|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
3.4.2009 14:53:11   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk
no letos bo drugač. telefon je skoz napolnjen tk da vsaj dragega bom lahk poklicala-ker moj ne bo zraven. se je tk odločil in js ga ne silim.
a bom izjema, al bo še katera sama rojevala?

Ne, moj bo poleg ker tako blagodejno deluje name. Drugače pa uboge babice, sestre, zdravniki.....sem vam že povedala, da je moja življenjska 'služba' biti čarovnica. Tako, da če ne bo kodra poleg, bom kričala da bo v P vedela kaj se dogaja. user posted image Ljubljančanke bodite pripravljene...če boste iz kakšne porodne slišale nečloveško kričanje - to sem jaz , Cveta user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, meni se ne zdi nič napačno, če tvojega ne bo poleg. Vidva sta se pač tako odločila in dogovorila. jaz spoštujem takšno odločitev.

moj bo tudi poleg...naj vidi, da rojstvo ni kar nekaj tako...ga je sestra že pripravila, da mora dat prstan dol, ker bo drugače ratal kake čudne oblike in da si naj prste pripravi, ker se zna zgoditi, da bodo v gibsuuser posted image user posted image user posted image user posted image  me je že vpr. če ga bom kaj oklofutala, ko me bo začel ful zvijat in če bo ful grde besede moral poslušat...sem mu rekla pusti se presenetituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.4.2009 14:55:09   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jutroooooooooooooo !

nena:hvala ,res sem lepo praznovala ,res me je ves dan razvajal,dobila sem tudi en prfum od njega  ,ki noro diši  in friterja je zadnjič plačal
Sestra mi je pa prinesla ,knjigo na kateri piše družinska kuharska knjiga-mami,oči ,jaz user posted image in majčko za dojenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na naramnice

Super! Saj sem vedela, da bo tvoj dragi poskrbel za svojo kraljično. user posted image user posted image user posted image S parfumčkom pa raje ne pretiravaj, še posebej ne par dni po porodu, da ne zmedeš Aleksa, ker nas bebice baje prepoznajo tudi po vonju. Pa bravo za tako fajn sestrico. user posted image

aha...to je res jst sem si še deodorant za pod pazduho kupila brez vonjauser posted image

Drugače pa sonček, super za prfumček in vse ostalo...zdej pa vem kaj si počela včeraj zvečeruser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.4.2009 14:55:51   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: nmag

PA SMO JO DOBILI,NAŠO ZALO ,OB 6.26 SE JE RODILA ŠE ENA PRINCESKA TEŽKA 3030G IN VELIKA 50CM

BrinaBA

Zelo zares je vzela tole najino srečanje za današnji dan,no me je prehitela,dan je sicer še dolg,ob 11h imam G pa vam potem javim še moje stanje.
Torej tudi naša BrinaBA, že carta.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII čestitkeuser posted image user posted image

joj, vsak dan ena rodi...naši datumi/roki so tu...jaz pa se še kar ne zavedam, da lahk vsak čas grem v rimuser posted image  to noč me je neki bolelo, ko je naš bebi imel fešto pa sem mislila, danes pa nekaj bo...sicer zdaj je čist mirno bomo videli kaj bo...ampak jaz imam občutek, da je še ful daleč do rokauser posted image ...danes smo dopolnili 39t..še 7 dni do roka...

Detelja še 7 dni? Uau, še malo pa boš cartala svojo bebico. user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaa, še 7 dni...jaz pa si dajem čas pa mislim, da imam že 7 mesecev časuser posted image user posted image  danes smo dopolnili 39 tuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
3.4.2009 14:59:08   
brigita23

PA SMO JO DOBILI,NAŠO ZALO ,OB 6.26 SE JE RODILA ŠE ENA PRINCESKA TEŽKA 3030G IN VELIKA 50CM

BrinaBA

Zelo zares je vzela tole najino srečanje za današnji dan,no me je prehitela,dan je sicer še dolg,ob 11h imam G pa vam potem javim še moje stanje.

Brina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zalo!

