Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:51:34
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps sej zdaj smo okupirale forum tiste,ki smo že rodile.in gre to našim nosečkam mogoč mal na živce katera še je sploh ostala? Lorencia,Tulipan,Nina,sey?še katera? Meni ne gre prav nič na živce. Je prav fino brat in obujat spomine na prvič. Malo osvežitve in predpriprave. Ampak je pač tako, da se vam sedaj veliko dogaja, meni pa ne, tako da nimam prav veliko za napisat sej boš tud ti kmalu na ciljni črti pa dogajalo se ti bo dost več kot v prvi nosečnosti Ja, to mi je pa že jasno Saj sedaj se prav nič ne pritožujem nad trenutnim stanjem. Dobro se počutim, vsak dan se spomnim kaj bi bilo še fino naredit ali uredit preden grem rodit, tako da, ko bo dete pripravljeno, pa bo će se dobro počutiš,pol le izkorisi čas-predvsem zase ker ti ga bo nekaj časa primanjkovalo Ja, sem si ga kar vzela. Sedaj, ko je prebolel škrlatinko, je mali dopoldne v varstvu pri babi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:52:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps sej zdaj smo okupirale forum tiste,ki smo že rodile.in gre to našim nosečkam mogoč mal na živce katera še je sploh ostala? Lorencia,Tulipan,Nina,sey?še katera? Meni ne gre prav nič na živce. Je prav fino brat in obujat spomine na prvič. Malo osvežitve in predpriprave. Ampak je pač tako, da se vam sedaj veliko dogaja, meni pa ne, tako da nimam prav veliko za napisat sej boš tud ti kmalu na ciljni črti pa dogajalo se ti bo dost več kot v prvi nosečnosti Ja, to mi je pa že jasno Saj sedaj se prav nič ne pritožujem nad trenutnim stanjem. Dobro se počutim, vsak dan se spomnim kaj bi bilo še fino naredit ali uredit preden grem rodit, tako da, ko bo dete pripravljeno, pa bo će se dobro počutiš,pol le izkorisi čas-predvsem zase ker ti ga bo nekaj časa primanjkovalo Ja, sem si ga kar vzela. Sedaj, ko je prebolel škrlatinko, je mali dopoldne v varstvu pri babi edinp pravilno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:53:32
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Mamo že prakso od prvič Moja praksa od prvič je pa pri Niki zatajila. Me je preveč matralo, al dam oblekce in roza stvari stran al ne. Vidiš, to je pa razlika Ker je moj prvi fant, računam, da bom dobila kaj v roza barvi, če bo punčka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:55:08
|
|
|
|
Nina00
|
Sedaj grem pa še malo počit, ker ko prideta fanta domov bo akcija
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:55:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps sem pa dobila slikco od Pupinega Leonarda najaa,a še lahk to slikco nallimaš Urejeno. Sem ga kar h zgornjemu pripopala. zato sem te pa prosla,da ti to urediš men prav paše,ko se ne ukvarjam s seznamom imaš srečo,da smo že pri koncu in,da ne rabiš prosit in gnjavit za podatke No sej, ful si bila pridna, res. Ko se vidimo ob priliki, dobiš za kofe! Svaka ti čast, ker vidim, da res ni prijetno gnjavit za podatke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:55:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Najaa te nisem hotela strašit z bronhiolitisom le opozorit na to možnost. Ker, kakor sem jokala na poti na pediatrično, sem videla, da je bilo veliko boljše, da sva bila par dni tam, kot pa da bi se doma matrala. Na srečo kasneje ni imel več takih težav. Mu tudi vse te viroze, ki jih je prebolel letos ob vstopu v vrtec, niso šle na pljuča, tako da mislim, da nima posledic. Ne ne, sej prav da poveš. To sem samo tako rekla, da ne me strašit, ker sam še tega se nam treba, pa smo popolni. ne, sej greva danes h P, da jo bo poslušala in dala kapljice za nosek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:56:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sedaj grem pa še malo počit, ker ko prideta fanta domov bo akcija uživaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:57:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Mamo že prakso od prvič Moja praksa od prvič je pa pri Niki zatajila. Me je preveč matralo, al dam oblekce in roza stvari stran al ne. Vidiš, to je pa razlika Ker je moj prvi fant, računam, da bom dobila kaj v roza barvi, če bo punčka. Dobila boš SAMO roza barvo, garantirano! Zato pa jaz skoraj nikoli ne kupim roza, ker vsak ki kaj prinese, vedno samo roza. Pa oblekice, obvezno. Jih ima Tija kolikor jih jaz nisem imela v vsem življenju.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:57:56
