Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je moj včeraj zvečer ko je prišel domov in kot vedno šel prebrat novice na 24ur prvo ta članek vidu ...pa me vpraša, če sem prebrala to...pa sem rekla, da ja....da smo se na rr menile da ko rodimo bomo pa sprobale to dieto če res pomaga ...pa je reku, ja jst sem takoj za faca,pr men tud moj kaj takega ves čas bere,je skoz na tem 24ur pol mi pa kajj pametnega pove,samo tega pa ni videl ,sem jaz prva detelja.seveda se bomo znašle ,samo te bomo pa pogrešale ,tebe in tvoje odlične zajtrke,pomočnike ,tvoje besede ki me vedno v smeh spravijo -si tok super punca ja veš da mojmu to ni ušlo ....sem se kr nasmejala ko sem vidla kaj me bo vprašal...eh ti naši moški ga sračkajo...fajni so ne ja samo res,moj velikorat bere kaj k pšiše o orgazmu,al pa tko,pol pa rečem kaj žesnke gledaš pa reče nene berem kako te bom ..... po porodu Meni tut moj skos neki grozi, še pozo mi pove, v kaki bi me in me bo. Men se pa tako dobro zdi. Ja ja, mislim, da jih že orng matra . Moj mi tudi vsak dan skoraj govori, kako bo fajn po porodu, ko bova spet lahko orng . Pa kako me bo ... . Danes sem imela eno oblekco, pod njo pa samo modrc, tako da se je lepo videl dekolte, sem mu rekla, kakšen šele bo, potem ko bom dojila, saj se lahko prsi povečajo za dvakrat. "Uf to pa bodo spolne igrice", se mi je nasmihal. "Pol pa ni čudno, da imajo ljudje tako hitro drug za drugim otroke." Ti naši so res ta pravi . Tako da mislim, da bomo kljub recesiji po porodu pokasirale orng obresti. Se lahko vse banke skrijejo.
|