Nmag potem boš danes samevala pri G, ker moj koderček je začel kazati 'znale življenja'. Sicer mi je včeraj kar pošteno ponagajal, ko me je v celem dnevu komaj ene 10x brcnil ampak danes se pa že nekaj 'muva' po bušiju. Dobro opravi pri G!
Detelja tvoji zajtrki so več kot odlični. Ni čudno, da se kg kar kopičijo user posted image
Brigitka lepa lepa lepa sobica in plašček. Kje točno si ga že 'ukradla'?

hvala za sobicouser posted image ...bo še lepše ko bo posteljica oblečena, pa igračke gor, pa not naša princeska ali princuser posted image user posted image user posted image ...plašček sem pa kupila v trgovini Oviensse pri nas jo imamo v City Centru v Celjuuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
3.4.2009 15:03:21   
brigita23

Dobro jutro babuške!

Kako je fajn to citiranje user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem že pokonci, spala tako za eno solidno trojko, ker me je nekaj matralo črevesje user posted image . Ni kaj, bo treba te moje sladkarije malo zmanjšat. Težka bo user posted image user posted image user posted image . Toda če pomislim, da ima Ela svoj domek nad črevesjem in gotovo tudi njo moti, bo treba stisnit in ji dat dovolj prostora. Še posebej zdaj, ko je že tako stisnjena, da revica niti nog ne more iztegniti user posted image user posted image user posted image .
Drugače sem danes kar nekako evforične volje user posted image . Očitno me je prevzelo petkovo navdušenje, pa cel vikend bova skupaj z dragim, jupi! user posted image Pa G me je včeraj res zelo pomirila, da je otrdevanje bušija nekaj, kar je ok in celo koristno, tako da sem včeraj celo malo zaplesala ob radiu user posted image user posted image user posted image . Baje kroženje z boki ful pomaga pri odpiranju (tudi med porodom) - sem dragemu že rekla, da bova med vikendom malo plesala rumbo user posted image . V glavnem, odločila sem se, da se bom te tri tedne, ki me še čakajo, imela fajn, pa ne glede na to, da me bolijo vse kite in mišice, da čutim konstanten pritisk na nožnico, da mi otrdeva buši, da se komaj premikam ... vse to bom vzela kot nekaj, kar paše k nosečnosti in pač mora biti tam, toda jaz bom uživala te zadnje dni, ko čutim, kako Ela Nora brca v mojem bušiju user posted image user posted image user posted image . A ne, da sem se dobro odločila, babuške moje? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super si tole povedala, tudi mi smo se tako odločiliuser posted image user posted image ...a praviš da kroženje z boki pomaga...hm.user posted image ....bomo še pa to puskusl, pa malinov čaj, pa user posted image , pa stopnice v 2. nadstropje.....ja pikola, pol pa če ne bo maternični vrat zmehčan pol pa tudi nič nočemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
3.4.2009 15:05:34   
brigita23

BrinaBA

joj, vsak dan ena rodi...naši datumi/roki so tu...jaz pa se še kar ne zavedam, da lahk vsak čas grem v rimuser posted image  to noč me je neki bolelo, ko je naš bebi imel fešto pa sem mislila, danes pa nekaj bo...sicer zdaj je čist mirno bomo videli kaj bo...ampak jaz imam občutek, da je še ful daleč do rokauser posted image ...danes smo dopolnili 39t..še 7 dni do roka...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj detelja kok te bomo pogrešale....našo prekmurko, ki nam vsako jutro tak fajn zajtrke pripravljauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
3.4.2009 15:08:50   
brigita23

Super! Saj sem vedela, da bo tvoj dragi poskrbel za svojo kraljično. user posted image user posted image user posted image S parfumčkom pa raje ne pretiravaj, še posebej ne par dni po porodu, da ne zmedeš Aleksa, ker nas bebice baje prepoznajo tudi po vonju. Pa bravo za tako fajn sestrico. user posted image Baje kroženje z boki ful pomaga pri odpiranju (tudi med porodom) - sem dragemu že rekla, da bova med vikendom malo plesala rumbo

o ne s prfumčkom ne bom pretiravala ,sam o pa res tko lepo diši mmmmmmmmmm bo mami potem dišala user posted image
Ja sestrica je pa tudi super,sem bila tko vesela darila res.user posted image user posted image user posted image

