicni vstavi? vem, da je tezji, daljsi in da je omejen cas za poroditev glavice... kaj so se ostali minusi?

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.4.2009 5:22:01   
detelja

NENA
SONČEK
JUNONA
M..tina
KPMK
DETELJA

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.4.2009 5:23:40   
detelja
user posted image

06.04
Brigita 23
ninica23
Detelja UZ, CTG
Blančica CTG
pikaro

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.4.2009 5:30:10   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.4.2009 5:32:03   
detelja
dobro jutro...tk na hitr sem vam pripravila zajtrk...kako ste kaj?...jaz sem od 23 do 1 spala pol pa sem celo noč bedela...neki me spet začel kuhat...pop...bom, če bom spet prehlajena...grlo me boli pa ful me taka vročina daje...sem ful jezna...ne vem kaj se zdaj to z mano dogaja...po eni strani imam to vreme ful rada po drugi pa ne, ker skoz v takem vremu zbolim sam zdaj je toliko hujše ko ne smem nič vzet...joj...držte pesti, da se izognem še eni rundi prehlada...saj se pa še sploh nisem čist pozdravla od zadnjič....

mal sem nervozna glede pregleda, ampak bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.4.2009 7:59:41   
Cveta28
Jutro čvekice!
Kaj ste celo noč čvekale pa user posted image in sedaj ni nobene na RR? user posted image
Jaz sem lepo prepančkala celo noč (od 24h do 6h) in si že na vse zgodaj umila mojo čupo. Kot pravi naša NenaLena - pravi projekt! Že tako grem sedeti v banjo ampak tudi to mi počasi postaja odveč, ker že 'mašim' odtok vode s svojo ritjo pa stegenčki user posted image
Danes nimam v načrtu nič posebnega samo do kozmetičarke bi morala pa še ne vem ali bi šla. Tiste, ki hodite na brazilsko - koliko časa pred PDP mislite iti na zadnjo pred porodom?
Angelito - lepo da si se nam javila. Držim pesti, da bodo šli pregledi kot po maslu ter da kljub medenični vstavi ne boš imela probleme pri porodu. Morda se pa vidimo v P.
Vse, ki imate danes preglede SREČNO! Zamudnice pa le javite kaj se dogaja z vami.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.4.2009 8:24:53   
sonček85
dobro jutroooooooooo !!

Detelja .hvala za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne smeš smrkat ,ker greš rodit,pazi nase user posted image
DANES VSEM SREČNO NA PREGLEDIH IN DA DOBIMO KAKO NOVO MAMICO IN BEBICO user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.4.2009 8:30:22   
štorkljica
Dobro jutro!

Spet sem nazaj, glede na to, da sem vas prejšnji teden tak zanemarjala...obljubim pa, da bom ta teden bolj pridnauser posted image .

Vidim, da je bil prejšnii teden bolj miren gleded porodov, zato bo čisto verjetno tale bolj napet in prav bi bilo tako, glede na to, da se april že počasi premika proti sredini.

Pri nas je še vse po starem, nič ni videti, da bi šla te dni rodit. Z mojim tudi ne user posted image  4-6x na dan, ampak kvečjemu sva prejšnii teden 3xuser posted image  Komaj pa že tudi čakam, da bom mela naslednji ponedeljek pregled z UZjem, da še malo bebija vidim pred porodom.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.4.2009 8:34:18   
štorkljica
Ja pa vsem srečno danes na pregledihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn opravte punce, pa kakega bebija "prineste".

V naše kraje so že prejšni teden začele prihajati štorklje, tak jih je lepo za gledat, si že pripravljajo domeke za svoje družinice in male štorkljice, ki jih bodo imeleuser posted image  In sem si glih premišljevala, da zdaj pa res lahko za naše bebije rečemo, da so jih štorklje prinesle, ker smo se časovno tak uskladili.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.4.2009 8:36:00   
štorkljica
Jaz sem pa danes dopolnila 37 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image   JUHEJ!!! Zdaj pa že res kmal bo....

Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.4.2009 8:38:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dobro jutro!
Vidim, da je bil prejšnii teden bolj miren gleded porodov, zato bo čisto verjetno tale bolj napet in prav bi bilo tako, glede na to, da se april že počasi premika proti sredini.

Pri nas je še vse po starem, nič ni videti, da bi šla te dni rodit. Z mojim tudi ne user posted image  4-6x na dan, ampak kvečjemu sva prejšnii teden 3xuser posted image  Komaj pa že tudi čakam, da bom mela naslednji ponedeljek pregled z UZjem, da še malo bebija vidim pred porodom.
vse čakajo na polno luno ,ki je 9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Će sta že 3x ko je veliko midva sva samo 1x user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.4.2009 8:38:59   
sonček85

Jaz sem pa danes dopolnila 37 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image   JUHEJ!!! Zdaj pa že res kmal bo....
čestitkeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A piješ že malinov čajček ali  boš šele začela user posted image

mi smo pa v petek že dopolnili 37t user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.4.2009 8:39:27 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.4.2009 8:45:17   
Miška2006

halo nosečke

no jst sem se danes mal potepala, ker je bil tako lep sončen danuser posted image user posted image user posted image ...vidim da ste bile kr pridne s pisanjem, sem vas vmes sicer prebrala nisem pa vam utegnila odpisat.

Detelja-najprej jutri fajn rihtaj na pregledu...upam da nam še ne odletiš v Rim, če pa greš pa naj te potolažim, da bom prevzela skrb za pomočnike....svoje naloge se bom lotila vestno in bom svoje delo jemala zelo resno kot si ga tiuser posted image user posted image , saj vem da je od tega odvisno počutje marsikatere nosečke pa tudi mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Upam samo, da bom tukaj v okolici našla tako dobre pomočnike kot jih imate vi v MS.user posted image
Kar pa se tiče zajtrka pa se bomo punce tudi potrudileuser posted image , jst mislim da tista ki prva vstane naj poskrbi za zajtrkuser posted image . Ti pa fajn rihtaj jutri, bom misla na tebe ko bom prikloplena na CTGuser posted image user posted image user posted image .