|
|
|
|
Najaa
|
spps, kako pa kaj Marcel? Že hodite ven?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:58:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps sem pa dobila slikco od Pupinega Leonarda najaa,a še lahk to slikco nallimaš Urejeno. Sem ga kar h zgornjemu pripopala. zato sem te pa prosla,da ti to urediš men prav paše,ko se ne ukvarjam s seznamom imaš srečo,da smo že pri koncu in,da ne rabiš prosit in gnjavit za podatke No sej, ful si bila pridna, res. Ko se vidimo ob priliki, dobiš za kofe! Svaka ti čast, ker vidim, da res ni prijetno gnjavit za podatke. tečna bo bolj primerno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 14:59:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tečna bo bolj primerno Ja ne, pridna. Glej, podatki so bili pa vsi lepo na kupu in punce so se tega navadle. Veš, kok so se zadnjič hitro zbunile, ko seznam ni bil ažuriran!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:00:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako pa kaj Marcel? Že hodite ven? smo bili parkrat,pa nas vreme jezi drugače je pa mali vsak dan težji
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:01:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps tečna bo bolj primerno Ja ne, pridna. Glej, podatki so bili pa vsi lepo na kupu in punce so se tega navadle. Veš, kok so se zadnjič hitro zbunile, ko seznam ni bil ažuriran! no,sam,da je gnjavatarstvo za nami je blo včasih tečno bit tečen-včasih pa pravi užitek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:01:39
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Najaa in Tasa_m upam, da bosta pupi kmalu boljše. Pri tako malih pa se je res boljše it pokazat P, da preveri, če se ne razvija bronhiolitis. S sinom sva bila zaradi tega par dni na pediatrični, ko je imel 6 tednov, ker je rabil kisik. Joj, ne me strašit. Kaj takega se najbolj bojim... Super, da se je dete spustilo. Saj bo kmalu. Me prav zanima, kaj boste imeli. Čaki, grem na seznam pogledat, če si kaj omenila. Kar naj te firbec matra, ker nas vse , ker ne vemo kaj bo. MI TUDI NEEEEEEE!!!Pa zdaj tut nimam več nekega občutka, sem že fullllllllll radovedna!!!! Ti imađ zdaj na 3 dni preglede? Jaz sem imela v soboto CTG, ker sem imela pač rok takrat, naslednjega pa imam pa komaj 1.4.Se mi je pa tudi že full spustil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:01:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako pa kaj Marcel? Že hodite ven? smo bili parkrat,pa nas vreme jezi drugače je pa mali vsak dan težji Koliko pa ima zdaj? Koliko ti pa poje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:04:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako pa kaj Marcel? Že hodite ven? smo bili parkrat,pa nas vreme jezi drugače je pa mali vsak dan težji Koliko pa ima zdaj? Koliko ti pa poje? ma prejšnji teden je imel 4730g,kolk ma zdaj pa ne vem-gremo v čet v posvetovalnico,da vidimo kako napredujemo. kolk popapca pa tud nimam pojma,ker se še dojima.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:10:18
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan, kaj nimaš po pdp na dva dneva ctg? spps, sem misla, če ti je patronažna posodla tehtnico npr., da vidiš koliko kaj poje. Zanima me zato, ker moji se količina povečuje čez dan. Zjutraj se kar dobro naje, potem pa nasl. obrok ponavadi malo manj poje, še nasl. tudi tako, potem pa vedno več do večera. Čez noč pa 1x je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:15:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, kaj nimaš po pdp na dva dneva ctg? spps, sem misla, če ti je patronažna posodla tehtnico npr., da vidiš koliko kaj poje. Zanima me zato, ker moji se količina povečuje čez dan. Zjutraj se kar dobro naje, potem pa nasl. obrok ponavadi malo manj poje, še nasl. tudi tako, potem pa vedno več do večera. Čez noč pa 1x je. Tudi jaz sem mislila, da imam, pa sem vprašala, pa mi je babičar rekel, da imam 2x na 4 dni, potem pa 2x na 3 dni. Zdravnica (ki pa mi je bila v soboto v P zelooooooo neosebna), pa je kar napisala pregled 5. dan. To mi je še bolj grozno, ko moram tak dolgo čakat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:39:26