Ja tudi pri nas bo potrebno sladkarije zmanjšat ,me pa kr nekaj vetrovi dajejo  že 2 dni skupaj ,ne vem kaj je to user posted image user posted image user posted image jaz sem včeraj malo dragemu zaplesala user posted image user posted image user posted image user posted image   je rekel akcija bo pa danes padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no sem vam rekla da sonček user posted image user posted image digi dagi po ritki nagi s svojim  dragimuser posted image user posted image user posted image ...mene tudi napenja, pa nisem nič takega jedlauser posted image   Pa poka mi po trbuhuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
3.4.2009 15:15:37   
brigita23

Janja lepa porodna zgodba. In kako hitro si rodila user posted image . Večino aprilčič to še čaka.
Jagode z njimi se bašem skoraj vsak dan, ker po porodu bo kar kriza a ne. Vsaj do 4.7. ko se poroči moja frendica in mi je obljubila, da bo samo zame na voljo neomejena količina sveže stisnjenega jagodnega soka user posted image NJAMI!!!! Koderček tebi pa sorry že vnaprej, ali boš fasal alergijo ali pa poš mirno pustil mamici, da uživa svoj dan user posted image
BE pozdravi Brino!
Detelja mi2 pa še kar vztrajava. Verjetno dobiva termin kar naslednji vikend. A ni malce smotano gledati aprilčice, ki so že rodile svoje krofke in so imele rok za nama user posted image Pupe, brez zamere, amapk jaz sem vam tako 'fouš'.
Nmag poročaj kaj je rekel G. Jaz sem se hotela priti pokazat pa me je sestra napotila kar v P. Tako da bomo počakali na kodra in šli popoldne v P na en pregled. Da vidimo kaj se z našim koderčkom sploh dogaja.

cveta počakaj še do 7., 8. je še fuzbal...pol boš pa šlauser posted image user posted image user posted image ....ti bo mal adrenalina dvignaluser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
3.4.2009 15:17:28   
brigita23

tko mi smo naredili generalko ,dragi je vse lepo posesal,jaz prah,perilo,po tleh,...... sedaj pa počitek potem pa k Atiju v B ,v Pon.GRE PA NA OPERACIJO

Sonček user posted image user posted image user posted image in še za tvojega atijauser posted image user posted image user posted image

user posted image hvala pupika naša

Ja a veš da sem tudi jaz malo fauš tistim ,ki so rodile ,a tudi me bomo kmalu zagledale naše sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

vse nas čaka punce....res pa je da smo vse bolj nestrpneuser posted image user posted image user posted image ...še malo pa bomo vse mele svoje srčke v naročjihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
3.4.2009 15:21:04   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk
no letos bo drugač. telefon je skoz napolnjen tk da vsaj dragega bom lahk poklicala-ker moj ne bo zraven. se je tk odločil in js ga ne silim.
a bom izjema, al bo še katera sama rojevala?

Ne, moj bo poleg ker tako blagodejno deluje name. Drugače pa uboge babice, sestre, zdravniki.....sem vam že povedala, da je moja življenjska 'služba' biti čarovnica. Tako, da če ne bo kodra poleg, bom kričala da bo v P vedela kaj se dogaja. user posted image Ljubljančanke bodite pripravljene...če boste iz kakšne porodne slišale nečloveško kričanje - to sem jaz , Cveta user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, meni se ne zdi nič napačno, če tvojega ne bo poleg. Vidva sta se pač tako odločila in dogovorila. jaz spoštujem takšno odločitev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaka častuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
3.4.2009 15:25:16   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro punce

Kako smo kaj danes...kako ste preživele noč....pri nas je bila kar mirna, spala sem presenetljivo dobro, razen parih obiskov WCja, pa buši mi je ponoči kar pogosto otredvaluser posted image ....drugače pa je bila noč odlična, se pozna da sva z mojim včeraj user posted image ....sem bila čist zmučenauser posted image user posted image user posted image user posted image .

No vreme tukaj je zopet čist adijouser posted image ...tako da še dobro da imam dopoldan frizerja, popoldan pa bom likala in cartala svojga lubijauser posted image .

