*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene. Nisem vas brala za nazaj, sem tako utrujena, da komaj gledam. Detelja, kaj ti imaš tudi streptokoka? Poročilo iz pregleda: CTG ok, UZ ok, plodovnice dovoj, posteljica lepa. Sem zaprta. Urin bp, dobila sem še eno Canesten svečko. Imam pa tako vrsto streptokoka B, ki je odporen na penicilin, tako da pri porodu dobim nek drug ab. Naslednja dva pregleda: 14.4. in 24.4.. Zdaj pa grem malo zalegnat. A ti si sama zahtevala pregled za streptokok?????? drgač pa za pregled Ja, sama sem rekla, ker sem brala o njem na internetu in še kolegica ga je imela in me je malo prestrašilo. Potem pa sem rekla, da bi se želela testirat in ga vprašala, kaj misli glede testiranja in mi je priporočal. Hvala. Pišuka mi je mal žal, da nisem nič rekla,.... on pa mi tud ni omenil Meni je ful čudno, da G tega ne omenijo. Saj je res, da je mala možnost, da se bakterija prenese na plod, ampak kaj pa če se... ni za riskirat. Meni je rekel G, da se je do zdaj dalo samo kakšnih 5 testirat na streptokok...js verjamem, da se bi jih dalo več, če bi kdo kdaj kaj povedal o tem, vsaj v materinski šoli bi lahko, kajne? Ja res je, jst bi se tud, sam do nedavnega nisem vedela, sem pa si mislila da mora biti kako vnetje in da dajo sami dr testirat,... poleg vsega ki je ko moramo same vedet, je pa res težko vsemu sledi meni je že žal Ne sekiraj se, saj pa tudi nimaš take smole... midva z držima pestke za vaju.