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:47:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, kaj nimaš po pdp na dva dneva ctg? spps, sem misla, če ti je patronažna posodla tehtnico npr., da vidiš koliko kaj poje. Zanima me zato, ker moji se količina povečuje čez dan. Zjutraj se kar dobro naje, potem pa nasl. obrok ponavadi malo manj poje, še nasl. tudi tako, potem pa vedno več do večera. Čez noč pa 1x je. ne,nimam vage,tak,da nimam pojma kolko naš dečko poje-se je pa začelčez dan nažirat kar noče nehat,tk,da pol višek ponavad konča na moji rami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 15:58:09
|
|
|
|
yania
|
Moj pa tako cvili če ga odložim, me že vse boli....spet bom kosilo jedla z njim...kot bi bila nosečka se počutim in pazim da kaj mimo ne zleti namesto v usta Pa kar buden je ...me gleda s tako velikimi okicami....ne vem, al ga kaj matra.... Ja zoprno je tole z bronhitusom...Naša Naja je bila stara 17 mesecev ko sva bila v bolnici zaradi tega, na kisiku...samo je trajalo le tri dni...je pa grozno ko ves čas merijo koliko ima kisika v krvi....božčki so, ker se ne znajo odkašljati, potem pa se tega nabere......inhalacije,,,to pomaga...pred spanjem je ful uredu mi je zdr.rekla... nič, grem dol pogledat če so e krožniki na mizi... se tipkamo kasneje....
< Sporočilo je popravil yania -- 30.3.2009 15:59:51 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 16:15:21
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Mamo že prakso od prvič Moja praksa od prvič je pa pri Niki zatajila. Me je preveč matralo, al dam oblekce in roza stvari stran al ne. Vidiš, to je pa razlika Ker je moj prvi fant, računam, da bom dobila kaj v roza barvi, če bo punčka. Dobila boš SAMO roza barvo, garantirano! Zato pa jaz skoraj nikoli ne kupim roza, ker vsak ki kaj prinese, vedno samo roza. Pa oblekice, obvezno. Jih ima Tija kolikor jih jaz nisem imela v vsem življenju. To ti pa verjamem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 16:18:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 MI TUDI NEEEEEEE!!!Pa zdaj tut nimam več nekega občutka, sem že fullllllllll radovedna!!!! Ti imađ zdaj na 3 dni preglede? Jaz sem imela v soboto CTG, ker sem imela pač rok takrat, naslednjega pa imam pa komaj 1.4.Se mi je pa tudi že full spustil Prejšnji teden sem imela pregled v sredo, pa danes, naslednji pa spet v sredo. Zgleda, da bo sedaj na 2 dni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 16:48:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mam eno vprašanje: ste imele 3. dan po porodu kaj krize glede hormonov, joka, čustev - tako kot pravijo, da menda pride? Jaz se jo imela. Sploh pa so mi 3. dan odpelali Lijo ker je imela zlatenico in pol sem bla cel dan in noč v joku. Kogarkoli sem pogledala, sem se jokala,še celo naša Pesida je jokala, ko sem k njen v sobo vsa cmerava stopla. Ampak sem lahko v tolažbo pazla na Tomaža in Anžeta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 16:51:55
|
|
|
|
pocka
|
Dan, mi smo se malo prej vrnili iz bolnice, smo imeli pregled za srčka, mu je spt poslušala, pa pravi,da še vedno sliši manjši šum, pa EKG so naredili, ampak ni hotela še nič komentirat , jutri zjutraj moramo nazaj na UZ, pol bomo pa bolj na jasnem kaj je oz. ni, me je pa kar malo strah kaj bo, sva oba z mojim ful slabe volje zaradi tega...no upamo na najboljše kriza po porodu - jaz sem jo imela, sicer po prvem porodu dosti večjo, tokrat pa eno malo krizico, ampak sva si s cimro malo tolažbo delale (sva bili obe 3. dan po porodu) pa je šlo mimo felix - , da boste kmalu doma
|
Ime za punčkoBrenčačkaKatero ime izmed spodaj naštetih vam je najbolj všeč?Nina (
23%)
Gaja (
21%)
Neli (
17%)
Maja (
14%)
Pia (
26%)
Število vseh glasov: 413Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!