Vsem ki imate preglede danes pa vam želim veliko uspehauser posted image user posted image user posted image

seveda, si dobro spala, če sta pa rožico lepo zalilauser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
3.4.2009 15:28:52   
brigita23
čestitam vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim pa da se kpmk ni nič javila danesuser posted image ...morda pa izvemo lepo novičko.
Pa junonca še  tudi ni nič poročala iz pregledauser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
3.4.2009 15:29:46   
brigita23
tako zdej sem vsem odpisala, vse sem prebrala zdej pa bo mal zadremalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

se tipkamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
3.4.2009 15:40:58   
štorkljica
Čestitke za vse nove mamice in njihove otročičkeuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem še vedno 2v1 in mislim, da se v kratkem ne bo nič spremenilo.

Lep pozdrav vsem skupaj, se še kaj pišemouser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
3.4.2009 15:46:13   
detelja

BrinaBA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj detelja kok te bomo pogrešale....našo prekmurko, ki nam vsako jutro tak fajn zajtrke pripravljauser posted image

oooooooooo kako lepo...saj pa tudi ne bom za vedno ostala v rimu...se kar hitro vrnem in ko bo čas bom prišla na rr...mogoče ne z zajtrkom, mogoče bo kosilo, popoldanska malica ali pa večerja, pa bo tudi dobr ali?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3690
3.4.2009 15:47:08   
detelja

Super! Saj sem vedela, da bo tvoj dragi poskrbel za svojo kraljično. user posted image user posted image user posted image S parfumčkom pa raje ne pretiravaj, še posebej ne par dni po porodu, da ne zmedeš Aleksa, ker nas bebice baje prepoznajo tudi po vonju. Pa bravo za tako fajn sestrico. user posted image Baje kroženje z boki ful pomaga pri odpiranju (tudi med porodom) - sem dragemu že rekla, da bova med vikendom malo plesala rumbo

o ne s prfumčkom ne bom pretiravala ,sam o pa res tko lepo diši mmmmmmmmmm bo mami potem dišala user posted image
Ja sestrica je pa tudi super,sem bila tko vesela darila res.user posted image user posted image user posted image

Ja tudi pri nas bo potrebno sladkarije zmanjšat ,me pa kr nekaj vetrovi dajejo  že 2 dni skupaj ,ne vem kaj je to user posted image user posted image user posted image jaz sem včeraj malo dragemu zaplesala user posted image user posted image user posted image user posted image   je rekel akcija bo pa danes padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no sem vam rekla da sonček user posted image user posted image digi dagi po ritki nagi s svojim  dragimuser posted image user posted image user posted image ...mene tudi napenja, pa nisem nič takega jedlauser posted image   Pa poka mi po trbuhuuser posted image user posted image user posted image

to meni že par mesecev...pa tudi zdaj vačsih opažam, da ko migamo v buščiju tu pa tam poči...

Neposredna povezava do sporočila: 3691
3.4.2009 15:51:06   
detelja
a je morda še katera kaj podobnega ugotovila...zadnjič, ko sem si zvečer umivala obraz sem z obeh strah pri očeh opazila tak rjav madež (po barvi podoben linea negri) in pol mi čudno bilo kaj to je...pa grem drugo jutro, da sem mal nališpam pa vidim, da sta še vedno ta fleka tam...no, in pol sem se spomnila, da sem nekje prebrala, da kao lahko dobi take fleke nosečnica že v začetku nosečnosti...pol pa mine par dni in zadnjič mene dragi vpr. kaj pa imaš ti to za flekov okrog nosu in ust...in sedaj imam še okrog nosu in ust take rjave fleke...sicer če napudram se mi ne vidijo, ampak je ful čudno...če nimam pudra izgledam, kot tiste, ki si dajo gor ono kremo za samoporjavitev pa jih malo spodleti...upam, da bo to po porodu izginilo...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
3.4.2009 16:07:46   
Cveta28
cveta počakaj še do 7., 8. je še fuzbal...pol boš pa šlauser posted image user posted image user posted image ....ti bo mal adrenalina dvignaluser posted image

Da me vidiš ti med kakšno tekmo....včasih še koder zbeži iz sobe, ker se tak glasno derem na sodnike pa igralce user posted image user posted image user posted image
Tile moji rdeči vrageci so res od hudiča user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3693
3.4.2009 16:09:58   
Cveta28
a je morda še katera kaj podobnega ugotovila...zadnjič, ko sem si zvečer umivala obraz sem z obeh strah pri očeh opazila tak rjav madež (po barvi podoben linea negri) in pol mi čudno bilo kaj to je...pa grem drugo jutro, da sem mal nališpam pa vidim, da sta še vedno ta fleka tam...no, in pol sem se spomnila, da sem nekje prebrala, da kao lahko dobi take fleke nosečnica že v začetku nosečnosti...pol pa mine par dni in zadnjič mene dragi vpr. kaj pa imaš ti to za flekov okrog nosu in ust...in sedaj imam še okrog nosu in ust take rjave fleke...sicer če napudram se mi ne vidijo, ampak je ful čudno...če nimam pudra izgledam, kot tiste, ki si dajo gor ono kremo za samoporjavitev pa jih malo spodleti...upam, da bo to po porodu izginilo...