Miška-vidim da rada izzivaš usodo...tako je prav ti si faca ( rolanje pomočnikovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), mi boš pomagala a ne, med tem ko detelje ne bo. So pa res seksi, tako da bi bilo škoda da bi jih samo enkrat videleuser posted image . Aja no pa še neki sem pozabila.....ti si danes omenjala tiramisuuser posted image ...če se prav spomnem...no jst sem ga pa danes jedla, naša mami naredi božanskega....tako da sem še zate en košček pojedlauser posted image user posted image user posted image , je bil bebi pol vs poskočn, ko sva malček ruma konzumiralauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Izzivanje je moj življenjski motouser posted image user posted image user posted image ....beri .... samo za pomočnikeuser posted image user posted image user posted image
Seveda lahko računaš name za rolanje po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja, sm omenjala tiramisu....ma saj ti bi ga ne smelauser posted image ....so sveža jajcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res si prijazna, da si pojedla še košček v mojem imenuuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.4.2009 8:46:25   
Miška2006

Drage aprilčice!

Js ne vem, kaj je zdaj to, marca smo rojevale kot po tekočem traku, zdaj pa premor... no in odločila sem se, da nekako vse skupaj pospešim po naravni poti...user posted image da me ne bo imela katera za predrzno, neolikano ali kaj podobnega...ampak samo pomagati hočem, ker očitno smo postale imune na oblečene pomočnike.user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Junona, mislim da boš dobila napačen fit back.....S takimi slikami boš vse user posted image tle na RR zadržala. Dvomim, da se bodo odrekle teh slik in šle v P.user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.4.2009 8:46:47   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Detelja, no da ne bom glih spet citiralauser posted image user posted image user posted image user posted image . Če so citati, vsaj vem na kaj je vezen odgovor, ker če ne kar ponorim, da moram še vprašanje ali komentar iskat.

Za pomočnike pa itak, da se morajo določeno število zrolat po RRuser posted image user posted image user posted image .

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
6.4.2009 8:47:13   
Miška2006

torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE 

NENA
SONČEK
JUNONA
KPMK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem dodala brigito namesto tebe user posted image
evo urejeno

lahko noč KPMKuser posted image

user posted image ...aaaaa...zakaj se gre?? Vas še nisem prebralauser posted image ....ja sem pa danes jedla jagode mmmmmmm pa sladoleduser posted image user posted image user posted image
da se kam prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo heca ,ne zameri

Gre se če spremenimo naslov iz aprilskih krofkov v Aprilski krofki in jagode 2009 k imamo vse tko rade korfe sedaj pa še jagode ,smo vse nore nanje user posted image user posted image

ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem za jauser posted image user posted image user posted image ....sam da ne bomo do aprilskih čevapčičev prišleuser posted image user posted image user posted image

...in lepinj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.4.2009 8:47:44   
štorkljica

čestitkeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A piješ že malinov čajček ali  boš šele začela user posted image

mi smo pa v petek že dopolnili 37t user posted image user posted image user posted image user posted image

ČIsto po pravici da ti povem, ga sploh nebom pila, ker sem ga že v prvi nosečnosti in sem pol itak rodila 10 dni po roku in sem bla tak fejst ratzočarana, da sploh ne obrajtam več tega. Pa še čisto do konca sem bla čisto zaprta, skor zabetonirana bi lahko rekli, tak, da po mojem vsaj to nič dosti ne hasne.
Ampak želim, da pa res vsem vam, ki ga pijete res naj pomaga, da vam bo vsaj malo hitrej vse skupaj šlouser posted image user posted image

Čestitke tudi tebi za 37 tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.4.2009 8:47:44   
Miška2006

NENA
SONČEK
JUNONA

Lahko še mene dodate. Kako boste pa spremenile? Al boste počakale do II. delauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.4.2009 8:50:01   
štorkljica
Nevem če sem narobe razumela al kaj...a gre detelja mogoče danes rodit? Al pa ma samo pregled?
Neki ne štekam zdaj....

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.4.2009 8:51:01   
Miška2006

brigita.ja pomočnika res nimam ,je dovolj živahen AAleks v bušiju k je moj mali pomočnikec ,ki je moj srček user posted image user posted image user posted image

Ja tudi jaz sem hotela povečat slikce od junoninih pomočnikov in ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pohotnice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tut če bi bil lulek čez cel ekran ne bi blo dost, jle?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja če nam že delaš take skušnjave daj take k se lahko povečajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kje je sedaj Miška user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo me, pohotnica Miška tleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa tudi druge niste kar takouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.4.2009 8:54:09   
Miška2006

brigita.ja pomočnika res nimam ,je dovolj živahen AAleks v bušiju k je moj mali pomočnikec ,ki je moj srček user posted image user posted image user posted image

Ja tudi jaz sem hotela povečat slikce od junoninih pomočnikov in ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok lepo slikco bušija si dala goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ja Junonca je pa prava lisička, nas takole neki rajca...pol pa ne moreš slikce povečatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...me prav zanima kako bo Miška jutri tole komentiralauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahk da bo že dan spršla...ma tak močen radar.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj jo mate z mano?user posted image user posted image user posted image user posted image

Še sreča, da sm mela povečevalno steklo zraven....je blo pol tako lepo videtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi je računalnik neki štrajkal.....radar pa mi je javljal, da se neki dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?