Nimam nič podobnega ampak mislim, da so se ti pojavile nosečniške pege ali nekaj podobnega. Pravijo, da so med nosečkami v poletnih mesecih še bolj razširjene kot pri ostalih.
http://www.ringaraja.net/ko-se-telo-nosecnice-spreminja_972.html

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
3.4.2009 16:11:37   
Anonimen

halo punce

Še malo pa bomo prišle do 5.delauser posted image user posted image user posted image ....če bomo še naprej tako pridno čvekale, se zna kar hitro zgodituser posted image .

Jst sem se sfrizeralauser posted image user posted image user posted image ....potem sva šla z dragim kr v Spar nekaj pojest, zdej pa grem mal počivat....ne vem zakaj sem čist brez energijeuser posted image user posted image user posted image

planičke KIK- no naj vam povem nekaj zanimivega, Junonca ti si jih prala na 40 a ne? Ena ne vem točno kira jih je prala na 60 pa je rekla, da so se ji čist razbarvaleuser posted image user posted image user posted image ....Jst pa sem jih kljub vsemu prekuhala na 95, posušila v sušilcu in planičke so takne kot takrat ko sem jih kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image ....razen da so bolj mehkeuser posted image user posted image user posted image  Tako da vesteuser posted image

Zdej vas pa moram it mal prebrat da vidim kaj je novegauser posted image

Super za fruziro! user posted image Jaz sem ravno včeraj razmišljala, kdaj je manj škodljivo za bebico, da se barvam, ali sedaj v nosečnosti ali potem, ko bom dojila, pa sem se odločila, da se bom barvala kar po porodu, ko vse, kar pride v mojo kri, ne pride direktno do Ele. A katera ve, ali barva (jaz se barvam na svetlo) kaj manj prime, če ženska doji? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3695
3.4.2009 16:12:36   
pikaro
Čestitke vsem novim mamicam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
3.4.2009 16:16:31   
pikaro
Jaz sem še vedno 2v1. Rastemo počasi, tak da bomo verjetno čakali do maja,ča bo user posted image  lepo napredoval.
Saj vseeno ni tako majhen. Zdaj že ima približno 2500g in še pridobiva težo.
Bom jaz verjetno najdle v enem kosu user posted image . Me boste vse prehitele. Še malo pa dopolnimo 37t user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak po G napovedi bom ziker prišla do 40t.
Naslednji pregled pa imam 6.4. 

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
3.4.2009 16:27:06   
detelja

Nimam nič podobnega ampak mislim, da so se ti pojavile nosečniške pege ali nekaj podobnega. Pravijo, da so med nosečkami v poletnih mesecih še bolj razširjene kot pri ostalih.
http://www.ringaraja.net/ko-se-telo-nosecnice-spreminja_972.html

sam veš to niso glih pege...to so taki kar veliki fleki..no mogoče pa so pegice tako na kupo pa tako s prostim očesom vidiš pač večji flek...ampak drugače pa je iste barve kot linea negra...upam, da bo to izginilo po porodu...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
3.4.2009 16:31:32   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pa še mal pomočnikov, da me junona ne bo spet kregala, da jih niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
3.4.2009 16:44:24   
sonček85
cveta.jaz te knjige ne poznam
nmag
;samo da se Ana pozdravi in da bo bolje.user posted image user posted image
Ntaša:a vaš bejbi pa kr spi,samj bo,10.4 bo kmalu user posted image user posted image user posted image
nena:
oohhhh seveda bo držal besedo user posted image user posted image user posted image user posted image jagode so super,niso še tiste čisto prave so malo vodene ,so pa slastne ker si jih mlo pocukram in dam smetano gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?